Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.05.2009, 13:30:58
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

mariamargareta
[COLOR=purple]111. De acum, cutremurele vor putea fi prevenite[/COLOR]

Într-o dispută apărută pe Forumul Creștin Ortodox pe tema iminenței Marelui Cutremur care va șchimba fața lumii, un simpatizant al Pucioșilor pe nume Vsovi declara deunăzi următoarele:

[COLOR=red]Citat:[/COLOR]
[COLOR=blue]În prealabil postat de mariamargareta[/COLOR]
[COLOR=purple]110. Încă n-am scăpat de Marele Cutremur[/COLOR]
[...]
[COLOR=red]poi nu tzi-am aratat ca s-a strecurat o eroare in interpretare? in text? Caci este scris de la CLD shi preasfanta fecioara Maria ca e vorba de luna florilor, adica de luna Mai, deci cele trei zile de post eu intzeleg ca sunt imediat dupa sarbatoarea de Inaltzare, deci 29, 30, 31 Mai iar cutremurul poate ca va fi de 1 Iunie... sau candva in luna iunie shi poate ca va fi mai putzin distrugator sau va lipsi in functzie de rugaciunea, postul shi credintza din inimile credincioshilor... ca deja au fost nishte mici cutremure.... de 4 -5 pe scara Richter parca luna trecuta deci e posibil ca rautatzile noastre shi minciunile shi panecumenismul Misa, CIE shi CMB ori nesimtzirea shi ura politicienilor cu privire la istorie corecta shi adevar sa atraga asupra noastra daca nu ne pocaim la vreme razbunarea lui Dumnezeu, durerea, raul, caci este scris: "a Mea este razbunarea" .[/COLOR]

Trebuie să precizăm pentru cei mai puțin familiarizați cu abrevierile că enigmaticul cuvânt [COLOR=red]CLD[/COLOR] nu este altceva decât prescurtarea de la “[COLOR=red]C[/COLOR]uvântul [COLOR=red]L[/COLOR]ui [COLOR=red]D[/COLOR]umnezeu de la Pucioasa”, deci să nu se îngrijoreze, plutim tot în apele noastre. [COLOR=teal](da, Domnul Hristos)[/COLOR]
De la bun început Vsovi amestecă intenționat două “fire” pe care vin proorociile moderne: cel de la Pucioasa, care vine de la “[COLOR=red]Domnul[/COLOR]” prin Mihaela pucioasa, și cel de la Cluj, care vine de la “[COLOR=red]preasfanta fecioara Maria[/COLOR]” prin Ioana dogărița. [COLOR=teal](eu nu shtiu de Ioana sau de prof Dogaru, nu-i neg, nu-i osandesc, nu+i cunosc, nu am citit nimic, decat ma intristeaza daca ies sarmanii de sub sfintzirea Domnului prin BOR, caci daca ieshi de sub sfintele shi infricoshatoarele Taine nu faci pe placul sfintei Marii, chiar daca ai avea o slujire poruncita de ea, chiar daca ai scrie o Biblie a ei, ai tzine in taina o credintza shi o slujire secreta pentru Dumnezeu, caci nu vei face altceva decat sa te privezi de "binele Tau cel Ceresc", deci nu shtiu despre firishoarele ce vin de la Ioana sau de la ingerashii lui Dogaru, dar nicintr-un caz n-am sa ma apuc sa-i osandesc ori sa-i trec prin sita ca sa fiu unealta motanului Dan-il-ă shi a vul-piei care a păpat cashcavalul din ciocul cioroiului ce s-a lasat lingu-shit ca ar avea glas frumos, deci aici autoarea este in eroare ca doar am aratat mai sus ca din Cuvantul lui Dumnezeu se intzelege cand sunt randuite cele trei zile de post in Cer shi pe Pamant, in ultimele trei zile din luna florilor, iar luna florilor e luna Mai shi asta inseamna ca daca nu se vor tzine cum ar trebui, asha ca sa posteasca cu dragoste shi rugaciune toata tzara creshtina, atunci ne vom atrage asupra noastra nebiruintza impotriva celui rau, shi vom trai shi noi ceasuri shi zile de grele incercari, shi cum este firesc durerile vor veni dupa cele 3 zile de post sau in cursul lunii Iunie daca nu vom milostivi pe Dumnezeu caci nu ne va mai pazi de ceasul incercarii daca iarashi nu vom crede deci nu este nici un fel de proorocie a mea ci doar am incercat sa intzeleg shi sa aplic ce este scris)[/COLOR] Pucioșii și dogarii se pare că și-au dat mână de la mână ca să-i bage-n sperieți pe rumâni că vine cataclismul planetar peste ei și-i bagă de vii în morminte. [COLOR=teal](vii in morminte se vor baga cei ce se vor convinge ca vine razbunarea Domnului peste fiii razbunarii shi razvratirii atrasa de faradelegile shi minciunile lor, caci aceia vor striga mortzilor ca sa iasa din morminte ca sa poata sa intre ei pentru ca sa se ascunda de urgia care va sa vina, dar ne spune sf Ioan Botezatorul, caci de acum 2000 de ani rasuna glasul sau:"Cine va invatzat pe voi ca sa fugitzi shi sa scapatzi de raul care vine? Facetzi dar roade vrednice de Dragostea shi Pocaintza voastra shi o sa va pazeasca Domnul de ceasul ispitei shi al incercarii shi caderii, ca degeaba tot zicetzi in inimile voastre ca avetzi pilijoqqq la Stapan ori ca avetzi de tata pe Avraam caci Imparatzia Cerurilor nu se moshteneshte gLumeshte, ci este scris: pregatitzi Calea Domnului shi netede shi drepte sa-i facetzi cararile, deci pocaitzi-va pentru ca Imparatzia Cerurilor s-a apropiat shi este in Mijlocul Vostru" cam asha ceva spunea sf Heruvim Arhanghelicesc, Nashul de Botez al Domnului Hristos) [/COLOR]Apoi, Proorocul Vsovi [COLOR=teal](un singur prooroc, Domnul, deci shi eu intru el, dar eu pacatosul nu proorocesc ci doar citesc shi marturisesc ca este asha cum este scris fiindca Domnul plineshte tot ce este scris shi tot ce mai are de Implinit)[/COLOR] își permite să-i corecteze pe Proorocii Pucioși: Marele Cutremur va veni precis pe 1 iunie, dacă n-a venit nici pe 31 aprilie, așa cum s-a prezis de unii, nici pe 1 mai, așa cum sperau alții. Și dacă nu va fi pe 1 iunie, atunci precis în cursul lunii iunie tot va veni, dacă nu cumva se va amâna iarăși, prin rugăciunile și posturile combinate dintre pucioși și dogari. Rezultă că viitorul omenirii atârnă ca de un fir de ață de râvna neostoită a pucioșilor și dogarilor de a asculta de liderii lor care, pe vreme de criză, se pare că au găsit o soluție foarte eficientă de a hrăni cât mai multe guri: post negru și nopți albe de rugăciune pentru toți supușii lor. [COLOR=teal](dar shi pentru maimarii lor ai Domnului sau pentru pacatoshi ca sa se intoarca)[/COLOR]
Vsovi ne dă în final și o mică speranță: “[COLOR=red]…[/COLOR][COLOR=red]va fi mai putzin distrugator sau va lipsi in functzie de…[/COLOR]”. Ei, așa mai merge, noroc cu [COLOR=red]functzia[/COLOR] asta că vine la timp. Și cum “funcția creează organul[COLOR=teal](iar Duhul shi ascultarea din om creaza functzia... slujitoare lui Dumnezeu in slujirea aproapelui)[/COLOR], parcă ne vine inima la loc.
Totuși să nu ne facem iluzii, pentru că tot n-am scăpat de tot. Dușmanii noștri rămân “[COLOR=red]Misa, CIE shi CMB[/COLOR]”, dar și “[COLOR=red]nesimtzirea shi ura politicienilor cu privire la istorie corecta shi adevar[/COLOR]”. Mai pe înțelesul celor care nu prea se descurcă cu abrevierile: Gregorian Bivolaru cu a lui Mișcare de Integrare Spirituală în Absolut, Centrul de Informare Europa [COLOR=teal](Centrul Internatzional Ecumenic am abreviat eu de la CLD, dar poate ca shi dumneata ai dreptate)[/COLOR] și Consiliul Mondial al Bisericilor sunt cele care îi strică somnul lui Vsovi și-l bagă în boala spărieturii [COLOR=teal](bine zis ca "pă" din spărietura vine de la păcate... cate... dar cate oare, caci fara de numar ti-am greshit Doamne... pe zi shi pe noapte)[/COLOR] Și politicienii, bineînțeles, care urăsc istoria trecută, prezentă și viitoare. [COLOR=teal](istoria cea adevarata a poporului lui Dumnezeu, a poporului creshtin, a poporului omenesc, a poporului lui israel shi roman al Ierusalimului cel Nou care este Romania ca tzara a stralucirilor mantuirii de sus la Domnul Nostru Iisus Hristos-Dumnezeu)[/COLOR]
[COLOR=teal] [/COLOR]
În sfârșit, se prefigurează o metodă infailibilă prin care de acum vom putea preveni toate cutremurele. E suficient să cuantizăm gradul de implicare a creștinilor de pretutindeni în post și rugăciune, care să-L îmblânzească pe Dumnezeul cel răzbunător al Pucioșilor, și îndată vom găsi răspunsul: Dumnezeul Pucioșilor fie va amâna cutremurul sine die , fie îl va grăbi – după caz, ca răspuns la râvna sau nerâvna acestora. Și atunci, vom ști. [COLOR=teal](poi nu atunci vom shtii ci shtim deja din ce este scris cum s-a intamplat in Sodoma shi Gomora sau in cetatea Ninivitenilor, deci nu ashteptatzi shi nu ceretzi minuni shi semne ca sa credetzi, caci vai de poporul acela care cere semne shi minuni ca sa creada caci semne shi minuni s-au tot dat mereu dar omul tot necredincios shi razbunator shi mincinos shi vanzator a ramas caci se pare omul iubeshte mai mult intunericul, noaptea, voia duhului minciunii maririi de sine, shi ii e frica sa iubeasca aproapele pentru aproape shi sa ierte pentru el insushi ca sa fie shi el iertat, deci mai bine shade in ascuns shi in vila shi in burdelul ban-ditzilor shi furilor ca nu cumva sa nu fie osanditzi de iudei-jidovi ori sa nu calce "conshtiintza" agoniselilor desharte shi traditzia mortzilor de a-shi ingropa pe mortzii lor, zidind shi baruind mormintele sfintzilor shi proorocilor... deci nu ashteptatzi cutremurul shi sfarshitul ca sa nu impietritzi inimile voastre ci Astazi daca auzitzi glasul Lui sa nu invartoshatzi inimile voastre ca altfel s-ar putea sa nu mai fie vreme... sa nu mai prindetzi barcutza Domnului shi sa nu mai ajungem la Arca shi corabia lui Dumnezeu)[/COLOR]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple]Estera [/COLOR]
[COLOR=purple]5 mai 2009[/COLOR]
[COLOR=purple](la 4 zile după Marele Cutremur Global Care N-a Mai Avut Loc)[/COLOR]

