Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.05.2009, 09:59:35
ioan_si.atat's Avatar
ioan_si.atat ioan_si.atat is offline
Member

Data înregistrării: 05.01.2009
Locație: Bucharest village
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ioan_si.atat
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Nina si Anca nu toti dau spaga. Cunosc personal bolnavi care "dau de unde n-au" vorba voastra...si mai cunosc la fel de personal si persoane ce refuza sa dea ( ptr ca firesc este asa!!) si rabda fara cartire pe paturile spitalului ca cineva sa isi faca mila de ei..sa-i duca la acel RMN (platit de pacient, nu de spital!!) Problema e asa: Atata timp cat va exista fie si unul singur care va da spaga..pentru acela "unul" va suferi toti bolnavii saraci. De ce? Simplu! Medicii vad ca se poate si altfel... Boierul plimbat pe palme iar saracul purtat pe targa ruginita si uitat in lift.. Eheeiii, cate rabdam pe aici fetelor...de aceea sar in sus cand vine unul si zice, inapoiatilor..imputitilor, necivilizatilor...voi cei ce ati ramas in Ro. Poate unii sunt dar a generaliza..e o mare greseala...
Acum, sa nu deraiem de la problema esentiala "Stelica"..vad ca nu spune nimeni nimic..desi am propus sa depunem fiecare suma minima de 10 lei (adica 100 de mii vechi). Poate unii ajuta si tac! Daca o fac Maica Domnului sa rasplateasca fiecaruia cum stie Ea.
Stelica, frate, ai nadejde nu dispera..chiar daca oamenii uita sa fie Oameni, Domnul nu te va uita.
Maica Domnului sa va acopere cu Sfantul Ei Acoperamant!
Problema sistemului sanitar este mult mai greu de remediat si mai complicata decat o vedem noi in apareanta. Pana anul trecut m-a scutit Dumnezeu sa am de-a face cu spitalele, dar incepand de anul trecut am avut 4 astfel de cazuri in familie si, pot spune din proprie experienta, ca nu se poate fara spaga. Acum, daca nu ai de unde, evident nu dai. Dar cei care pot da spaga, lucru care nu este corect si moral, pot fi ei aratati cu degetul doar pentru ca fac parte din acest sistem bolnav? Pentru ca atunci cand cineva drag tie este in pericol nu mai conteaza banii. Cel putin eu as renunta la toti, doar sa-l stiu sanatos.

Ontopic: Am vazut ca doriti sa strangem o suma de bani. Absolut de acord. Cum procedam?

Apropos, Stelica nu ai si vreun cont in lei? Ar fi mult mai simplu pentru noi.
Bunul Dumnezeu sa-ti dea putere si sa indulceasca suferinta ta si a familiei tale.

Doamne-ajuta!
Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. (Ioan 3:16)

http://taramulfagaduintei.blogspot.com/

http://teatrulviselor.blogspot.com/
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? Mflory Generalitati 65 22.01.2015 23:14:41
"Vreau sa traiesc" dorinastoica14 Umanitare 224 25.01.2013 22:25:09
Vreau sa traiesc pentru copilul meu tugleaa Umanitare 0 10.05.2007 13:33:08
Vreau sa traiesc pentru copilul meu tugleaa Umanitare 0 10.05.2007 13:31:49
Cum traiesc crestinii in lume Tudor Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 3 21.11.2006 14:13:17