![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cunoooooastem, e plina biserica de doamne care altceva nu fac decit sa "analizeze"
|
|
|||
|
|||
![]()
La ce te referi?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic sa nu raspundem la provocari...
|
|
|||
|
|||
![]()
6. Și aceasta este iubirea, ca să umblăm după poruncile Lui; aceasta este porunca, precum ați auzit dintru început, ca să umblați întru iubire.
7. Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; acesta este amăgitorul și antihristul. 8. Păziți-vă pe voi înșivă, ca să nu pierdeți ceea ce ați lucrat, ci să primiți plată deplină. 9. Oricine se abate și nu rămâne în învățătura lui Hristos nu are pe Dumnezeu; cel ce rămâne în învățătura Lui, acela are și pe Tatăl și pe Fiul. 10. Dacă cineva vine la voi și nu aduce învățătura aceasta, să nu-l primiți în casă și să nu-i ziceți: Bun venit! 11. Căci cel ce-i zice: Bun venit! se face părtaș la faptele lui cele rele. Cred ca e destul de clar... |
|
||||
|
||||
![]()
Si cum ramane cu faptul ca Iisus a stat mereu inconjurat si de eretici,hoti,femei usoare,criminali etc?
Oare El s-a lepadat de ei,oare i-a alungat?Mai ganditi-va,oameni buni... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu nu vezi ca aici se vorbeste despre invatatura IUBIRII, de la inceputul pasajului pina la SFIRSIT6. 9. Oricine se abate și nu rămâne în învățătura lui Hristos(ADICA CEA A IUBIRII APROAPELUI, Anca!) nu are pe Dumnezeu; cel ce rămâne în învățătura Lui, acela are și pe Tatăl și pe Fiul. 10. Dacă cineva vine la voi și nu aduce învățătura aceasta(ADICA INVATATURA IUBIRII SI VINE CU CEA A URII), să nu-l primiți în casă(ADICA IN SUFLET IN MINTE SI-N SIMTIRI) și să nu-i ziceți: Bun venit!(JUST!) 11. Căci cel ce-i zice: Bun venit! se face părtaș la faptele lui cele rele(NEIUBITOARE, NETOLERANTE, NEINGADUITOARE, Anna21)).( BINGO! PUNCT OCHIT PUNCT LOVIT, DRAGA ANCA) |
|
|||
|
|||
![]()
Da, cred ca trebuie sa elucidam ce inseamn iubirea de care tot vorbim si pe care unii o inteleg ca pe toleranta, altii, ca pe altceva.
Ma duc acuma la gradina sa-mi ud ridichile si salata, si revin. Dupa cum vezi invat sa ma autogospodaresc pentru cand nu voi mai putea cumpara din cauza cipului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul și Viața. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. 7. Dacă M-ați fi cunoscut pe Mine, și pe Tatăl Meu L-ați fi cunoscut; dar de acum Îl cunoașteți pe El și L-ați și văzut. 8. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl și ne este de ajuns. 9. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi și nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? " (Ioan 14:6-9) Andrei, nu oricine predica iubirea vine de la Dumnezeu! Iisus a dat porunca iubirii, adevarat, dar daca cineva de alta religie imi prezinta o iubire fara Iisus, eu NU voi accepta invatatura lui. Nu stiu la ce se inchina cei de alte religii, dar cum pot sa-L slaveasca pe Dumnezeu, daca nu-L cunosc? Iisus spune clar ca nu ajungi la Tatal decat prin Fiul. Cine-L respinge pe Iisus nu poate sa-L cunoasca pe Tatal. Daca spun acest lucru devin intoleranta? Sau neingaduitoare? Sau neiubitoare? Tu nu vezi ca nu sunt cuvintele mele ci sunt din Biblie? |
|
|||
|
|||
![]()
Tot pt Andrei si alti simpatizanti New Age.
Poate omul sa ajunga la cunoasterea lui Dumnezeu prin forte proprii?? Este o intrebare esentiala. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum adica, Iisus insusi ti-a spus ca cei de alte traditii il cunosc (si il inteleg) pe Dumnezeu(deseori mai bine decit Iudeii si tu spui ca nu?)..iar vorbesti de la tine ca asa vrei tu ca sa cistigi? Cunosc destul de bine scripturile si nu cred ca ai sa cistigi. Cince-ti garanteaza ca hindusii, de exemplu nu au printre Siva si Visnu al lor un fiu in care cred si care-i aduce la Tatal urmind o viata virtuoasa si curata?......NIMENI Poti tu sa garantezi ca ajung in Iad si nu in Rai pentru ca au alta terminologie neinteleasa de noi pentru a ajunge in Nirvana, la Tatal? Da devi toate de mai sus, din cauza arogantei de a crede ca esti unica de pe pamint care detine ADEVARUL |
|