Proorocul Vsovi îi corectează pe Proorocii Pucioși: [COLOR=teal]cu verde vsovi[/COLOR]
Vechi 06.05.2009, 17:42:54
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Implicit

[COLOR=purple]112. Psihopatiile liderilor pucioși[/COLOR]

Liderii pucioși Michaela și Nicushor sunt o enigmă cu două fețe ale unui Ianus pseudocreștin. Pot fi văzuți mereu neîmpărțiți și nedespărțiți, neschimbați și neamestecați. De obicei stau la Pucioasa, dar de când au mașini la scară cu șofer, le place să se mai și plimbe. Cel mai adesea o fac incognito la diverse magazine prin București sau Târgoviște, dar (sporadic) și prin Moldova, pe urmele pe unde a copilărit Mihaela și soțul ei, Milică.
A face o descriere limpede a caracterului celor doi monștri sacri și în special al deviaționismului lor psihic este o întreprindere foarte dificilă. Viața lor este deja aureolată cu legende, așa încât orice “martor” al personalității lor trebuie privit cu oarecare suspiciune: el poate fi un adulator înfocat, ori un răzbunător deplasat. Rareori găsești persoane cu impresii lucide și imparțiale despre cei doi inși unși. Vom trata de aceea această chestiune cu maxim de circumspecție, considerând că veridicitatea faptelor oricând poate fi contestată de persoane mai bine informate.

