![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum mersi de urari.(chiar acum ma duc sa imi aplic o crema regeneratoare si hidratanta pentru noapte). Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
hahahahahahahahhaha, am ras bine inainte sa merg la culcare, bun asa
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu uita sa-ti faci somnul de frumusete. Noapte buna! |
|
|||
|
|||
![]()
Fani71 esti plina de ironie; nu stiam ca ortodocsii au voie asa ceva. Dar o sa te judece fratii ortodocsi, si nu cred ca asta iti doresti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De judecat m-au judecat deja, asa ca nu mai am nimic de pierdut, don't worry. No, noapte buna! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noapte buna la toti! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu ce inseamna la tine "mascariciul regelui"( desi e clar ca semnifica ceva negativ). Bine ca esti un ortodox adevarat si judeci oamenii atat de usor( acum chiar o sa ai probleme cu fratii ortodocsi).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deja are, nu-ti fa griji, si ea e pusa la index precis. |
|
|||
|
|||
![]()
Fani71: a sa-i scuture pe ceilalti din moleseala mintii si tipare.
Macar de ar fi asa si ceilalti chiar ar fi mai ingrijorati de tenul lor, de fapt de intreg organismul lor( ma refer la alimentatie sanatoasa, fitness, tratamente pentru unghii, par, ten). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dinozaurii -----> ce spune ortodoxia despre ei? | Bast-et | Generalitati | 202 | 12.03.2012 14:45:04 |
SIDA - pedeapsa lui Dumnezeu pentru pacatul homosexualitatii | Diana67 | Homosexualitatea | 106 | 08.10.2011 23:10:57 |
Ce puteti spune? | Darkanian | Generalitati | 19 | 04.07.2010 23:14:35 |
Cand Dumnezeu spune : Nu ! | cristiboss56 | Eutanasia | 8 | 21.01.2009 11:05:01 |
|