![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Asta e documentarul pe care l-am urmarit (nu in totalitate), vedeti la minutul 8:30 cum se face referire la acea statueta gigantica din Piata Vaticanului.
Dupa cum v-am mai spus, eu nu pun la inima chestiile astea ezoteric-orientale, insa m-a uimit prezenta aceleiasi glande (acum am aflat ca se cheama Pineal Gland) la manastirea Bodrog, la loc de cinste. Uitati mai jos si poza de la Vatican. E plin internetul de discutii pe tema asta, cautati si voi... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Da... am vizionat documentarul. Astfel de lucruri in sprijinul carora se aduc dovezi stiintifice, biblice si istorice au rolul lor bulversant, hipnotic in manipularea mintii umane. Eu personal am renuntat de ceva vreme sa mai citesc, sa ma mai "informez" despre noile descoperi in domeniu si m-am linistit incet incet, mintea mea a inceput sa se curete de astfel de influente. Orice noua informatie are o influenta asupra psihicului si cu cat este mai elucubranta informatia, cu atat influenta este mai puternica. Daca citim deschidem o poarta catre cei care ne pompeaza astfel de stiri, de "noutati" si la un moment dat ne trezim subjugati de materialele lor, gandurile ne asalteaza si ne tarasc cu scopuri precise in locuri deja "aranjate" special pentru mintile noastre. Parerea mea este ca toate aceste materiale au un scop bine delimitat. Nu stiu daca e bine sa le ignoram in totalitate dar macar sa stim ca au putere asupra psihicului nostru. Se urmareste "armonizarea" (ca tot este un termen la moda) gandirii noastre cu un tel pe care inca nu-l cunoastem dar cu timpul prin canalizarea, prin directionarea schemelor noastre de gandire, il vom percepe. Cred ca ar trebui sa fim foarte atenti la ce citim, la starile pe care ni le induc materialele citite, astfel incat sa nu cadem victime ale manipularii subtile care nu doreste sa avem discernamant ci ne doreste sa fim doar masa de manevra. Eu cred ca discernamantul este doar in Hristos.
Imi cer scuze daca am divagat prea mult, poate m-am indepartat de la linia mesajului pe care vroiam sa-l transmit si anume sa cercetam cu luare aminte tot ce "introducem" in "sistemul" nostru, fie mancare, bautura, lectura, dispozitii si stari ca toate acestea odata ajunse in noi dau reactii peste reactii. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu contest posibilitatea ca Dumnezeu sa ne fi inzestrat cu anumiti senzori naturali care sa ne intermedieze contactul cu lumile ingerilor. Nu e important de stiut, bineinteles, cum se face fizic comunicarea intre noi si ei. Dar as vrea sa-mi explice cineva din BOR de ce avem in interiorul bisericii astfel de simboluri ezoterice... Daca sunt informatii secrete, de ce simbolurile apar in public, la vedere?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
"Năucit de șocurile atee ale comunismului și îngropat în materia atotputernică, creștinului zilelor noastre îi vine mai ușor să se apropie de antropocentrismul acestor practici de sorginte orientală, decât de Biserica lui Hristos. De la materia autosuficientă care îi oferea omului tot confortul psiho-somatic și până la autosatisfacția și automulțumirea generate de “puterile” dobândite prin diferitele metode așa-zis spirituale, nu este decât un mic pas. În ambele cazuri Dumnezeu nu este prezent, iar dacă se vorbește de El ,fie se confundă cu materia ,fie cu energia ,sau ,de ce nu , cu însuși omul. Acesta din urmă, îmbrăcat cu grade ,puteri și energii de tot felul, este fericit nu pentru că a intrat într-o relație personală cu Veșnicia ,ci pentru că aici ,pe pământ, cariera ,bunăstarea ,relațiile de tot felul îi merg din plin. Este ciudat să nu înțelegi cum o concentrare cât de mică te duce într-o stare de pace și bucurie sau, aranjarea mobilierului din casă după nu știu ce grafic (pa-kua) îți aduce tot binele și “norocul” din lume."
De aici: http://laurentiudumitru.ro/blog/2008...ului-oriental/ |
|
||||
|
||||
![]()
E foarte interesant ca fluorurile prezente in apa de la chiuveta si in pasta de dinti afecteaza in principal aceasta glanda pineala. E bine de stiut ca ele se folosesc pentru otravirea sobolanilor.
