![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa ai credinta ca baietelul tau e bine unde e. El se va ruga pentru mantuirea ta, caci el este deja mantuit. Dumnezeu este milostiv si calugarul respectiv in mod sigur nu poate sa patrunda judecatile Sale. Sa ai mare grija ca evenimentul nedorit care s-a intamplat sa nu te afecteze pe plan psihic... Pune-ti nadejdea in Dumnezeu si nu asculta toate sfaturile babesti pe care in mod sigur le-ai primit de la unii. Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]()
Ma gandesc ca motivul pentru care baietelul nu poate fi pomenit la Sf Liturghie este ca nu este/a fost crestin, nu a fost botezat. Biserica este formata si se roaga pentru crestinii botezati, din cate stiu eu. Asta bineinteles nu inseamna ca copilasul ar avea nu stiu ce vina, sau ca e in fundul iadului. NU! El poate fi in schimb pomenit in rugaciunea particulara. Si apoi poti sa dai de pomana hainute si alte lucurusoare pentru copilasi de sufletul lui. Asta nu te poate opri nimeni si nu are cum sa fie rau.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu este Iubire. Doar nu credem ca ar fi creat pe cineva pentru a-l condamna suferintei. Suferinta o alegem noi. Copilul e nevinovat, sunt sigura ca a ajuns ingeras.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce se intampla cu sufletul nebotezat? | serb_crina | Generalitati | 25 | 20.01.2013 20:06:31 |
Ea ortodoxa - el nebotezat in nici un fel | tinutza | Nunta | 13 | 26.09.2011 23:19:57 |
Copilul nebotezat poate fi inmormantat in cimitir? | Mada1ina | Intrebari utilizatori | 20 | 11.02.2011 20:29:05 |
Nebotezat si necununati | roman2010 | Generalitati | 14 | 15.01.2011 23:01:29 |
Mama mea a murit | ichim | Generalitati | 15 | 08.08.2008 02:26:13 |
|