![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
toate scrierile parintelui Arhim.Sofronie (Saharov).
|
|
|||
|
|||
![]()
... și pentru care a primit în 1905 Premiul Nobel ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu am in general in biblioteca istorie ( a Bizantului mai ales), teologie, literatura ( in general romane) si mai nou filosofie
|
||||
|
||||
![]()
Sfantul Nicolae Velimirovici, [COLOR=DarkRed]"Taramul inaccesibil"[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Eu citesc, in general, mai multe carti simultan. in prezent Aventura lui Miguel Littin clandestin in Chile - Gabriel Garcia Marquez, Tanara generatie - Mircea Vulcanescu, un tratat de stiinta militara si niste poezii de Marin Sorescu
am citit recent Sfantul inchisorilor si mi-a placut mult, si Sf. Teofan Zavoratul - Raspunsuri la intrebari ale intelectualilor. vad multe filme, daca exista interes si pentru acest subiect detaliez cu placere |
|
|||
|
|||
![]()
Windorin, ai vazut doar versiunea noua din Mandrie si prejudecata (cu Keira Knightley) sau si pe cea veche (cu Laurence Olivier)?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am vazut filmul nou care mi s-a parut foarte bun, p interpretare originala si uneori neasteptata, dar imi place parca mai mult cel lung facut de BBC cu vreo 15 ani in urma. Respecta mai bine cartea.
|
|||
|
|||
![]()
Mie mi-a placut varianta cu Laurence Olivier, e mai veche decat cea BBC si nu e atat de lunga dar mi se pare excelent.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stai sa ma uit. Da, am vazut'o pe cea noua. Daca o vrei, ti'o pot trimite.
|
||||
|
||||
![]()
Recomand tuturor cartea "[COLOR=darkred]Invitatia la vals[/COLOR]", de Mihail Drumes. O carte pe care am citit'o de vreo doua sau trei ori. Sa fim ca albina, sa luam din orice ceea ce este bun si frumos. Cartea de reinvata sa iubim, iar pe cei mai in varsta, sa fie din nou tineri.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum / cand citim un acatist? | coralina | Rugaciuni | 42 | 29.11.2014 18:25:31 |
Cum citim Biblia? | Templier Knight | Despre Sfanta Scriptura | 28 | 31.08.2012 17:52:36 |
cum citim un acatist | steliana-steli | Generalitati | 32 | 15.08.2011 21:48:35 |
ce mai citim pe internet ? | preot_gabriel | Generalitati | 2 | 21.02.2010 22:01:59 |
Ce va place, si ce nu va place, la propria dumneavoastra persoana??? | lavinia40 | Generalitati | 32 | 11.12.2009 18:20:00 |
|