![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ceea ce imi spui tu e de-a dreptul strigator la cer. Pai d ece nu scrieti la Amnesty International? Ei sint pentru asta, pentru a repara drepturile omului. Eu nu vreau sa judec, sa stii, insa ma surprinde faptul c animeni nu spune nimic! Pai de ce? Sinteti acolo, faceti galagie, cineva va raspunde intr-o zi, insa daca toata lumea tace...inseamna ca lucrurile merg bine. Ori nu este asa, dupa cum se vede. Nu stiu ce sa mai spun, insa ma surprinde total. Eu inteleg strigatul disperat al lui Stelica, de asta am si fost prima care ma raspuns. Totusi, insist, as dori sa cunosc raportul lui si a familiei lui cu preotul duhovnic. Apoi inainte de a spune ca esti refuzat, mai intai incearca apoi sa vedem, nu? Daca se renunta din principiu, atunci, cam asta va fii si rezultatul. Haideti , incercarea cu parohia, este valabila, trbeuie sa incerce omul si acolo. In fata bolii Jenica, noi toti ne gandim la urmasi, si mai putin la noi, este valabil pentru 99% din populatia care sufera. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? | Mflory | Generalitati | 65 | 23.01.2015 00:14:41 |
| "Vreau sa traiesc" | dorinastoica14 | Umanitare | 224 | 25.01.2013 23:25:09 |
| Vreau sa traiesc pentru copilul meu | tugleaa | Umanitare | 0 | 10.05.2007 14:33:08 |
| Vreau sa traiesc pentru copilul meu | tugleaa | Umanitare | 0 | 10.05.2007 14:31:49 |
| Cum traiesc crestinii in lume | Tudor | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 3 | 21.11.2006 15:13:17 |
|
|