Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.05.2009, 23:42:39
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

In alt ziar a aparut un atac la adresa lui IPS Ioachim Bacauanu.
Sunt atacati ierarhii care au colaborat la actiuni de binefacere impreuna cu Rotary.
BOR nu a anatemizat vreodata colaborarea cu Rotary.

Asta se intampla la nu mult timp dupa PS Damaschin Coravu a trecut la Domnul; eu nu cred ca de atac cerebral.
Procuratura ar fi trebuit sa se autosesizeze si sa ii faca autopsie lui PS Damaschin Coravu.
Sa se vada ca daca a fost ajutat sa treaca la Domnul sa se dea dispozitie sa tina lumea post si sa se roage la Dumnezeu.
Dar Dumnezeu va avea grija de biserica Sa.

Se pare ca avem de-a face cu un razboi impotriva milosteniei.
Adica impotriva lui Dumnezeu.
Vechi 13.05.2009, 13:12:56
Anca-Miha
Guest

Implicit

As vrea sa va intreb ce ii leaga pe doi prieteni, unul episcop si celalalt mason?
Nu spun ca actiunile in comun cu Rotary se bazeaza pe relatii de prietenie, dar cunosc asa o prietenie si as vrea sa stiu daca e in ordine. "Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti", se spune.
Vechi 13.05.2009, 23:30:53
Sinner Sinner is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.03.2009
Implicit

Salut, eu nu sunt o persoana religioasa. Sper ca sunt binevenit pe aici in ciuda acestui fapt. Vreau doar sa-mi satisfac anumite curiozitati. Am inteles ca acest parinte sau mare ierarh (nu cunosc rangurile dar am inteles ca e undeva sus de tot) a luat mita ca sa-l faca pe unul fara studii preot. Intamplare face ca am citit acest post inainte ( http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=6013 ) si de aici reiese curiozitatea mea. In acel post ideea principala e clara : renunti la dumnezeu, esti mort ! . John Lennon, poate cel mai mare activist in favoarea pacii al anilor 70, component al celei mai apreciate formatii muzicale din lume, un adevarat simbol si un model care trebuie urmat pt ca lumea sa fie mai buna, care a strigat si a instigat sute de mii de oameni sa strige impreuna cu el : "Dati-i pacii o sansa" si "Faceti dragoste, nu razboi". Sa inteleg ca acest om, in viziunea ortodoxa, a fost ucis de dumnezeu pt ca l-a respins pe Iisus ??? Pai si atunci cu parintele asta ce o sa faca ? E prima oara cand aud de el, deci n-a facut nimic important ca altfel auzeam. A citit din carti la credinciosi toata viata si a luat spaga ca sa se imbogateasca si sa-si satisfaca nevoile, vila, masina,etc (banuiesc). Deci intrebarea mea este ... Cum trateaza dumnezeu aceasta dilema ?
Vechi 13.05.2009, 23:43:26
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sinner Vezi mesajul
Deci intrebarea mea este ... Cum trateaza dumnezeu aceasta dilema ?
Cu dublu standard, evident :)
Vechi 13.05.2009, 23:50:58
Anca-Miha
Guest

Implicit

Scrabble, nu faci asemenea afirmatie fara indicarea unor argumente! Deci, ce vrei sa zici?
Vechi 14.05.2009, 00:02:55
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Scrabble, nu faci asemenea afirmatie fara indicarea unor argumente! Deci, ce vrei sa zici?
Mesajul lui Sinner e foarte clar, zic eu.
Vechi 14.05.2009, 00:38:51
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Nu mai frate Sinner pe John Lennon nu l-a omorat Dumnezeu.
Dumnezeu a facut pe om nemuritor dar prin invidia diavolului a intrat moartea in lume ca i-a inselat pe Eva si pe Adam.
Cum mor oamenii nu stiu e o taina s-ar putea ca toti sa murim prin actiunea ingerilor mortii adica a ingerilor cazuti,ingerii Satanei.
Pentru ca Domnul nostru Iisus Hristos inainte de a fi rastignit a zis:
"Nu voi mai vorbi multe cu voi, căci vine stăpânitorul acestei lumi și el nu are nimic în Mine"
Venea sa ii desparta sufletul de trup.
John Lennon a afirmat ce a afirmat in 1966 si 1980 a fost asasinat.
Cum se leaga astea?
Sa fim seriosi.
Vechi 14.05.2009, 17:08:44
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Am vazut ca Lazarus tot comenta ieri despre parintele Teodosie...a gresit ,sa-i taiem capul?NU!
Vechi 14.05.2009, 17:27:31
Sinner Sinner is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.03.2009
Implicit

[quote=tigerAvalo9]Am vazut ca Lazarus tot comenta ieri despre parintele Teodosie...a gresit ,sa-i taiem capul?NU! [quote]

Eh, nici chiar asa. Nu mai suntem in perioada in care biserica tortura si ardea femei pe rug pentru ca gandeau. Trebuie tratat ca un infractor de rand, ca doar avem toti drepturi egale, judecat de un tribunal cum se cuvine si aruncat in puscarie cu criminali de rand. Eventual coborat la rang de ajutor de preot deasemenea. :D
Vechi 14.05.2009, 18:25:24
CosminPopescu's Avatar
CosminPopescu CosminPopescu is offline
Member

Data înregistrării: 29.04.2009
Locație: Constanța
Implicit

[quote=Sinner;137775][quote=tigerAvalo9]Am vazut ca Lazarus tot comenta ieri despre parintele Teodosie...a gresit ,sa-i taiem capul?NU!
Citat:

Eh, nici chiar asa. Nu mai suntem in perioada in care biserica tortura si ardea femei pe rug pentru ca gandeau. Trebuie tratat ca un infractor de rand, ca doar avem toti drepturi egale, judecat de un tribunal cum se cuvine si aruncat in puscarie cu criminali de rand. Eventual coborat la rang de ajutor de preot deasemenea. :D
Îmi e și jenă să citesc toate gunoaiele ce au scris unii pe aici, dar trebuie să pricepeți un lucru, sau mai multe:
- acuzele sunt aduse de un individ care a renunțat la seminarul teologic, iar ce facultate a mai făcut el apoi, a fost numai de nota 5. Putea să facă un reportaj despre cât a plătit dânsu să primească slujba aia la gazeta lu pește.
- individul nu este pe listele facultății de teologie, nici la altă facultate din cadrul Universității Ovidius din C-ța, asta înseamnă că acuzele sunt defapt niște minciuni.
- același om, sau gazata pt care muncește au mai avut atacuri la adresa BOR

Și până la urmă de ce nu întreabă lumea ce părere are despre ÎPS Teodosie, pe omul de rând, nu pe seminariștii sau popii care atentează la funcția de episcop. Așa e la noi, nu are nimeni răbdare să moară șefu înainte să avanseze în grad, și inventează tot felu de minciuni despre șpagă, masonerie, etc.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei maria-15 Generalitati 7 09.01.2013 14:38:47
Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? elom Generalitati 40 18.07.2012 13:10:38
Daca vinde cineva unele carti sunsray Stiri, actualitati, anunturi 4 20.03.2012 22:34:34
IPS Teodosie padrevicentiu Generalitati 1 12.09.2009 21:08:35