![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Eu personal am citit ca femeile nu au voie la Sf Munte ....aaa am citit undeva ca maicutele si chiar mirenele merg in jurul Muntelui si il vad asa de la distanta, de pe vas...dar nu ating acel pamant ...
Apropo de asta exista cumva vreun munte unde merg doar femeile???stiu pare stupida intrebarea dar eram curioasa..
"Iata, Eu va trimit pe voi ca pe niste oi in mijlocul lupilor; fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16 "Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh. Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie) |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Ei, Muntele Gaina e aproape de unde locuiau bunicii mei!!! Eu am fost acolo la moti!!! E foarte frumos acolo. Va recomand tuturor sa mergeti. ![]() Targul de fete!
|
|
|
||||
|
||||
|
Hey Cristi ,initial am crezut ca sunt luata la misto ....dar mi-am adus aminte ca acest munte chiar exista dar eu ma refeream la cu totul altceva ...de exemplu exista manastiri unde doar femeile stau si intra? pt ca nu stiu cred ca liturghia tot un preot o tine ...cred ca nu sunt in subiect aici ..si imi cer scuze
Eu una cred ca este complicatie cand sunt doua pers cu credinta diferita ..una trebuie sa cedeze cumva...
"Iata, Eu va trimit pe voi ca pe niste oi in mijlocul lupilor; fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16 "Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh. Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie) |
![]() |
| Tags |
| casatorie, stil vechi |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| pentru o casatorie pe stil vechi | doca | Botezul | 30 | 08.09.2012 20:29:55 |
| biserica ortodoxa de stil vechi | silviu.pintilie | Secte si culte | 6 | 12.11.2010 15:03:30 |
| casatorie cu ortodox de stil vechi | doca | Nunta | 1 | 31.01.2008 16:06:59 |
| Biserica Ortodoxa de Rasarit( Stil vechi) | teogtf | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 43 | 06.11.2006 11:37:07 |
|
|