![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=navy]„O deșertăciune a deșertăciunilor. Totul este deșertăciune!" (Ecl.l:2).[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Rugaciune...rugaciune...rugaciune....rugaciune...s i iar rugaciune...rugaciune...rugaciune... numai astfel pimim mangaiere. Restul? Mila Maicii Domnului... Noi sa ne facem datoria de crestini, sa ii pomenim la Sfanta Liturghie si sa ne rugam, atat! E suficient!
Hristos a inviat Adelia, Hristos a inviat!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din cartea: Mărturii din Țara Făgărașului despre Arsenie Boca |
|
||||
|
||||
![]()
Conferinta cu Parintele Constantin Coman. La sfarsit, intrebari si raspunsuri.
Intrebare: Parinte, este pacat sa imi iubesc mult de tot sotul/sotia? Nu se intristeaza Dumnezeu? Raspuns: Iubiti'va sotul/sotia in asa masura incat sa simtiti ca Dumnezeu ar putea deveni gelos. Nu va fie teama ca'L veti face pe Dumnezeu gelos. Chiar incercati sa iubiti peste masura pe omul de langa voi, insa cu adevarata iubire, ziditoare si odihnitoare. (Raspuns adus aminte si parafrazat.) Oare cum ar putea Iubirea sa se tulbure/mahneasca pe o alta iubire? Oare cum ar putea Dumnezeu sa pedepseasca pe omul care iubeste, asemenea Lui? Problema apare insa acolo in faptul ca noi nu putem iubi curat, ziditor si odihnitor, ci dobandim o iubire posesiva, ce se inchide lui Dumnezeu si lumii, concentrandu'se intr'o singura persoana. Iar aceasta nu este iubire. Cand Hristos zice "Cine va iubi pe tata sau pe mama mai mult decat pe Mine nu este vrednic de Mine", El se refera la faptul ca atunci cand vom fi pusi in situatia (daca va fi cazul) sa alegem intre tata/mama si Hristos, sa nu'L parasim pe Hristos.
|
|||
|
|||
![]()
Problema apare insa acolo in faptul ca noi nu putem iubi curat, ziditor si odihnitor, ci dobandim o iubire posesiva, ce se inchide lui Dumnezeu si lumii, concentrandu'se intr'o singura persoana. Iar aceasta nu este iubire.
Și cum putem ști când anume suntem în greșeală? |
|
|||
|
|||
![]()
prietena mea mai mare decat mine cu 10 ani ea are 30 eu 20 ne iubeam foarte mult ea frumoasa desteapta cuminte cum miam dorit am vrut sa ne petrecem viata in preuna da, ea sa imbolnavit de cancer a plecat sa se opereze in italia la cunostinte urma so opereze cu robotul davinci, doctori ii dadeau sanse mari. E plecata de o luna azi am aflat ca a murit nustiu nici macar cum inca. vreau sa zic relatia pe care am ajuns so am cu ea eram uniti sufleteste, iar acum sint distrus eu nu cred in nimic da ma oblig sa cread pentru ca ea credea era curioasa de ocultism si alte prosti pe care nu a apucat sa citeasca despre ele. chiar vorbisem daca chiar moare sa vina sami zica ca exista viata dupa moarte sa ma ajute sa ma reintilnesc cu ea. si daca se poate asta sa ma intalnesc cu ea inlumea de dincolo nare rost sa ma mai chinui.....
|
|
||||
|
||||
![]()
DA este cel mai bun lucru pe care am putea sa-l facem . Sal rugam pe bunul Dumnezeu sa ne dea putere sa depasim momentele grele si sa fie alaturi de noi cei indurerati -
|
|
|||
|
|||
![]()
ysergiu
Exista o lege pusa de Dumnezeu: cei morti nu pot interfera cu lumea celor vii. Ei stau intr-un loc pregatit special pentru ei si nu umbla aiurea pe pamant. Ceea ce noi numim fantome sunt duhuri demonice care vin sa isi bata joc de noi, luand chiar chipul unor fiinte dragi. Asa ca, daca vreodata vei fi vizitat de prietena ta moarta, sa stii ca de fapt nu este ea si sa nu faci ce-ti spune ea. Vei avea surpriza neplacuta sa vezi ca , urmarind un sentiment fara a rationa, vei ajunge intr-un loc spiritual foarte urat, lipsit de orice fel de dragoste si mila, lipsit de fiinte iubite. Crestinii il numesc iad. Universul acesta este facut dupa niste legi foarte precise care nu se vor schimba pana la disparitia lui.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugăciuni pentru cei adormiti+ | cristiboss56 | Rugaciuni | 30 | 05.06.2020 22:32:48 |
Cum putem ii mai putem ajuta pe cei dragi care s-au stins? | alex190 | Spiritualitatea ortodoxa | 14 | 12.09.2012 21:24:24 |
rugaciuni pentru cei adormiti | vidoveczandrei | Rugaciuni | 7 | 20.08.2010 22:53:20 |
Cum putem ajuta sufletele celor adormiti din familia noastra? | Carmen FUNIERU | Slujba inmormantarii | 33 | 24.03.2010 19:47:51 |
Rugaciunile pt cei adormiti | danyel | Rugaciuni | 0 | 03.06.2007 21:18:43 |
|