Mihaela s-a născut cu aproximație în anul 1951, într-un sat din Moldova, din părinți creștini ortodocși, aderenți la Oastea Domnului. De mică a fost fascinată de adunările Oastei și de preceptele ei, care i-au intrat în sânge. Întreaga educație personală s-a grefat pe câteva repere: biserică, Biblie, cântări ostășești, Viețile Sfinților, moralitate creștină. A avut 5 frați și surori. La 13 ani, când i-a murit mama, se pare că ea a avut primul șoc psihic, apropiindu-se din acest motiv și mai mult de biserică, pentru a se proteja instinctiv de vulnerabilitatea prematură pe care i-o crea noua ei situație, cea de orfană de mamă. La 21 de ani l-a cunoscut pe Tărcuță Emilian (zis ‘Milică), un tânăr înalt, chipeș, bine legat, forțos și cu ochi albaștri, care a impresionat-o prin caracterul său deschis, prietenos și blajin. S-a căsătorit cu el din interes, după cum mărturisește singură într-o “mărturie”, ca să se simtă ocrotită de cineva, căci ea era prea “[COLOR=DarkRed]mică și slabă și nu putea singură pe drumul vieții[/COLOR]”, și nicidecum ca să fie soție și mamă, căci tot după spusele ei “[COLOR=DarkRed]gândul de a avea un copil nu era de la Dumnezeu[/COLOR]”. Printre nenumăratele cosmetizări pe care Mihaela le aduce în anul 2006 propriei sale mărturii (făcută în ediția din anul 1995 a cărții “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa”), este și una care vizează tocmai acest episod al căsniciei lor, și prin care ea încearcă să se disculpe total de “păcatul” de dori conceperea unui copil, transferând întreaga vină asupra lui Milică. Iată cele două texte ale “mărturiei” Mihaelei, puse în paralel:
Ediția 1995: [COLOR=maroon]“…gândul de a avea un copil era de la noi și nu de la Dumnezeu, dar copilul n-a trăit, iar eu am plătit [/COLOR][COLOR=fuchsia]voința mea [/COLOR][COLOR=maroon]cu suferință grea, căzând în mâna medicilor vreme de trei ani, așa cum este scris:[/COLOR][COLOR=fuchsia]c[/COLOR][COLOR=maroon]el ce păcătuiește să cadă în mîna doctorului. Am plătit cu lacrimi de căință ascultarea glasului inimii noastre, ca apoi să ne întoarcem la făgăduințele făcute Domnului, spre făgăduința curățeniei trupești. După multă vreme am avut un vis…” (pag.53)[/COLOR]
Ediția 2006[COLOR=maroon]: “…gândul de a avea un copil era de la noi și nu de la Dumnezeu, dar copilul n-a trăit, iar eu am plătit cu suferință grea, căzând în mâna medicilor vreme de trei ani, așa cum este scris:[/COLOR][COLOR=fuchsia]“C[/COLOR][COLOR=maroon]el ce păcătuiește să cadă în mîna doctorului[/COLOR][COLOR=fuchsia]”[/COLOR][COLOR=blue].[/COLOR][COLOR=maroon] Am plătit cu lacrimi de căință[/COLOR][COLOR=fuchsia] și cu mare suferință trupească[/COLOR][COLOR=maroon] ascultarea glasului inimii noastre, ca apoi să ne întoarcem la făgăduințele făcute Domnului, spre făgăduința curățeniei trupești. După multă vreme [/COLOR][COLOR=fuchsia]de suferință, în spital [/COLOR][COLOR=maroon]am avut un vis…” (pag.80)[/COLOR]
Întrucât cuvintele “[COLOR=fuchsia]voința mea[/COLOR]” au dispărut în ediția a doua a cărții “Cuvântul lui Dumnezeu”, din textul care rămâne rezultă că Mihaela n-ar fi vrut “să păcătuiască trupește” cu soțul ei, dar el a forțat-o, și așa a ajuns ea să nască un copil și pentru asta să[COLOR=maroon] plătească ([/COLOR][COLOR=fuchsia]voința lui[/COLOR][COLOR=maroon]) [/COLOR][COLOR=maroon]cu suferință grea[/COLOR]. Căci Dumnezeu nu l-a pedepsit pe nesățiosul Milică, așa cum ar fi fost cazul, ci pe nevinovatul copil (care a murit) și pe neprihănita Mihaela (care a intrat trei ani în suferință grea prin spitale, pe mâna nepricepuților medici, care n-au fost în stare s-o vindece pe parcursul a 36 de luni)
Ce boală te ține prin spitale trei ani fără să se vindece și fără să te omoare? Gurile rele spun că o schizofrenie post-partum, specifică unor cazuri în care copilul a murit la naștere, a atins-o și pe Mihaela.
În spital ea a început să-L viseze pe Dumnezeu, cu care conversa în mod direct, iar El îi vorbea din ceruri. A visat totodată că minuni mari au atins trupul ei, ca să-l ridice din boală: soarele s-a oprit din mersul lui de pe bolta cerească, apoi a răsărit din nou de la asfințit, căci tocmai apusese, s-a întors din drum și a atins-o pe Mihaela pe creștet. Mihaela povestește miracolul vindecării ei de atunci:
Ediția 1995: [COLOR=maroon]“… Un glas care venea din cer a spus: Da, dar să te atingă soarele pe creștet. M-am ridicat să mă uit, dar soarele asfințise. M-am așezat din nou plângând și cerând la Domnul să asculte ruga mea. Apoi am auzit un vuiet ușor. Soarele se întorsese de la asfințit și s-a apropiat până deasupra capului meu și m-a atins. Am simțit cum a intrat în [/COLOR][COLOR=fuchsia]corpul meu[/COLOR][COLOR=maroon] o căldură care îmi copleșise trupul firav. Apoi mi-am revenit ușor și am zis: Doamne, ești atât de mare, atât de bun, [/COLOR][COLOR=fuchsia]c[/COLOR][COLOR=maroon]u ce[/COLOR][COLOR=fuchsia]-[/COLOR][COLOR=maroon]ți voi putea întoarce bunătatea? O, cât de datoare [/COLOR][COLOR=fuchsia]î[/COLOR][COLOR=maroon]ți sunt[/COLOR][COLOR=fuchsia].[/COLOR][COLOR=maroon] Dumnezeu ne dăduse iertarea, iar viața noastră devenise ca viața a doi copii care ascultau de Tatăl [/COLOR][COLOR=fuchsia]c[/COLOR][COLOR=maroon]el din ceruri și care caută cu umilință pe urmele poruncilor Mântuitorului Hristos.”[/COLOR]
Ediția 2006[COLOR=maroon]: “…Un glas care venea din cer a spus: [/COLOR][COLOR=red]“[/COLOR][COLOR=maroon]Da, dar să te atingă soarele pe creștet[/COLOR][COLOR=red]”[/COLOR][COLOR=maroon]. M-am ridicat să mă uit, dar soarele asfințise. M-am așezat din nou plângând și cerând la Domnul să asculte ruga mea. Apoi am auzit un vuiet ușor. Soarele se întorsese de la asfințit și s-a apropiat până deasupra capului meu și m-a atins. Am simțit cum a intrat în [/COLOR][COLOR=fuchsia]ființa mea[/COLOR][COLOR=maroon] o căldură care îmi copleșise trupul firav[/COLOR][COLOR=fuchsia] de la suferință[/COLOR][COLOR=maroon]. Apoi mi-am revenit ușor și am zis: [/COLOR][COLOR=fuchsia]“[/COLOR][COLOR=maroon]Doamne, ești atât de mare, atât de bun[/COLOR][COLOR=fuchsia]! C[/COLOR][COLOR=maroon]u ce [/COLOR][COLOR=fuchsia]Î[/COLOR][COLOR=maroon]ți voi putea întoarce bunătatea? O, cât de datoare [/COLOR][COLOR=fuchsia]Î[/COLOR][COLOR=maroon]ți sunt[/COLOR][COLOR=fuchsia]!”[/COLOR][COLOR=maroon] Dumnezeu ne dăduse iertarea, iar viața noastră devenise ca viața a doi copii care ascultau de Tatăl [/COLOR][COLOR=fuchsia]C[/COLOR][COLOR=maroon]el din ceruri și care caută cu umilință pe urmele poruncilor Mântuitorului Hristos.”[/COLOR]
Oricine citește acest text, în ambele lui variante (făcut în anul 1995 și contrafăcut, în anul 2006) e pe cale de a-și răspunde singur la aceeași întrebare obsesivă: “Ce boală a avut Mihaela timp de trei ani?” Misterul începe așadar să se limpezească, confirmând zvonurile că ea a fost din nou zdruncinată psihic, în urma morții copilului abia născut, care a fost percepută de ea ca o pedeapsă a lui Dumnezeu în urma încălcării unei făgăduințe reciproce de castitate după căsătorie, făcută între ea și soțul ei. Aceasta conduce la presupunerea că cei doi tineri, aderenți înfocați ai Oastei Domnului, plănuiseră în taină să contracteze o “căsătorie albă”. Conversațiile ei repetate cu Dumnezeu din ceruri, chiar dacă sunt prezentate ca experiențe onirice, sunt argumente care nu pot fi ignorate. Sentimentul de îndatorare față de Dumnezeu ([COLOR=maroon]O, cât de datoare Îți sunt![/COLOR]) se pare că și-a pus puternic amprenta peste toată activitatea ei ulterioară de lider religios cu veleități profetice.
Vechi 07.05.2009, 08:25:26
Banned

Implicit 112. Psihopatiile liderilor pucioși (Partea a II-a)

[COLOR=purple]112. Psihopatiile liderilor pucioși[/COLOR] (Partea a II-a)
Cert este că relațiile intime cu soțul ei au încetat, după cum singură mărturisește: “[COLOR=maroon]viața noastră devenise ca viața a doi copii care ascultau de Tatăl Cel din ceruri[/COLOR]”. Acest fapt a alimentat unele supoziții că Mihaela ar fi fost de la bun început (sau a devenit, în urma experienței dureroase avută cu moartea unicului ei fiu nou-născut, și care s-a mai prelungit apoi încă trei ani) frigidă. Interesul față de sexul opus se limita doar la afecțiunea pe care o copilă o nutrește față de tatăl său (cerându-i însă o reciprocitate bazată pe dăruire absolută) și de cerința imperioasă de a se simți ocrotită. De altfel, Mihaela este cunoscută ca o persoană mereu înfricoșată de evenimente aparent posibile, dar improbabile, iar nopțile ei sunt presărate cu coșmaruri înspăimântătoare. Din acest motiv ea doarme extrem de puțin noaptea și niciodată singură, ci cu 1-2-3 (foarte rar cu 3, al treilea fiind Milică) bărbați în cameră. Aceasta îi ameliorează întrucâtva sentimentul de nesiguranță din timpul nopții și efectul devastator al coșmarurilor.
La 1 mai 1979 Mihaela și Milică au făcut o vizită la Pucioasa și au fost adânc mișcați de ce au văzut, și mai ales de ce au auzit. O ființă bătrână și bolnavă, pe nume Verginica, părea că vorbește din partea lui Dumnezeu Care le cerea lor, celor doi nou-veniți din Moldova, să părăsească traiul la bloc și să vină la Pucioasa. “Proorocia” Verginicăi promitea o demnitate nesperată pentru Mihaela, chiar lângă “proorocița” Verginica:[COLOR=maroon]«[…]Mihaela, vei sta aproape de Verginica până la sfârșit. Iubire pentru iubire, căci așa este la Dumnezeu. […] România este țara Ierusalimului cel nou ales. În anul 1990 voi ieși deasupra cu această fântână de miere și voi slăbi pe antichrist».[/COLOR]
Impactul a fost cutremurător, iar hotărârea Mihaelei a fost luată instantaneu: va părăsi totul și va veni la Pucioasa. Milică nu se putea depărți de ea, așa că a urmat-o. În câteva zile cei doi Tărcuță au lichidat tot rostul lor de la Onești și au venit cu hainele de pe ei la Pucioasa.
Aici a urmat trezirea. Lucrurile nu stăteau chiar așa cum le văzuseră ei într-o singură vizită, ca oaspeți veniți de departe. Verginica era flancată permanent de doi “păstori”, pe nume “nea’Mișu” și “nea’ Cristea”, care țineau de fapt frâiele “lucrării” într-o manieră autoritară, dar totodată brutală, arbitrară, făcând adesea judecăți pripite, superficiale și nedrepte. Mulți creștini erau acuzați de ei, fără probe, că ar fi săvârșit cele mai odioase păcate. Este binecunoscut cazul Veronicăi, nora lui nea’Cristea, acuzată fără nici un temei de desfrânare, pentru simplul motiv că a călătorit într-o noapte dintr-un loc într-altul însoțită de cineva. Acuzatorul nemilos și nedrept care “ridicase primul piatra” era chiar “păstorul” nea’ Cristea, socrul Veronicăi.
Nici noii-veniți, Mihaela și Milică, n-au dus-o ușor. După povestirile lor, au îndurat ani de-a rândul (mai ales după moartea Verginicăi, singura lor ocrotitoare din acea vreme) invidia, răutatea, răzbunările scârbavnice ale acelora care se numeau “creștini”, în frunte cu “păstorii”. Aceștia s-au purtat de la început execrabil, mai ales că nu vedeau cu ochi buni apariția privilegiată a Mihaelei în proximitatea Verginicăi și nici tendința ei prudentă, dar implacabilă, spre ascensiune. Cei doi venetici, Mihaela și Milică, au avut probleme mari cu locuința, pentru că pucioșii autohtoni s-au dovedit a nu fi deloc primitori de oaspeți. “Păstorii” erau de o asprime greu de suportat, iar ceilalți creștini erau invidioși, bârfitori, răzbunători și răi. Se spune că uneori, de frică, Mihaela se ascundea sub pat și acolo aștepta plângând sosirea lui Milică de la serviciu. Se crede că această perioadă de înspăimântare programată a făcut ca labilitățile psihice ale Mihaelei să recidiveze.
Milică era pe atunci tractorist la CAP. Ca un bun creștin, el nu se sfia să nu vină acasă cu mâna goală, ci cu sânul plin, așa că de foame n-au răbdat în acea vreme. Milică se împăca la gândul că Însuși Domnul l-ar fi îndemnat printr-un “Cuvânt” să-și facă parte din roadele câmpului, pe motiv că toate cele văzute și nevăzute erau ale Domnului.
După moartea Verginicăi a urmat un an de panică și derută, apoi “Domnul” a reînnodat obiceiul de a vorbi din ceruri prin “mama Lelica”, sora mai mare a Verginicăi. Apoi Domnul a început “să-i vorbească” și Mihaelei, și acum “Cuvântul” venea din două părți, la concurență. Diferența de stiluri era derutantă, așa că una dintre “proorocițe” trebuia pusă pe liber. Cea care a învins a fost Mihaela, iar lelica a tăcut de atunci și până la moartea sa (1997).

