![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
ba ca este pacat chiar daca mai mic ; pentru ca distruge in organism celulele de inmultire , care inseamna viata ... anticonceptionalele oricum sunt pacate ; nu medicina este solutia tenului ci postul ; daca ar tine posturi nu ar avea porbleme de ten , care vin de la tulburari hormonale ... insa daca omul ajunge la curatia trupeasca si nu mai are ciclu , atunci o sa iaba si tenul perfect ... unii doctori dau sfat sa fumezi ca sa nu mai ai tensiune , insa tot pacat ramane ... solutia nu e fumul de tigara ci postul si rugaciunea , care te fac atat de calm ca nu mai ai niciodata tensiune ...
" Nu se stie ce fel erau medicii atei sau nu, dar faptul ca tenul ei a suferit o imbunatatire trebuie sa insemne ceva nu? Trebuie totusi sa ne gandim si la dramele unora care poate nu au un ten perfect si se simt marginalizati si ar face orice sa se integreze si ei. " nu conteaza tenul ci mantuirea ... |
|
|||
|
|||
![]()
" Si-ti mai zic ceva. Punctul tau de vedere se poate sa fie aprobat de majoritatea nu pentru ca ar fi adevarat, ci fiindca mintea contemporanilor s-a intunecat. Numai un om infranat poate avea judecata corecta. Nu zic ca orice om infranat o are fiindca discernamantul e un dar divin, dar un om neinfranat aproape sigur nu o are fiindca patimile schimba mintea, o fac sa vada lucrurile fals. "
da , niciodata nu ai sa vezi sfinti care iau anticonceptionale ... asta e ridicol ... si un om neinfranat in veac nu va fi vazator de Dumnezeu si nici nu va avea mintea intreaga : " Iisuse mintea cea intreaga a celor curati cu fecioria " ... |
|
|||
|
|||
![]()
emanuel2007 vad ca nu dai dovada de niciun pic de empatie fata de acei tineri. E crestinesc? Cum sa nu mai aiba ciclu??? Nu e posibil medical...adica lipsa sexului sa duca la un fel de atrofiere a vulvei si a vaginului femeii sau chiar a intregului sistem reproducator...chiar nu inteleg.
|
|
|||
|
|||
![]()
emanuel2007 in ultimul post chiar pari un ciudat fanatic, esti mai ciudat decat multi pe care ii cunosc. Imi pare rau dar nu vad nimic crestinesc, ci doar automatism mental si verbal, citate, truisme...
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Traditie1;134671]Aici pe forum poate noi suntem ciudati, dar stii foarte bine ca Biserica nu aproba contraceptia. S-ar putea ca tu sa ai dreptate si Biserica sa greseasca, eu nu cred.
Te revolti ca iti dau un sfat? Dar tu de ce tot bati apa in piua ca experienta pe care ai avea-o si cu care incerci sa ne inchizi gura? De ce incerci sa ne ridiculizezi si izolezi? Comporta-te si tu adecvat. Si-ti mai zic ceva. Punctul tau de vedere se poate sa fie aprobat de majoritatea nu pentru ca ar fi adevarat, ci fiindca mintea contemporanilor s-a intunecat. Numai un om infranat poate avea judecata corecta. Nu zic ca orice om infranat o are fiindca discernamantul e un dar divin, dar un om neinfranat aproape sigur nu o are fiindca patimile schimba mintea, o fac sa vada lucrurile fals.[/quote Deci,am inteles,toata lumea este falsa,este intunecata...este neinfranata si tampita,numai tu esti cel luminat si cu Domnul in sange.Am inteles!Cred ca eclipsezi prea tare,tocmai de aceia aberezi cum nu am intalnit credincios in viata mea cu astfel de conceptii.Deja traiesti pe alta lume si nu avem cum sa te intelegem,noi cei de pe Pamant.In acest sens,eu zic sa renunti la internet caci este cel mai utilizat lucru din lumea contemporana pe care o detesti si de care te scarbesti.Atunci vei fi cu adevarat izbavit! Sunt unele puncte de vedere de-ale tale cu care sunt de-acord si pe care le apreciez,dar acestea sunt,probabil scapari,fiindca altele absolut stupide si denigrante le acopera pe-acelea de la distanta. Stiti ceva,in titlu scrie clar;"intrebare pentru cei casatoriti!",asa ca,mai bine ar fi sa va conformati sa sa reveniti aici doar dupa ce va veti casatori...daca poate fi posibil asa ceva la oameni atat de "neprihaniti" ca voi. Apropos,cum ramane cu conceperea de copii multi,ca atitudine sustinuta de Biserica????
|
|||
|
|||
![]() ![]() mai bine te las in pace ; nu prea is pentru tine astea mai grele ... dar pe scurt , poate odata o sa iti foloseasca : nu se atrofiaza nimic , doar nu se mai produce lichid seminal deloc si nu mai exista absolut nici o tulburare hormonala ; atunci omul devine perfect linistit , fara pata si dobandeste o minte ingereasca in suflet si devine asemanator cu Dumnezeu la frumusetea mintii ... si incepe sa simta harul Duhului sfant mangaindu-l permanent in adancul inimii lui , iar atentia nu i se mai duce pe de laturi la alte lucruri , ci ramane mereu la Dumnezeu si la harul din inima ... ramane mereu cu o minte ingereasca , impacata mereu cu sine si cu Dumnezeu ... |
|
|||
|
|||
![]()
...eu cred ca de voi si Biserica se sperie,sincer!!!! Vorbiti de parca am tinde sa ajungem Dumnezeu,nu sa ajungem a ne curati ca si oameni.
|
|||
|
|||
![]()
Crezi ca dand citate din Filocalie te face mai crestin, mai drept...de fapt ce propovaduiesti? Cred ca multa lume de pe acest forum e curioasa. Iar medical vorbind stii ca este o aberatie ce zici?
|
|
|||
|
|||
![]()
pai trebuie sa ajungem dumnezei ... nu poti sa ajungi asa daca nu esti perfect de curat , si invers ; nu poti sa te curatesti la perfectie fara sa ajungi dumnezeu ...
|
|
|||
|
|||
![]()
" Crezi ca dand citate din Filocalie te face mai crestin, mai drept...de fapt ce propovaduiesti? Cred ca multa lume de pe acest forum e curioasa. Iar medical vorbind stii ca este o aberatie ce zici? "
pai , cine te face crestin filocalia sau medicina ? vrei sa porpovaduiesc medicina in dauna filocaliei ? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Doi tineri crestini casatoriti dorm in strada... | laurastifter | Umanitare | 16 | 27.11.2014 09:26:02 |
Sfaturi pentru tanari casatoriti | Dia20_diana | Nunta | 19 | 10.08.2012 14:32:23 |
De ce sunt considerati cei casatoriti pacatosi/murdari? | sophia | Nunta | 101 | 02.06.2009 16:12:37 |
TINERI CASATORITI | saccsiv | Nunta | 9 | 14.01.2008 18:15:19 |
|