![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru tine curentul Punk inseamna New Age?!Interesant... |
|
||||
|
||||
![]()
Chiar asa?Si cine este Stapanul acestei lumi dupa tine?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pana una alta ai stat de vorba doar cu mine si andreicozia si ce a reiesit a fost ca filozofezi despre Dumnezeu,contra-ataci vehement lucruri pe care nu le intelegi,de fapt,dar in schimb,singurica ai spus ca tu nu iubesti oamenii si nici pe Dumnezeu si ca doar TOLEREZI pe cei care nu iti sunt apropiati sau sunt ca tine. |
|
|||
|
|||
![]()
Cel care ii lupta pe cei, care cred in Iisus Hristos.
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=patinina34;137942]
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Da?Ciudat,eu stiam ca cel cu coarne este o forta malefica,un inger decazut a carui prezenta in viata noastra este permisa pentru a ne incerca,este permisa de catre Cel care l-a creeat si pe el,adica DUMNEZEU.
Daca tu il consideri pe Aghiutza stapanul lumii,atunci e problema ta... |
|
||||
|
||||
![]()
EDIT: Intr-adevar,poate ar trebui sa ne batem joc in continuare si sa distrugem planeta,care este creeatia lui Dumnezeu si poate asta ar fi conform ortodoxiei sau cum?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, daca tu esti adept New age, nu avem cum sa te convingem ca e o miscare antihristica, care il asteapta si pregateste venirea Antihristului. si nu sunt afirmatiile mele, sunt afirmatiilor parintilor care chiar stiu sa deosebeasca lucrurile. |
|
|||
|
|||
![]()
Iar un rationament interesant. uau, de unde le scoateti, oameni bun?!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sa fie clar, necrestinii nu se roaga aceluiasi Dumnezeu. se roaga celui rau, care e atat de viclean si inselator. e stapanul lumii acesteia, iar "imparatia lui Dumnezeu nu e din lumea acesta". Noi trebuie sa ne desprindem de lumea asta si sa ne ridicam sufletele la Dumnezeu. asta este adevarul , chiar daca new ageistii considera ca a spune adevarul inseamna ura. |
|