Mihaela a început să “audă voci” și să le scrie în caiete. La început, ea a auzit-o pe “Verginica” vorbindu-i ca prin telefon și care-i dicta Testamentul ei spiritual, cu câteva luni înainte de moarte. După moartea ei, “Verginica” a continuat să-i vorbească. După altă perioadă de vreme, când Mihaela a mai prins curaj, a început să-i vorbească “Însuși Domnul”. Ulterior i-au vorbit “Maica Domnului” și “sfinții”, dar și “persoane decedate” (spiritul lui Simion Zidaru, spre exemplu). Scrierile ei au fost prinse în anul 2006 într-o carte groasă și grea de 7 Kg, intitulată “Cuvântul lui Dumnezeu”, și au continuat și după aceea.

Abilitatea și totodată propensiunea Mihaelei de a scrie mult și bine este denumită în termeni științifici “hipergrafie”. Nu lipsit de interes este faptul că tatăl ei, care este încă în viață, este cunoscut ca având această manie de “a scrie mult”. Cei care-l cunosc mai bine pretind că bătrânul are și acum saci de scrisori scrise către diverse persoane sau instituții, dar niciodată expediate.
Ulterior, Mihaela le-a pretins adepților ei să aibă caiete personale în care să-și înscrie impresiile zilei. Pe aceste caiete, Mihaela făcea adnotări cu pix de culoare roșie, al căror stil, adâncime filosofică și prolixitate, era identic cu cel al “comunicărilor” venite ei de la “Domnul”.
Vechi 07.05.2009, 09:35:30
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

-daca va vor face cazuri ale shtiintzei shi medicinii shi patologiilor shi diagnosticelor, sa va bucuratzi shi sa nu va temetzi caci vetzi cobai shi material pentru experientzele lor sinistre shi astfel vetzi fi asemenea sf. Ap. Andrei,

-daca va vor face schizofrenici pentru ca il urasc pe Hristos sa va bucuratzi caci a avea mintea rupta shi scoasa din patimi shi cele 7 duhuri rele peste care troneaza minciuna "lenevrinea" cu cele 8 ganduri ale rautatzii pe tronul satanicesc shi al proorocilor mincinoshi ce se vor arata blanzi la inceput, vrand sa arate chipul ascuns al ereticului ce mimeaza smerenia shi cunoshtiintza shi dreptatera shi vrednicia cu marea ei sulimenizare interioara shi exterioara a prieteniei fatzarnice shi prefacute ca nu se preface de loc shi se simte bine shi nu-i pasa shi petrecea asha cu mare indraznire toate spurcaciunile shi poftele cele rele shi pizmuitoare shi barfitoare shi preluand moda fierejexy, deci a avea schizofrenie pentru Hristos este cel mai mare dar de sus, caci schizis inseamna rupere iar frenos inseamna minte shi asta este calea desavarshirii monahiceshti, ruperea mintzii din patimi shi de la gloria gLumii, deci Bucuratzi-va daca va vor osandi shi eticheta shi va vor considera ca ceva rau shi va vor prigoni shi ura crezand ca aduc jertfe lui Dumnezeu, caci rasplata voastra mare va fi de la Hristos...

-daca vor zice ca suntetzi frigizi indemnadu-va la curvie in casatorie sau in relatzia voastra ca sa faca din ea o curva careia ii place sa fie curva shi tzipa mereu plina de dorul curvie shi placerea poftelor desfranarii, sa nu-i credetzi shi nu urmatzi "tratamentele" lor prin care vor sa va iadifice caci vetzi ajunge in sheol, shi chiar daca vor zice ca asha trebuie sa faci in scopul procreerii sa nu-i ascultatzi, deci nu urmatzi shtiintzele shi credintzele antichristice ale diavolului din desfranata evreica, a jidovilor "baietzi deshteptzi" shi descurcaretzi care spun mereu cand eshti deznadajduit, intrand in copil: "nu te teme, te voi ajuta"

-iar daca va starnesc nemultzumirea mintzind, amestecand minciuna cu adevarul, shi va doare nedreptatea din pricina insinuarilor rautacioase shi viclene sa nu punetzi botochiulshiurechea burdelului pentru ca sa putetzi rabda shi asculta de Dumnezeul Dragostei care spune ca aceia ma iubesc pe Mine care fac Voia Mea shi asculta poruncile Mele shi tzin Calea Mea, a purtarii "nebuniei" Crucii Mele pana la sfarshit... pe calea duhului umilit, inimii frante shi smerite cu multa umilintza shi smerenie shi cruce shi ocara de la altzii presarata pe cale caci pe aceea Dumnezeu nu o va urgisi shi o va pazi de ceasul cel rau ce vine peste intreaga gLume... deci iertatzi, iertatzi, iertatzi pentru voi, ca sa fitzi iertatzi shi voi dar shi iubitzi pentru Dumnezeu shi pentru ei... ca asha ne-a invatzat CLD de la inceput shi pana la sfarshit, cand timp nu va mai fi shi Domnul implinid cele de pe urma asha cum este Scris shi va zice:"Savarshitu-Sa", caci nimic nu face pana nu scrie prin sfiintzii shi proorocii Sai shi nimic altceva nu face decat ceea ce este scris.
Vechi 07.05.2009, 09:42:46
Banned

Implicit 112. Psihopatiile liderilor pucioși (Partea a III-a)

[COLOR=purple]112. Psihopatiile liderilor pucioși[/COLOR] (Partea a III-a)

Hipergrafia la anumite persoane este însoțită adesea de hiperloghie (sau poliloghie), adică de nevoia imperioasă de a vorbi nestăvilit despre un anumit subiect. Este cunoscut cazul Dianei Dial care, după moartea unui prunc, a început să manifeste acest deviaționism psihic. Ea avea coșmaruri nocturne, se simțea permanent hăituită de persoane inventate de mintea ei (în mod special de o anume Sheryl Thompson, care de fapt nici nu există) și auzea voci care o îndemnau să-i ucidă pe potențialii dușmani. Diana Dial credea că este urmărită de membri ai Partidului Nazist și ai Guvernului Federal al Statelor Unite. În final a început să-l considere implicat în conspirație pe însuși concubinul ei , care credea că este manevrat de către Sheryl Thompson și că i-a pus otravă în mâncare. Din acest motiv, ea l-a ucis cu un glonț tras în piept. Internată pe viață într-un ospiciu, ea continuă și astăzi să vorbească ore în șir, perfect coerent, despre inamicii ei ascunși care încă mai conspiră împotriva ei.
Aceste “voci” care îndeamnă pe psihopați să ucidă sunt fără îndoială o lucrare diavolească, dar medicii continuă să le considere un deviaționism organic. Gary Heydrick, un ucigaș în serie, pretindea că de fiecare dată “auzea voci” care îl îndemnau să ucidă. El ajunsese la convingerea paranoică prin care ultimele sale victime îi cereau chiar ele cu “vocea lor”, să le ucidă, iar lui îi era imposibil să nu le asculte, atât erau de convingătoare.

