![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mihailt, Unde ai gasit aceasta explicatie? In ce carte a lui Cleopa? Hristos a murit dupa cele 3 ceasuri de intuneric si nu inaintea lor, asadar nu pot fi socotite dupa parerea mea: MATEI 27:45-46 45. Iar de la ceasul al șaselea, s-a făcut întuneric peste tot pământul, până la ceasul al nouălea. 46. Iar în ceasul al nouălea a strigat Iisus cu glas mare, zicând: Eli, Eli, lama sabahtani? adică: Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai părăsit? Sunt foarte interesat de aceasta problema si nu i-am gasit raspunsul inca. Este adevarat ca Hristos a inviat a treia zi si este o "aparenta" contradictie intre acest sens (invierea in a treia zi) si sensul de inviere dupa trei zile si trei nopti (complete) prezentat la: MATEI 12:39-40 39. Iar El, răspunzând, le-a zis: Neam viclean și desfrânat cere semn, dar semn nu i se va da, decât semnul lui Iona proorocul. 40. Că precum a fost Iona în pântecele chitului trei zile și trei nopți, așa va fi și Fiul Omului în inima pământului trei zile și trei nopți. Are cineva o explicatie pentru aceasta "aparenta" contradictie? |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pelicanul, chip al Mantuitorului | MoldoveanCo | Intrebari utilizatori | 2 | 15.07.2013 20:47:44 |
Coborarea la iad a Mantuitorului | Gotcu Ioan | Intrebari utilizatori | 1 | 24.04.2011 21:18:46 |
Coborarea la iad a Mantuitorului | zoridezi | Din Noul Testament | 37 | 08.04.2010 11:26:59 |
PILDELE Mantuitorului | catalinabalhui | Din Noul Testament | 4 | 18.02.2009 16:44:30 |
|