![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
postat-o e foarte buna In Evanghelia de la Matei cap 28 ,18-20 spune Mantuitorul asa :"Datu-Mi-s-a toata puterea in cer si pe pamant .Drept aceea ,mergand invatati toate neamurile botezandu-le in numele Tatalui al Fiului si al Sfantului Duh ,invatandu-le sa pazeasca toate cate am poruncit Eu voua si iata Eu sunt cu voi pina la sfarsitul veacului" Urmand acestei porunci Apostolii au intemeiat comunitatile locale ei,fiind colaboratorii Domnului si iconomii Tainelor Lui,Dumnezeu fiind intemeietorul Bisericii si piatra din capul unghiului. De aceea biserica este garantul si pazitoarea Sf.Scripturi pe acest pamant si de aici prin succesiunea apostolica neintrerupta (a hirotoniei) Biserica are toata puterea pe care Mantuitorul a dat-o Apostolilor.Adica de a invata de a sfintii de a lega si a dezlega nu numai pacate ci si stihiile vremii (a se vedea toate rug de dezlegare din Molitfelnic)dar si de a mantui lumea cu precizarea ca aici e necesara si vointa omului,Aici e puterea caci fiinta Bisericii e sfanta pt ca e data de Hristos si de Duhul Sfant care salasluieste in ea si are putere sa sfinteasca oamenii insa numai cu voia lor pt. ca Dumnezeu nu sileste pe nimeni. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Va rog din toata inima rugati-va pentru mine ! | andreidiniasi | Umanitare | 26 | 02.05.2012 15:17:22 |
| Un articol ce merita citit cu toata atentia! | eduardd | Intrebari utilizatori | 23 | 03.08.2010 14:20:32 |
| toata lumea vorbeste de un cutremur mare in 2010 | annajanette | Generalitati | 17 | 27.05.2010 17:57:00 |
| Pe mine toata lumea ma iubeste | Ioan_Ciobota | Generalitati | 6 | 08.05.2009 21:25:09 |
| Salut la/pe toata lumea | Ovidiu_M | Generalitati | 0 | 09.10.2008 21:31:52 |
|
|