În acest context, unii oameni care par normali dar despre care se spune că ar fi fost clienți ai clinicilor psihiatrice, și care fac declarații belicoase la adresa semenilor lor, ar trebui tratați cu mai mult interes preventiv, pentru că nu se știe când ei își vor pune în practică propriile afirmații. Un asemenea caz în sferele înalte ale pucioșilor este chiar Nicușor. Despre el se spune că ar fi fost în tratament psihiatric de durată într-un spital de lângă Târgoviște. La un moment dat, acum câțiva ani, când conflictul de interese dintre el și partenerul său Ilie Bunea ajusese la paroxism, a fost auzit în mod repetat declarând:“[COLOR=blue]Mai bine îl omoram cu mâna mea. Ajungeam la pușcărie, dar se termina odată cu treaba asta! [/COLOR]”. Un asemenea individ rămâne un real pericol potențial în comunitatea pucioșilor, mai ales prin poziția sa marcantă, care-i conferă convingerea intimă a unei legitimități rezultată din poziția sa de lider. Un alt exemplu de acest gen este Viorel Ivan, care a fost auzit în mai multe rânduri rostind excitat și cu abnegație: “[COLOR=blue]Dacă Dumnezeu îmi va cere vreodată să omor un om, eu îl voi omorî pe acel om. Așa a făcut și Avraam, și asta înseamnă să ai credință.[/COLOR]

Oamenii de știință au cercetat amănunțit care sunt mecanismele care îi determină pe unii oameni să sufere de acest tip de tulburare delirantă prin care ei “aud voci”. O experiență făcută pe această temă a urmărit comportamentul electroencefalografic al unui grup de persoane care “auzeau” în mod curent voci în comparație cu un grup martor de persoane normale. Tuturor li s-au plasat pe cap electrozii specifici analizei EEG și li s-a cerut să citească o aceeași propoziție scurtă. La persoanele sănătoase s-a observat că, exact înainte de emisia electroencefalografică asociată rostirii acelei propoziții, exista o fracțiune de secundă de pauză, ca și când subiectul se pregătește pentru acea acțiune care urmează. În schimb, la pacienții cunoscuți pentru apetitul de a “auzi voci”, acea pauză lipsea, emisia electrică producându-se instantaneu. Medicii au interpretat această scurtă pauză ca un efect al unui proces de analiză de sine: subiectul era așadar conștient că în următoarea fracțiune de secundă gura sa va rosti un grup de cuvinte legate între ele printr-un înțeles. Pacienții care în mod obișnuit “aud voci” nu posedau această funcție de analiză de sine, care să discearnă cine este autorul vorbirii care urmează. În capul lor se înșiruie idei al căror autor nu este suficient de clar delimitat, fiind astfel liberă pentru ei interpretarea că o persoană nevăzută le dictează din ceruri texte al căror înțeles este de fapt rezultatul propriei lor funcții de gândire.

Și Verginica, și sora ei Maria, “auzeau voci”. Ele comunicau textele către cei din jur, iar aceștia le așterneau conștiincioși pe hârtie, ca fiind “mesaje sosite din cer”. Și Viorel Ivan, îndată ce s-a atașat de mișcarea de la Pucioasa, a început să “audă voci”, dar i s-a interzis imediat de către Mihaela să le colporteze, așa că fenomenul “a dispărut” subit, la comandă exterioară. Este vizibil faptul că Viorel a reprodus instinctiv și mimetic comportamentul cel mai elevat din comunitatea pe care tocmai o descoperise, probabil dintr-un irezistibil spirit de competiție pe care îl dobândise în activitatea laică (Viorel fusese inginer înainte de a se pensiona și avusese mai multe funcții de conducere).
La moartea Verginicăi, și “vocile” care o dirijau au încetat, și “mesajele din cer” au încetat să mai apară. Asta doar între 1980 și 1982, căci în anul 1982 “fenomenul” s-a declanșat din nou prin lelica Maria. Despre lelica Maria, o mărturie a lui Marian Zidaru spunea:
[COLOR=blue]“ Între ei era și o femeie în vârstă, cu un chip deosebit de blând, foarte tăcută, intervenind foarte rar în discuție și tresărind adesea, ca și când vorbele pe care le spunea le-ar fi auzit într-o șoaptă tainică. Aceea era mama Maria, sora sfintei Virginia, femeie prin care Domnul a binevoit să conducă mai departe poporul spre grădina Edenului, nu doar pe Adam și Eva, cei proaspăt izgoniți, nu doar poporul Vechiului Testament, ci întreg poporul creștin al Noului Ierusalim (poporul Domnului)”.[/COLOR]
Interesant este însă cât de puternic poate fi impulsul exterior și în acest caz: lelica Maria. Dată fiind pauza dintre 1980 și 1982, este plauzibil că Maria a început să “audă voci” din cer la comandă, probabil la comanda unuia dintre “păstori”, care erau exasperați că “lucrarea” se destramă. Tot prin comandă exterioară – de data aceasta venită de la Mihaela – lelica încetează să mai audă “voci” în anul 1994 și astfel, trei ani până la moartea sa, lelica nu mai aduce nici o comunicare din cer, ca să n-o mai concureze pe Mihaela. Este de presupus că “mesajele de la Domnul” vor continua neabătut, cât timp va trăi Mihaela, apoi vor înceta brusc, așa cum au încetat și la moartea Verginicăi. Dacă se va întâmpla așa, sau nu, atunci se va ști exact dacă Mihaela vorbea de la ea sau nu, în toți acești ani.

Nu numai liderii pucioși sunt atinși de psihopatii. Am amintit mai înainte cazul lui Viorel Ivan, care este doar unul dintre pucioșii pensionați pe caz de boală cu diagnostice de la Psihiatrie, deci bolnav psihic cu documente autentice. Alte cazuri cunoscute de toată lumea pucioasă sunt “preotul” Georgică de la Mănești (închinoviat la Pucioasa) și Minodora de la Fundeni, care sunt puternic dependenți de medicație psihotropică și adesea suferă internări în clinicile de specialitate din București. Cornelia de la Fundeni a trecut și ea prin crize îngrijorătoare, când începea să țipe de o auzea toată strada, așa încât a vrut să se ducă singură și să se interneze la balamuc, dar paznicii ei pucioși au oprit-o. “Preotul” Georgică mai este cunoscut și pentru crizele sale majore, care se manifestă în mod repetat, dar mereu altfel: ori are accese de cleptomanie severă, ori se îmbracă cu straie de femeie, ori devine incoerent, amenințător și violent. În aceste situații, liderii pucioși îl expediază imediat la părinți, la Mănești, ca să evite orice escaladare a fenomenului pe raza “mănăstirii” și să mușamalizeze cazul. Mulți alți pucioși de rând au trecut periodic prin crize de deznădejde, unele majore, și au încercat să scape cu fuga din “raiul” pucios, dar majoritatea au fost “recuperați” de către liderii pucioși fie prin amenințări, fie prin promisiuni. Puțini sunt cei care au reușit desprinderi definitive, dar aceștia vor fi marcați psihic pentru tot restul vieții.

