![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Comparatiile tale se bazeaza pe o cazuistica personala si extrem de subiectiva. N-ai vrea sa auzi care sunt parerile unor barbati despre femei.. Si nu pentru ca ar fi rautaciosi. Pur si simplu doar atat au ajuns sa cunoasca. Si pe unde este desigur si vina lor pentru asta. Si reciproca e valabila. Citat:
Dar de obicei o data cu lipsa de iubire, daca nu este remediata, vin si alte lucruri, minciuna, inselarea, etc. Citat:
Sunt si femei care nu se pot stapani.. [quot] Si spun si eu ca Andrei ca femeile iubesc mai mult. Doar cate prietene am avut care mi-au plans in brate!! Multe! Sau cate femei cunoscut care au indurat mojicii, jigniri si umilinte. [/quote] Ti-am spus, experienta este subiectiva. Sunt cateva miliarde de femei si cateva miliarde de barbati. Cati/cate ai cunoscut tu pentru a spune pe baza acestor experiente: barbatii (toti sau majoritatea) sunt "asa", iar femeile (toate sau majoritatea) sunt "asa". Citat:
Prin fire, o femeie se preteaza mult mai usor la asa ceva. Un barbat nu. Si eu ti-as putea spune ca nu prea am auzit de barbati care sa se certe in biserica de la o strana. Dar femei, destule.. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Parintii fara copiii se numesc ... pacatosi ... oare asa o fi? refuz sa cred | paulici | Botezul | 57 | 26.02.2011 01:10:06 |
| Sa nu judecam, caci toti suntem pacatosi! | sofronie | Generalitati | 28 | 12.02.2011 21:41:11 |
| intrebare pt cei casatoriti | Anna | Nunta | 260 | 05.09.2010 17:27:03 |
| Catolicii sunt considerati eretici? | smaranta | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 37 | 29.09.2008 17:00:47 |
| TINERI CASATORITI | saccsiv | Nunta | 9 | 14.01.2008 19:15:19 |
|
|