![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca va uitati ce mai scrie, eu cred ca este ateu si face misto de un anume fel de pietate din pacate existenta, inclusiv pe acest forum. ;-) Asa e, trandafiralb?
Si cu asta gata, am plecat sa mai si lucrez. Voi mai scriei aici cand voi mai avea ceva nou de zis, ca mi se pare ca ne invartim in cerc. |
|
||||
|
||||
![]()
Corect, pentru ca sunt creatori, facuti dupa modelul divin. Dar demonii nu cred ca [mai] pot crea.
Citat:
Citat:
Citat:
Apoi doar nu vrei sa-i blestem pe forum, nu? Fiecare primeste plata lucrului sau, Doamne miluieste.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Un mistocar,se preface ca este crestin ca sa-si bata joc de credinta si de cele sfinte...vorba aceea...a tunat si i-a adunat....ca sint mai multi.
Doamne miluieste!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nu numai ateii trebuie sa scape de patimi ci chiar si cei credinciosi ,pacatosi fiind toti prin nastere. Daca vei citi Scripturile vei vedea ca cei care nu cred in Hristos nu vor cunoaste Imparatia lui Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Paranteza : adaugati un 'a' sau 'ă' functie de caz la atributele mele. |
|
|||
|
|||
![]()
Trandafir...se referea la topcat,nu la tine.Nu mai fii suparata!!!
|
|||
|
|||
![]()
[quote=radugherasim;93763]Mda, ei bine acidironic se pare ca vom avea Crestinul i-a spus: Uitati-va la ce invatati dumneavoastra pe elevi: ii invatati ca rasele de caini s-au format din pietre. Una din marile probleme pe care evolutionismul sustine. [quote]
Vad ce imi arata dovada din fata ochilor mei?Din pietre?Asa numesti tu fosilele sau ce? http://www.youtube.com/watch?v=v8nYTJf62sE Poftim,stiinta nu este asa simpla pe cat crezi tu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu sunt religii, in sensul unui sistem (de fapt nici Ortodoxia nu e religie, ci terapie - dar despre asta cu alta ocazie). Nu sunt religii, dar sunt credinte, in sensul in care: 1. Ateul nu crede in Dumnezeu, sau zei, dar crede in el insusi. 2. Evolutionismul este credinta, intrucat ipotezele sale sunt credinte. De fapt evolutionismul a aparut mai intai ca o reactie filosofica a duhului "iluminist" impotriva crestinismului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ateul crede ca morala e relativa, nu absoluta. Cum sint multe alte lucruri in univers, descoperite de alta stiinta bazata pe aceleasi principii, fizica. Evolutionismul este o stiinta pentru ca metodele sale sint identice cu ale celorlalte stiinte. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crezi în semne? | metafora | Generalitati | 30 | 21.01.2012 13:37:39 |
Este mai tarziu decat crezi... | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 16.10.2010 14:15:46 |
Sa vezi si sa nu crezi | Mara2009 | Nunta | 11 | 15.09.2009 09:34:10 |
De ce crezi in Dumnezeu ? | Tiberiu_Rusu | Generalitati | 145 | 04.05.2009 10:58:31 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|