[COLOR=purple]Estera [/COLOR]
[COLOR=purple]6 mai 2009[/COLOR]
Vechi 07.05.2009, 10:11:41
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

nu va fie teama de cazuistica avocatzilor gLumii caci ei asemenea inqqquizitziei ori asemenea pashlacurilor SS-ului a KGB-ului a CIA shi Mosadului a securishtilor shi comunishtilor Cezarului te acuza de deviatzionism de la linia: partidului, dreptatzii, shtiintzei, medicinii, sanatatzii, naturii, naturalului, firii, dar mai ales sustzin ei ca eshti sectant shi eretic, ca eshti ratacit, sustzine ei... venind sa-tzi inchida gura ca daca vorbeshti inseamna ca vorbeshti in deshert shi eshti nebun, ca daca scrii inseamna ca delirezi, ca daca auzi voci sau vezi vedenii sau miroshi mirosuri aduse de draci sau de la Dumnezeu inseamna ca eshti tu de vina cu ceva sau ca eshti bolnav, poi care e boala aia ca vezi shi auzi shi miroshi ori simtzi atacurile dracilor in corpul shi sufletul tau? cine e vinovat pentru asta? IOV? e vinovat dreptul IOV pentru lucrarea dracilor shi infricosharile lor impreuna cu toata gLumea care li se supune shi le inghite mereu minciunile ca shi nishte uneltzici fidele shi nemultzumite shi nedreptatzite... pline de pizam shi iubire de interese ale lacomiilor shi banilor ca sa te faca sa ajungi shi tu la linishtea de a fi omida shi rama plina de furnici ca nishte purici, ca nishte caini mortzi...

deci nu va fie frica de arsenalul lor plin de shtiintza minciunii medical-naturale, ci ramanetzi pe baricada pana la sfarshit shi rabdand toate ce vin peste voi, toate perfidele batjocuriri va birui Dumnul pentru voi, caci este scris ca va Birui shi prin el si noi, totzi bolnavii psihic cum ne spun ei, totzi ratacitzii cum ne spun ei, totzi bolnavii cum ne spun ei, totzi ereticii shi sectantzii cum ne spun ei, totzi indracitzii shi posedatzii shi diavolii cum ne spun ei... aruncand toata mocirla gLumii in capul nostru shi intronand-o pe PISI moarta in curtea noastra... ca sa cautam noi mereu ce a rodit ea pe nisip shi apoi a acoperit lasandu-ne indici masheonice ca sa gasim marea minune... a avocatului diavolului...

caci domnul pe Cruce fiind rastignit asha ceva a zis:
"iarta-i Parinte... caci poate ca nu shtiu ce fac... "

incercatzi sa nu le raspundetzi cu rau, caci Domnul ne-a invatzat bunatatea, shi invatzatura shi cunoshtiintza, doar El ne-a invatzat calea care duce la Viatza de apoi, mai mult decat la cea de acum, dar unii inca de aici vor primii darurile fericirii veshnice, din Har... iar altzii dinnefericire pentru ei se vor umple mereu de rautatea cea veche, de spurcaciunea pustiirii shi de nebunia de pe urma crezandu-se vrednici ori ca sunt ei ceva, uitand sa vada adevarul shi ascunzand mereu mizeria lor sub presh, presh... shed... dindele scrashnirii dintzilor... incordarea puterii scrashnitoare caci diavolul te invatza ca sa potzi face toate pacatele shi faradelegile caci altfel te scoate nebun prin sculele lor sculate.
Vechi 07.05.2009, 10:20:14
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

prin uneltele shi sculiushuraticele lor sculate lovind mereu in tzepushe, dar nu va amaratzi ci bucuratzi-va pentru voi shi intristatzi-va pentru ei caci ei ishi vor rani piciorushele...

http://video.crestinortodox.ro/oCRGW...Sihastria.html
Vechi 08.05.2009, 10:24:07
Banned

Implicit

Vsovi perseverează în a ne băga pe gât un filmuleț în care un monah simplu la vorbă și la port se laudă cum i-a făcut el să tacă pe sectanții care, nitam-nisam, au îndrăznit de l-au făcut pe el “rătăcit”. Dar ce zice acel filmuleț, prin care Vsovi insistă că s-a găsit soluția, oul lui Columb, în cazul nebulos al manipulatorilor pucioși? Iată monologul din acest filmuleț (http://video.crestinortodox.ro/oCRGW...Sihastria.html) apărut pe net sub titlul “Cuvant de folos - Parinte de la manastirea Sihastria”. (Comentariile intercalate ne aparțin):

[COLOR=blue]“Hristos a înviat din morți, cu moartea pe moarte călcând, și celor din mormânturi, viață dăruindu-le.[/COLOR]
[COLOR=blue] Amin.[/COLOR]
[COLOR=blue]Mergând cu trenul, deodată apare un grup de oameni care vine asupra mea zicându-mi că… sunt…rătăcit, eu. Atuncea, am spus așa: « Dacă vreți să stăm de vorbă, nu vă supărați, stăm de vorbă, iar dacă vă supărați, nu mai stăm de vorbă. » Atuncea el o deschis cuvântul că nu se supără. Atuncea eu am zis așa: « Matei, 22 cu…cu 12. ». Și aici spune despre… Sfânta Treime, despre toate virtuțile. N-a avut ce răspunde. [/COLOR](Notă: Monahul nostru a avut mare noroc, dând peste niște sectanți proști și îngâmfați. Oamenii aceia, dacă ar fi știut Scripturile, măcar aici ar fi avut ce răspunde. Versetul respectiv nu vorbește nici despre Sfânta Treime, nici despre o singură virtute măcar, necum despre “[COLOR=blue]toate virtuțile[/COLOR]”. Versetul acela este scos dintr-o pildă și este o mustrare care i se aduce celui care a venit la nuntă în haină nepotrivită:[COLOR=#993300] “Și i-a zis: Prietene, cum ai intrat aici fără haină de nuntă? El însă a tăcut.”(Matei 22:12)[/COLOR]).

[COLOR=blue]La a doua întrebare, i-am pus așa: « Matei, 17 cu…cu 11»,cum Domnul nostru Iisus Hristos o dat putere lui Sfântul Ilie să îndrepte lucrurile.[/COLOR] (Notă: Care a fost însă întrebarea? Mister. Dar nici răspunsul nu are congruență cu mesajul biblic. În realitate, lucrurile stau exact pe dos: aici Domnul tocmai desființează mitul despre “[COLOR=blue]Ilie care va veni ca să îndrepte lucrurile[/COLOR]”, arătând că “Ilie a și venit”, dar el nu a fost recunoscut de către cei din vremea lui, căci duhul și puterea lui Ilie au lucrat proorocește în persoana Sfântului Ioan Botezătorul, dar cei spre care el a venit nu l-au cunoscut, ci dimpotrivă, l-au disprețuit și l-au adus la moarte: [COLOR=#993300]“ Și ucenicii L-au întrebat, zicând: Pentru ce dar zic cărturarii că trebuie să vină mai întâi Ilie?[/COLOR]
[COLOR=#993300] Iar El, răspunzând, a zis: Ilie într-adevăr va veni și va așeza la loc toate.[/COLOR]
[COLOR=#993300] Eu însă vă spun vouă că Ilie a și venit, dar ei nu l-au cunoscut, ci au făcut cu el câte au voit; așa și Fiul Omului va pătimi de la ei.[/COLOR]
[COLOR=#993300]Atunci au înțeles ucenicii că Iisus le-a vorbit despre Ioan Botezătorul.” (Matei, 17, 10-13)[/COLOR]).

[COLOR=blue]Mergem la Apocalips, capitolul 11, versetul 5 și 6 care vorbește despre Sfântul Ilie. Nu a avut ce răspunde.[/COLOR] (Notă: Și aici sectanții ar fi avut ce răspunde, dacă ar fi cunoscut Biblia. În realitate, nici cartea Apocalipsei nu vorbește pe undeva despre Sfântul Ilie, cum că el ar veni la sfârșitul veacurilor. Vorbește în schimb, în aceste două versete, despre doi prooroci cărora nu li se dă numele:[COLOR=#993300] “ Aceștia sunt cei doi măslini și cele două sfeșnice care stau înaintea Domnului pământului.[/COLOR]
[COLOR=#993300] Și dacă voiește cineva să-i vatăme, foc iese din gura lor și mistuiește pe vrăjmașii lor; și dacă ar voi cineva să-i vatăme, acela trebuie ucis.[/COLOR]
[COLOR=#993300] Aceștia au putere să închidă cerul, ca ploaia să nu plouă în zilele proorociei lor, și putere au peste ape să le schimbe în sânge și să bată pământul cu orice fel de urgie, ori de câte ori vor voi.”(Apoc.11,4-6)[/COLOR]
Singura analogie dintre cei doi prooroci din Apocalipsă și Sfântul Ilie este aceea că și aceștia au puterea de a închide cerul și de a opri ploia pe pământ, așa cum avea și Ilie pe vremea petrecerii lui pe pământ, dar analogia nu este suficientă pentru a-i identifica pe cei doi (care, totuși, sunt doi!) cu unicul Ilie. Cei doi martori prooroci, cărora nu li se dă numele, vor fi uciși de către fiara care se ridică din adâncuri, dar după trei zile și jumătate vor învia și se vor sui la ceruri.
Partea nostimă este că pucioșii pretind în scrierile lor că nu Ilie, ci liderii lor, manipulatorii carismatici Mihaela și Nicușor, sunt cei doi prooroci, cei doi măslini și cele două sfeșnice despre care vorbește Apocalipsa la versetele 4-6, iar Vsovi ar trebui să știe asta, ca să cunoască pe cine susține el de fapt).

