Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha
Si care e cuvantul acela dezgustator, ory?!? Sau poate nu stii ce inseamna dezgustator!
DEZGUSTĂTÓR adj. 1. dizgrațios, grețos, hidos, oribil, respingător, scârbos, (livr.) imund, (reg.) mârșav, (fam. fig.) borât. (~ la înfățișare.) 2. gre-țos, oribil, scârbos, sinistru. (Un rânjet ~.) 3. v. ne-plăcut. 4. v. oribil. 5. abject, monstruos, odios, oribil, respingător, (livr.) abominabil. (O faptă ~oare.) 6. infect, respingător, scârbos, spurcat, (pop.) scârnav. (~oare treabă
O intrebare: de fapt ce cauti pe acest forum crestin-ortodox, devreme ce tot ce e legat de credinta te deranjeaza si iti repugna? Vrei cumva sustinere in punctul tau de vedere opus celui crestin-ortodox? Oare nu te ganesti ca ne jignesti cu parerile tale dupa ureche, bazate pe o logica proprie, care nu are nimic de-a face cu Dumnezeu? A te ghida dupa instinct nu e nici o intelepciune!
|
Deci,sa inteleg ca a fi crestin ortodox,nu trebuie sa mai gandesti,nu trebuie sa mai simti,nu trebuie sa mai actionezi dupa propriile-ti convingeri(intelesuri),ci trebuie doar sa citesti si sa actionezi ca un robot.....si asa,selectezi tot ce-ti convine,dupa inima ta.ITI SPUN SIGUR!!!
Eu am spus destul de clar despre considerentele proprii in functie de ceea ce stiu,vad,simt,inteleg,gandesc si actionez in priviinta religiei ortodoxe.
Dumneata crezi ce vrei,despre tine,despre mine...dar nu ai dreptul sa-mi spui daca sa persist sau nu pe forum.
Sincer,chiar daca reactionam in contradictoriu,suntem pe cat posibil de asemanatoare!!!Asa ca,aprofundeaza si ai sa vezi!!!