![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu a facut parte din legiune, dar a asistat la suferinta lor.
Am locuit in Dobrogea o vreme si stiu ca multi ani dupa, deci si prin anii 70`ii mai depistau dupa poze de familie pe cei, care nu facusera inchisoare. Mie asta imi spune ca erau considerati dusmani ai sistemului comunist. |
|
|||
|
|||
![]()
Este clar legionarii si patriarhul Miron Cristea au fost intr-o relatie foarte buna.
De la patriarhul Miron Cristea provine dealtfel si ideea "Catedralei mantuirii neamului". Iar e clar ca patriarhul Meletie,patriarhul Miron Cristea BOR si BO Greaca au fost niste razvratati impotriva masonilor. La conferinta la care s-a schimbat calendarul au participat BO Greaca,BOR ,BO a Ciprului si BO Sarba. BO Sarba nu a implementat indreptarea. In mod straniu mai intai BC a anatemizat pe masoni si apoi i-au urmat la ceva sute de ani dupa aceea BO a Ciprului,BO Greaca si BOR. (acestea sunt singurele Biserici Ortodoxe care au anatemizat masoneria pe langa BC.) BO Sarba,BO Rusa nu au zis pana acum absolut nimic de masoni,dintre Bisericile ortodoxe mai mari. Poate ar fi cazul ca masonii sa nu mai fie asa de secretosi si sa ne spuna si noua din ale lor. Da cine stie poate nu am vrea sa ii ascultam sau poate ni s-ar parea ridicol ce zic... Ce este cert este ca dintre masoni faceau parte arhitectii de biserici in evul mediu. Eu de exemplu nu am auzit cine au fost arhitectii care au facut Sfintele Biserici din manastirile romanesti. Nu zic ca au fost si acestia masoni dar cine stie... Si ligile masonice sunt de mai multe feluri si acestea. Sa nu se confunde pasoptisti cu masonii ca pasoptistii nu au fost masoni ci au fost ceva iluministi. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma intreb la ce ti-ar folosi? Si apoi cele ce vor sa spuna, le-au scris prin carti.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Macar de ar stii toata lumea cat se stie despre ei... |
|
|||
|
|||
![]()
Da, intocmai, Ionut. Dar nu pe mine ma interesa, ci pe Mihail. Eu doar ma intrebam la ce i-ar folosi...
S-a scris si pe forum cate ceva despre ei. Drept sa-ti spun, nu mi-as pierde timpul citind despre ei. |
|
|||
|
|||
![]()
Se face prea mult caz de masonerie, fara nici o finalitate in definitiv.
Seamana mai mult a reclama indirecta. Si o fac ortodocsii nostri.. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Legionarii din "Fratia de Cruce" (FDC) | dianagroza | Generalitati | 285 | 19.03.2011 01:39:40 |
legionarii mai reprezinta ceva? | iulyaan | Generalitati | 3 | 15.08.2010 00:57:06 |
Legionarii si ortodoxismul | Radu32 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 19 | 20.03.2010 09:20:12 |
Legionarii | Traditie | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 09.10.2008 00:53:44 |
|