[COLOR=blue]Atunci, unul din ei o vrut să spună ceva despre duminică. I-am spus: « Dacă Domnul nostru Iisus Hristos le-o spus femeilor mironosițe “Bucurați-vă!” duminică dimineața, Matei 28 cu 9, atunci…». Nu a avut ce răspunde.[/COLOR] (Notă: Evident că n-au mai avut ce răspunde, la o clarificare atât de “rațională” și de “completă” a lucrurilor).[COLOR=blue] Și…dacă n-o mai avut ce răspunde, n-o mai avut, atunci am zis: « Băi, zic, voi aveți aici dovezi clare care … de mântuire. Avem Sfânta Mucenică Filofteia, avem Cuvioasa Parascheva de la Iași, avem Sfântul Ioan de la Suceava, avem Sfîntul Călinic din București acuma o sută și ceva de ani, avem atâtea dovezi care nu pot să spuie în fața Sfintei Treimi că n-a avut dovadă.”[/COLOR]
Cu așa dovezi clare, dar prezentate atât de incoerent, nu-i de mirare că sectanții încă mai au succes la pescuitul de prozeliți. În orice caz, insistența cu care Vsovi îi apără pe pucioși scoțând în față acest filmuleț stupid, nu se justifică prin absolut nimic.
Vechi 08.05.2009, 11:28:23
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Vsovi perseverează în a ne băga pe gât un filmuleț [...] În orice caz, insistența cu care Vsovi îi apără pe pucioși scoțând în față acest filmuleț stupid, nu se justifică prin absolut nimic.
asha se justifica:
-il pun mereu in sperantza ca vetzi vedea groapa shi o sa intzelegetzi ca Hristos a inviat din mortzi... shi a biruit pacatul shi gLumea

poi draga MM pentru cei ce au boala suficientzei shi desconsiderarii shi dispretzuirii aproapelui ei scapa din vedere lucruri esentziale:

-ca batranul a plescait de trei ori inghitzind in sec acolo cand era vorba despre toate virtutzile shi haina lipsa de la nunta.

-apoi privirea iscoditoare daca pricepi unde bate shi nasul cu trei bube roshii shi gura in forma de frunza imparateasca

-ca in loc de Duminica a zis prima data Dumnica avand un i ascuns vorba sa

-ca nu a explicat cine sunt ereticii shi sectantzii, deci puteau fi chiar multzi dintre ortodocshi

-nu este o intamplare doar ci este mai mult o pilda, o intamplare pilduitoare, unde trenul reprezinta sharpele de fier, trenul vietzii,

-cand spune acolo ca "[COLOR=#0000ff]Atuncea eu am zis așa: << Matei, 22 cu…cu 12. >>. Și aici spune despre… Sfânta Treime, despre toate virtuțile. N-a avut ce răspunde. " [/COLOR][COLOR=black]aratand ca sfanta Treime Spune shi nu ca a greshit citatul.[/COLOR]

-deci se recunoashte ca cei doi prooroci sunt Martori ai Mei, atat pe Enoh shi apoi Moisi care a prefacut apa in sange cat shi pe Ilie respectiv Ioan care aveau puterea Duhului Sfant avand puterea de la Dumnezeu ca sa indrepte lucrurile, deci se arata cui a fost data puterea de indreptare, de pedepsire a celor ce nu asculta shi int, de povatzuire shi indrumare shi adeverire, deci Mihaela shi Nicushor nu shtiu daca nu sunt un fel de Trambitze cu glas ingeresc Voievodal, trambitza nr7 a Domnului, caci sf Verginica, a 6-a a fost asemenea lui Moisi, dar un Moisi care nu s-a indoit, deci nu-i exclus ca Duhul indreptator shi proorocitor a celor doi prooroci sa fie peste ei... daruindu-se nou prin ei dar din Dar shi har din Har, dar nu sunt convins ca ei sunt cei doi prooroci din Apocalipsa, ca sunt a 7-a Trambitza e clar, dar ca sunt Ilie shi Enoh, asta ar trebui sa marturiseasca Domnul shi ei inshishi, ca nu shtim daca nu vor veni Enoh shi Ilie din Cer shi vor invatza pe oameni sa nu creada in inshelaciunile antichristului, predicand in vremea antichristului, care se va lupta cu ei shi ii va omora shi ei dupa trei zile vor invia shi vor sta pe picioarele lor, primind duh de viatza de la Dumnezeu, shi se vor ridica la ceruri, in nori shi ii va vedea totzi oamenii. Deci am impresia ca Mihaela shi Nicushor sunt intru Enoh shi Moise respectiv Ilie shi Ioan, intru duhul celor doi finici ai Domnului, dar nu sunt inca prea convins ca ei sunt cu adevarat aceia caci inca n-am citit despre ei ce spune Domnul shi nici nu i-am vazut shi nici nu shtiu ce marturisesc ei, caci spre rushinea mea n-am citit mai nimic. Dar nu-i exclus sa fie chiar ei, cei doi purtatori de duhul sfant proorocitor shi drept shi care vor suferi asemenea lui Hristos cum este scris la Apocalipsa...

caci practic fiecare Trambitza ingereasca a Domnului din cele 7 a suferit shi a rabdat multe pentru Hristos in vremurile terorilor shi pushcariilor, deci nu shtiu ce sa zic exact, pentru ca n-am citit, nu m-am lamurit, n-am cerut de la Dumnezeu sa aflu fiindca nu m-a interesat, shi nici nu ash vrea sa ma joc cu vietzile lor sau sa-i ranesc sau sa le atrag raul prin prostia mea sau ce shtiu eu de ce sunt in stare sa fac, poate cineshtie ce balaure iese din mine cand ma ashtept mai putzin shi ma ridic shi eu scula sculata vrand nevrand ca sa lovesc mereu in tzepuse shi sa pierd pe careva daca nu chiar pe mine insumi...

deci nu shtiu sa marturisesc in privintza lor dar nu-i exclus sa fie chiar ei, shi nu sunt lamurit din lene shi necunoashtere shi frica.

iar Batranul de la Sihastria, o cirta shi o iota a lui Dumnezeu, exprima prin fiecare cuvintzel shi plescaiala shi privire sensul pildei, adica nu noi trebuie sa despartzim oile de capre shi nici sa indreptam cu fortza caci puterea aia a fost data celor doi prooroci, adica sf. Ilie (Ioan)... caci el a indreptat shi mai indreapta inimile parintzilor spre copii shi invers, asha ca sa nu loveasca Dumnezeu tzara cu blestem... deci sf Ilie nu numai ca este in Duhul sf Ioan Botezatorul dar va shi veni...

[COLOR=#993300]“ Și ucenicii L-au întrebat, zicând: Pentru ce dar zic cărturarii că trebuie să vină mai întâi Ilie?[/COLOR]
[COLOR=#993300]Iar El, răspunzând, a zis: Ilie într-adevăr va veni și va așeza la loc toate.[/COLOR]
[COLOR=#993300]Eu însă vă spun vouă că Ilie a și venit, dar ei nu l-au cunoscut, ci au făcut cu el câte au voit; așa și Fiul Omului va pătimi de la ei.[/COLOR]
[COLOR=#993300]Atunci au înțeles ucenicii că Iisus le-a vorbit despre Ioan Botezătorul.” (Matei, 17, 10-13)[/COLOR]

[COLOR=#993300][COLOR=red]deci sf Ilie a shi venit dar sf Ilie într-adevăr va veni și va așeza la loc toate. [/COLOR][/COLOR]
Vechi 08.05.2009, 13:06:44
Banned

Implicit 113. Pucioșii cheamă noi adepți la propovăduire

[COLOR=purple]113. Pucioșii cheamă noi adepți la propovăduire (partea I)[/COLOR]

