![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
daca ai intrebari vorbeste cu parintele. ai sa vezi ca nu se va supara ci, dimpotriva, se va bucura din tot sufletul. ortodoxia se traieste frate si ai sa "acumulezi" in timp, in functie de tine. aici, pe forum, ca incepator, ai putea mai mult sa te smintesti de multe lucruri. parerea mea sincera e sa te duci direct la sursa si sa pui toate intrebarile fara retineri. fii sincer si cu asta vei castiga. pentru ca toata viata invatam. si oricat de avansati ii crezi tu pe membri forumului, poti sa fii sigur ca nu cunosc nici pe jumatate din tainele ortodoxiei. parintele se va bucura sa te ajute. cred ca toti ne trezim ca punem intrebari chiar si acum. mie unul nu-mi este rusine deloc si intreb absolut orice. nu sufocandu-l cu intrebari dar, la fiecare intalnire cate o nelamurire, in functie si de timpul pe care il are la dispozitie. sunt convins ca vei avea raspunsurile la toate intrebarile tale. dar direct la sursa si nu on line. Doamne ajuta!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie | ioanna | Morala Crestina | 76 | 14.06.2015 08:40:05 |
Spre moarte sau spre viata ?! | alexmatei | Impartasania (Taina Euharistiei) | 8 | 11.05.2013 00:07:40 |
Creștinismul, calea spre progres | Traditie1 | Generalitati | 2 | 14.02.2011 12:11:23 |
Iar a inceput... | alexaa | Generalitati | 13 | 08.07.2010 09:51:25 |
Te indrepti spre Dumnezeu sau spre idolul tau? | monica.miholca | Pocainta | 15 | 15.07.2009 16:06:40 |
|