![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu este si in cel mai cumplit si pacatos loc de pe pamant ,Duhul Sfant dar nu Il vei gasi acolo daca I; vei cauta.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ceea ce imi doresc aceasta este: Cel ce este crestin si vietuieste in Biserica sa stie ca acolo nu sunt diavoli, ci oameni iubiti de Dumnezeu, pe care trebuie sa ii privim si noi cu dragoste. Iar cel ce nu este crestin sa stie ca si acolo este Dumnezeu, si nu doar in biserica sau in manastire; sa stie ca in timp ce el petrece printre cele de acolo, Dumnezeu nu a renuntat la a'l iubi si a fi langa el. Nici un loc de pe pamant sa nu fie dispretuit, caci nimeni nu stie unde se lucreaza inceputul intoarcerii unui sfant, al unui mare pustnic. Nu cer a fi laudate astfel de locuri ale pacatului, insa nu trebuie sa lovim pe cei ce umbla prin ele, caci de nu ii loveste Insusi Domnul, ce imputernicire am avea noi. Odata, am ajuns intr'un astfel de loc. Camera centrala, unde erau actele si toate celelalte avea multe icoane. Camera era simpla si oarecum odihnitoare. Ma gandesc doar ca de acolo poate iesi ceva bun. Cine stie?!
|
|||
|
|||
![]()
Despre ce camera e vorba?
|
|
||||
|
||||
![]()
Sora mea a dorit sa petreaca revelionul impreuna cu un grup de prieteni. Pentru a incapea toti si pentru a nu avea bataia de cap a unei petreceri in casa, au ales un club. Cand au platit locurile, au intrat in camera cu pricina (chitante, registre) si mi'au spus si mie ca au ramas surprinsi gasind acolo unele dintre cele mai frumoase icoane (Hristos din Sinai si altele asemenea).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiu ca lumea dispretuieste cluburile.. dar eu le-am frecventat intensiv in "tinerete" si de-atatea ori m-a ferit Dumnezeu incat as minti grosolan sa spun ca El nu a fost acolo!!! |
![]() |
Tags |
cluburile, discoteca, muzica |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine poate merge la Sf. Maslu?! | Jamaica | Maslul | 32 | 17.05.2010 10:36:06 |
A merge sau a nu merge cu Hristos. | maria-luisa | Generalitati | 7 | 17.12.2009 15:48:21 |
ajutati o fata sa poata merge | johnson22cta | Umanitare | 3 | 28.08.2008 23:12:19 |
discoteca | GIULIX18 | Generalitati | 39 | 14.02.2008 00:41:34 |
|