Manipulatorii pucioși au intrat în panică, după ce rândurile lor s-au subțiat drastic, prin plecarea definitivă din “raiul “ pucios a unora dintre cei mai fideli acoliți ai lor. În ultimul lor “Cuvânt”, fabricat cu ocazia “Duminicii mironosițelor”, liderii pucioși au profitat de ocazia oferită de obiceiul tradițional al pucioșilor de a se strânge cu toții în duminica mironosițelor și au lansat o nouă chemare la apostolat: ucenicii pucioși de rând trebuie să ia jugul apostolatului și să-i convingă pe creștinii ortodocși tradiționali, dar în primul rând pe preoții “bisericii din lume” (B.O.R.) că așa nu mai merge: Dumnezeul Pucioasei trebuie recunoscut oficial ca fiind adevăratul Dumnezeu care aduce acum o Evanghelie nouă și o lege nouă la Pucioasa și de aici peste tot pământul.
Încă de la început, “lucrarea” de la Pucioasa se legitimează singură, pentru a “n”-a oară, ca fiind lucrarea Sfintei Treimi, iar “Cuvântul de la Pucioasa” este identificat cu Hristos-Logosul întrupat în istorie, care coboară cu norii și grăiește peste România pitorească, iar liderii pucioși sunt singurii care au urechi să-L audă:

[COLOR=blue]“ Această lucrare de cuvânt este lucrarea cuvântului Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. [/COLOR]
[COLOR=blue]Eu sunt Domnul Iisus Hristos, Fiul și Cuvântul Tatălui Savaot, și cobor pe pământ pe nori de cuvânt, și mii de mii de heruvimi Mă poartă spre ieslea cuvântului Meu din mijlocul neamului român, și Tatăl este în Mine, iar Eu sunt în Tatăl când grăiesc în cer și pe pământ deodată, și glasul Meu umple cerul de slavă, iar sfinții și îngerii se hrănesc cu tot cuvântul care iese din gura Mea. Amin.”[/COLOR](Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009)
Obișnuitele contradicții pucioase nu lipsesc nici acum. Iuda este când un ucenic complet lipsit de credință, când un ucenic credincios, dar lipsit de iubire
[COLOR=blue]“[…] și s-a dus apoi Iuda și s-a unit cu cei necredincioși și a luat cu aceștia apoi plata necredinței, și a rămas el pildă rea pe pământ de atunci și până azi, căci neiubirea de Dumnezeu când El ți Se descoperă, aceasta duce pe cel nerecunoscător la plata cea rea a necredinței și a necredincioșiei față de iubirea Mea cea pentru om. [/COLOR]
[COLOR=blue][…] Dacă Iuda o fi avut credință și nădejde, la ce i-a [/COLOR](sic!)[COLOR=blue] folosit lui acestea dacă iubire n-a avut pentru Mine? “[/COLOR] (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009)
Dumnezeul Pucioasei are dificultăți în a fi un Dumnezeu bun și iubitor. El trebuie ajutat din exterior ca să poată să iubească, iar speranța lui rămâne sprijinul pucioșilor de pretutindeni:
[COLOR=blue] “[…] dar voi învățați de la Mine să vă bucurați pentru Mine și să Mă iubiți pe Mine, ca să pot Eu să vă iubesc pe voi, și nu voi să vă iubiți pe voi, iar iubirea Mea pentru voi are mare, mare înțelepciune pentru fiecare din voi, după cum vă este de folos pentru Mine, fiindcă om cu om nu seamănă, iar Eu am grijă să-i dau omului pe cele de folos lui cu Mine, și e bună măsura Mea, fiindcă sunt Cel Care îl văd pe om.” [/COLOR](Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009)
Așadar iubirea Celui de la Pucioasa se dă doar drămuit, cu mare măsură și cu mare înțelepciune, atunci când ea se dă celui care o merită: la unii mai mult, la alții mai puțin, după caz, ca oamenii să nu se îmbete de prea multă iubire dumnezeiască.
Deși Hristos Însuși îi învață pe ucenici să nu se numească unii pe alții “învățători” ( [COLOR=#993300]“Nici învățători să nu vă numiți, că Învățătorul vostru este unul: Hristos.”- Matei, 23,10[/COLOR]) în sensul că cele pe care ei le învață trebuie să fie nu de la ei, ci de la Duhul Sfânt, ca să fie fără de prihană toată învățătura lor, “Hristosul Pucioasei” definește o categorie nouă de învățători, care “învață din propriile lor greșeli”, corectându-se printr-o necontenită reacție de tip feed-back, care-i ajută să greșească din ce în ce mai puțin:
[COLOR=blue]“ Eu Mi i-am învățat mult pe ucenicii și pe ucenițele Mele, și i-am învățat pe toți cei care au iubit să învețe, iar cei ce au învățat s-au făcut învățători peste mulți apoi, și au greșit tot mai puțin apoi cei ce s-au făcut învățători pentru Mine peste mulți, căci cine lucrează, acela învață să lucreze, și nu învață cel ce nu lucrează, și este gol și fără de veșmânt unul ca acela și se vede goliciunea lui, căci mereu și-o arată.” [/COLOR](Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009)
De aici ar rezulta că învățătura apostolică nu a fost infailibilă, ci plină de greșeli care s-ar fi corectat pe parcurs, treptat, treptat, ceea ce este inacceptabil.
Apoi, șpiritele care se pretind a fi“ucenicii și ucenițele Celui de la Pucioasa” iau apoi și ele cuvântul și printre altele lansează inepția că lumea cea rea, care-L prigonea pe Hristos, i-a dat Acestuia nu numai răstignirea, ci și învierea – deci Hristos n-a înviat singur, prin propria Sa voință și putere dumnezeiască, ci împins fiind de lumea cea rea S-a ridicat cu slavă din mormânt:

[COLOR=blue]“ […]lumea rea, care Te prigonea […] nu dădea să Te cunoască, și pentru aceasta Ți-a dat răstignirea, și cu ea învierea apoi, căci Tu Te-ai ridicat cu slavă din mormânt, iar noi am mers apoi și le-am spus tuturor că Hristos a înviat. [/COLOR](Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009)
Apoi , ele răstălmăcesc Biblia, ascunzând cuvântul “naștere” și înlocuindu-l cu “rodire”, deoarece doctrina pucioșilor este împotriva căsătoriei și a nașterii firești din trupuri firești:
[COLOR=blue]“ […] iar noi le spunem fiilor poporului Tău de azi să fie roditori în mijlocul oamenilor, căci Tu când l-ai zidit pe om ai spus apoi: [/COLOR][COLOR=blue]«Fiți roditori și vă înmulțiți și umpleți pământul și supuneți-l, și stăpâniți peste toate vietățile care se mișcă pe pământ și în cer și în ape!»,”[/COLOR] (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009)
În realitate, în Biblie există două versete similare, dar care pun diferit problema:
[COLOR=#993300]“ Și Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: "Creșteți și vă înmulțiți și umpleți pământul și-l supuneți; și stăpâniri peste peștii mării, peste păsările cerului, peste toate animalele, peste toate vietățile ce se mișcă pe pământ și peste tot pământul!" ”(Fac. 1,28)[/COLOR]
[COLOR=#993300]“ Și a binecuvântat Dumnezeu pe Noe și pe fiii lui și le-a zis: "Nașteți și vă înmulțiți și umpleți pământul și-l stăpâniți! ”(Fac. 9,1)[/COLOR]
Cu câțiva ani în urmă, pucioșii interpretau aceste versete astfel: La început, cică Dumnezeu nu voia o înmulțire firească a oamenilor, prin trupuri, ci una suprafirească, asemenea zămislirii de care a avut parte mai târziu Maica Domnului. De aceea, El nu a folosit cuvântul “nașteți”, ci “creșteți”, urmând ca de naștere să se ocupe El personal, prin mijloace supranaturale. Se pare însă ca Adam, Eva și urmașii lor n-au prea ținut cont de chestia asta. După potop, Dumnezeu a fost nevoit să facă unele derogări, văzând că firea omului e încăpățânată și slabă, printre care și acceptarea nașterii firești a omului din părinții lui. Și așa, îndemnul [COLOR=#993300]"Creșteți și vă înmulțiți…” [/COLOR] a devenit [COLOR=#993300]"Nașteți și vă înmulțiți…”[/COLOR].În ultimii ani, se pare că pucioșii au evoluat mai departe, îndemnul devenind: [COLOR=blue]«Fiți roditori și vă înmulțiți…» [/COLOR]pentru a se ascunde astfel îndemnul precedent, care era încă în vigoare și folosea cuvântul “nașteți”. Nașterea, ca fenomen fiziologic, a devenit deci în ultimii câțiva ani atât de incomodă pentru pucioși, încât ei nici nu mai vor să audă de ea, și atunci apelează la astfel de subterfugii ieftine în exprimare.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40