"Fluorura adaugata in apa potabila a multor orase si a altor zone populate, tinde sa nu doar sa se acumuleze in dantura in dezvoltare, producand decolorare, si in oase, facandu-le casante. Fluorurarea este asociata cu cancerul si produce acumularea elementului chimic in glanda pineala, un important centru de control endocrin, unde inhiba productia de melatonina, cu grave consecinte asupra starii de sanatate. Melatonina are o importanta uriasa. Ea este responsabila cu reglarea mai multor sisteme din corpul uman si are un important impact asupra imbatranirii, cancerului si a altor procese, conform unui mare numar de cercetari efectuate. Stim ca fluorura este o otrava si in ciuda acestui fapt o adaugam in apa, in pasta de dinti si chiar o numim supliment, chiar daca nu are nici o valoare nutritionala. Valoarea sa medicala - prevenirea cariilor dentare - este explicatia oficiala pentru adaugarea acestui toxic element chimic. Dar aceasta valoare este cu mult depasita de efectele secundare de natura toxica! Recent legislatia Uniunii Europeene referitoare la aditivi alimentari, listeaza fluorura supliment esential. Acest fapt este destul de ironic cand ne gandim la grija exagerata fata de toxicitatea vitaminelor si efortul de a limita dozele acestor nutrienti esentiali pentru a "proteja sanatatea publica". Utilizarea fluorurii in scop medical este una din nebuniile vremurilor noastre. Oare sa fie o intamplare faptul ca germanii si rusii, foloseau fluorura in timpul celui de-al doilea razboi mondial pentru a dociliza si indobitoci prizonierii?" Exista doua paste de dinti pe piata la noi care nu contin fluoruri (in engleza fluoride): Sensodyne original si Parodontax classic - ultima e facuta din plante (si e rea la gust, dar n-are-a face). Sunt mult mai scumpe ca celelalte, insa eu zic ca isi merita banii. In supermarketuri sunt mult mai ieftine ca in farmacii, dar oricum costa vreo 20 de lei bucata. Pe de alta parte, folositi apa din fantana sau de la cismea la gatit si pentru baut. Sau cumparati apa plata de la magazin, nu mai beti/gatiti cu apa contaminata de la robinetul din apartament. http://www.scribd.com/doc/24325612/A...atii-wordpress (cautati dupa fluorura si veti gasit textul de mai jos) Florurarea apei, otravirea populatiei In SUA si Canada apa potabila este florurata obligatoriu de catre stat. In Japonia si Europa acest lucru este interzis prin lege intrucat florura este o substanta toxica. In timpul celui de-al doilea razboi germanii si rusii administrau florura prizionierilor pentru a-i face mai docili si mai stupizi. In perioada anilor 1990, cercetarile conduse de Phillis Mullenix, toxicologul de la Harvard, au aratat ca fluorura in apa poate conduce la scaderea IQ-ului si produce in cobai simptome precum hiperactivitatea si deficitul de atentie (ADHD).De florurarea apei in SUA s-a ocupat tovarasul Rockefeller impreuna cu I.G. Farben (corporatia nazista de chimicale unde in tineretile lui a lucrat si Papa Ioan Paul al Doilea). Urmariti materialul video aici ( http://video.google.com/videoplay?do...2042352089988# ) si cititi pe larg despre istoria florurarii apei potabile aici ( http://assasiniisanatatii.wordpress....lorura/#more-5 ).
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. Last edited by Florin-Ionut; 06.01.2010 at 09:10:53. |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.crestinortodox.ro/predici...tezul-domnului
Ne-a dat lumina… in scurt mai evocam: a dat lumina fizica, pentru care ne-a dat ochiul trupesc, apoi lumina mintii, a intelegerii rosturilor lucrurilor, legilor care calauzesc existenta, pentru care ne-a dat ochiul mintii.
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Urmareste cu atentie poza de mai sus: Conul de pin este reprezentarea simbolica a glandei pineala, deoarece aceasta are forma unui con de pin. Si este asezata in mijlocul creierului tau. La fel este localizata marea piramida din Egypt in mijlocul planetei. Glandele ( sistemul endocrin ) = Chakrele ( centre de energie pe plan ul energetic al fiintei umane ). Glandele secerta hormoni ,de aici si cuvantul secret.Secrete-secretie. In engleza suna asa: "Glands secrets hormons". In poza avem un con de pin verde, adika acesta este imatur - semnificatia ar fi ca "Ei", cei din umbra vor sa ne tina in ignoranta, ei nu vor ca noi sa ne dechidem al 3-lea ochi. Observati de asemenea ca, conul de pin este inversat, cu capul in jos. Cei doi pauni de o parte si alta a conului au o semnificatie profunda. Paunul simboliza la primii crestini nemurirea, derivat din legenda ca carnea de paun nu putrezeste fiind astfel asociat cu Invierea lui Christos.
