![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si tu crezi ca atitudinea asta e pe placul duhovnicului ta, Jenica? Nu ti-a spus ca nu poti schimba lumea? Atunci conformeaza-te! Ascultarea inainte de toate.
Prin asta nu-ti interzic sa iti spui cuvantul, ci doar te atentionez ca nu respecti ceea ce ti s-a spus de catre duhovnic. Si apoi ne plangem ca nu am pus inceput bun... Cel mai normal e ca tocmai in asemenea situatii sa tinem cont de cuvintele duhovniciúlui, caci el ne cunoaste cel mai bine si stie daca suntem pregatiti sau nu de asemenea confruntari ca cea actuala. |
|
|||
|
|||
![]()
Iti multumesc Anca. dar te rog sa imi spui prin ce am incalcat porunca duhovnicului? Poate eu gresesc cu adevarat si nu sunt capabila sa vad. Ajuta-ma tu te rog. In postul ainterior mi-am spus doar parerea personala. Nu am rugat sa va schimbati, nici nu doresc asta! Cu atat mai mult stiu nu al meu este a schimba ceva! Daca postarile mele te-au suparat atunci te rog iarta-ma! De obicei e bine insa sa tinem cont daca ne spune doar o persoana sau mai multe...Unul poate gresi, dar cand sunt mai multi...poate exista si un strop de adevar. Nadajduiesc ca ai inteles corect mesajul meu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Jenica, nu putem trage concluzii generalizatoare dupa o intalnire cu cativa useri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
De ce, ai impresia ca nu am inteles ceva? Ba prea am inteles!
|
|
|||
|
|||
![]()
Anca, stii bine ca nu am fost de acord cu unele "actiuni" ale lui ory. cand am considerat ca ceva e gresit am spus deschis. Bun...rau...Nu tin partea nimanui..dar nu pot privi cum un om este haituit chiar daca gandeste (uneori) gresit. Sau poate doar...incearca sa se apere...cu mai multa duritate ce-i drept... Eu ma tem ca tocmai acesta atitudine a noastra o va face sa spun "nu mai sport crestinii!!!" ..si ceea ce "Viata" nu a reusit sa distruga, va distruge "credinta" si comportamntul nostru. Nu vreau sa schimb pe nimeni, intelegeti-ma va rog toti!! [COLOR=Red]TOT[/COLOR] ceea ce scriu este ce simt, dar [COLOR=Red]NU[/COLOR] va cer sa luati de bun!! E parerea mea personala pe care mi-o exprim ca voi toti. Daca considerati ca e si ceva bun in ea...atunci este alegerea voastra! Daca e gresit, fiti ingaduitori si ajutati-ma sa imi vad greseala.
|
|
|||
|
|||
![]()
Foarte bine ai spus Jenica,ai fost impartiala si ai incercat pe cat posibil sa faci inteles...ceea ce poate fi de inteles,dincolo de aparenta noastra "ravnitoare".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Am scris deseori despre mine; si am si un nume. Dar numele tau care e ory, caci multi am vrea sa ne rugam pentru tine, cum o facem si pentru ceilalti al caror nume il cunoastem.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Destinatia posibila a celor ce parasesc ortodoxia e iadul | spre_rasarit | Generalitati | 70 | 04.01.2012 16:13:17 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
|