Mormantul Hypogeu de la Tomis-Constanta http://3.bp.blogspot.com/_iDRlyfXvxl...h/IMG_3468.JPG "Cei care conduc Vaticanul" nu sunt atat de sfinti precum par, acestia sunt cei din umbra, care tin omenirea in ignoranta si sclavie. Biserica este sfanta. Sa nu uitam de acea profetie in care ne spune ca Diavolul va intra in templul lui Dunezeu, si se va da drept Acesta, si oamenii il vor adora ca fiind Dumnezeu." Mormantul-sacrofaful deschis din poza de mai sus reprezinta transcenderea mortii. Adika pasirea in alre dimensiuni si intoarcerea inapoi fara reincarnare. |
|
|||
|
|||
![]()
Observati, de asemenea si marimea conului de pin, are in jur de 2 metri si ceva. Acest lucru semnifica, ca pentru profani este de neatins, iar aceste cunoasteri este doar pentru "sacri"
Uitati aici o poza de al papei in care tine in mana un sceptru, iar in topul acestuia un con de pin. http://www.redicecreations.com/radio...onevatican.jpg sceptrul este reprezentarea simbolica a lui Kundalini - energia primordiala din interiorul fiecaruia dintre noi, care se afla adormita la baza coloanei vertebrale. Si care atunci cand este trezita se inalta dealungul coloanei vertebrale, trecand prin cele 7 chakre-glande pana la glanda pineala. Secptrul reprezinta coloana vertebrala pe plan fiziologic, iar pe plan energetic, energia Kundalini ( puterea sarpelui ). http://revolutiaiubirii.files.wordpr...ent_186171.jpg De ce este numita puterea sarpelui ? Pentru ca la baza coloanei vertebrale se afla osul sacrum care seamana ca un sarpe incolacit de 3 ori. Cuvintul Kundalini deriva din cuvintul sanscrit Kundal, care inseamna incolacit ca un sarpe si de aceea a fost numita Puterea sarpelui. Este energia primordiala, ascunsa, prezenta in trei si jumatate inele la baza coloanei vertebrale intr-un os triangular numit Sacrum, care inseamna a hrani copacul vietii din noi. http://revolutiaiubirii.files.wordpr..._sacrum_ap.jpg Numele latinesc Os Sacrum sugereaza ca este o parte sfinta sau divina a corpului. Si vechii greci erau constienti de acest lucru si de aceea l-au numit Hieron Osteon, observind ca era ultimul os care se distrugea cind corpul era ars, si de asemenea i-au atribuit puteri supranaturale. Chiar si egiptenii considerau acest os foarte valoros si ii dadeau statutul de putere speciala. Stramosii stiau ca in acest os exista o energie sacra. Cunosterea prezentei acestei energii primordiale Kundalini in corpul omenesc era considerata de catre intelepti si sfinti ca fiind cunoasterea suprema. Kundalini si chakrele au fost descrise in detaliu in texte vedice si tantrice. In Occident, osul sacrum este simbolizat de zodia Varsatorului si de Sfintul Potir, cel care contine apa vietii. Realizarea personala si cunoasterea rezulta in trezirea lui Kundalini prin canalul central, strapungind cele sapte chakre si iesind la suprafata in virful capului prin chakra coroana (zona osului Fontanelle) ca o blinda fintina de racoare. Chiar cuvintul Fontanelle inseamna fintina mica, ceea ce demonstreaza din nou cunoasterea straveche a acestui fenomen de realizare personala si cunoastere. FANTANA simbolizeaza viata eterna. osul fontanelle http://revolutiaiubirii.files.wordpr...wbornexam2.jpg “Scara lui Iacob” http://revolutiaiubirii.files.wordpr...obs_ladder.jpg “Scara lui Iacob” este reprezentarea simbolica a maduvei spinarii din fiinta umana. Glanda pineala este localizata in centrul creierului nostru, in topul “scarii catre Ceruri” care este maduva spinarii. http://revolutiaiubirii.files.wordpr...nal-column.png Aceste nu au cum sa fie doar coincidente, ci doar cunoasteri care au fost tinute ascunse departe de masele de oameni. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adevarul interior sau exterior omului; Realitate sau falsitate interioara a oamenilor | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 90 | 05.08.2011 20:33:11 |
Ochiul MASONIC si ochiul lui D | ana ana | Secte si culte | 7 | 30.05.2011 16:46:26 |
Ochiul magic si crestinismul | cod_gabriel | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 28 | 22.03.2011 23:26:41 |
Atacurile din "interior" la adresa Bisericii | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 439 | 29.07.2007 21:55:18 |
Nu mai imi gaseam linistea si echilibrul interior | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 12.05.2007 01:58:05 |
|