Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.05.2009, 10:13:05
stelica67 stelica67 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.05.2009
Implicit

Stimata doamna Dorina,

In prima pagina veti gasi copii dupa actele medicale, inclusiv certificat de handicap si decizie pensie de boala. Intradevar, sumele primite de la ISTH si Casa de Pensii nu sunt cine stie ce, dar tot sunt insuficiente. Din anul 2001, de cand am avut accidentul de munca (accident rutier), ne merge tot mai rau. Am cheltuit avansul de casa, ne-am imprumutat la banci, la prieteni. In acel accident nu am avut nici o vina. Am fost pe locul din dreapta si m-am luptat sa supravietuiesc. Am avut fractura de bazin, articulatia dreapta distrusa in totalitate, disjunctie pubiana. Am ramas cu un picior mai scurt, piciorul drept, cu aproximativ 4 (patru) cm. si cu 4 (patru) suruburi in bazin. Am semipareza la piciorul drept, de la genunchi in jos si din acest motiv depind de sotia mea si uneori de copii: nu ma pot incalta singur, nu ma pot imbraca singur, nu ma pot spala pe picioare singur. Nu doresc la nimeni suferintele pe care le-am indurat eu si la care au fost supuse familia mea. Deoarece a fost accident de munca, nu pot beneficia nici de compensare la incaltamintea ortopedica care este foarte scumpa, in jur de 550 lei.
Vorbiti de autoritati? Sotia mea a stat saptamana de saptamana la usa primarului pentru a obtine o locuinta care sa-mi asigure o camera numai pentru mine, fiind in starea in care sunt. Am fost purtati cu vorba. Nu conta ca cei doi copii ai nostri asistau la crizele prin care treceam, la accesele de tuse, voma etc. Acum, cand s-a eliberat a doua camera (timp de 10 (zece) ani a locuit in ea batrana care ne-a cedat contractul si a decedat), tot nu se poate locui in ea, pentru ca trebuie facuta curatenie. Casa este veche, aprox. 200 ani, si riscam sa cada tavanul peste noi. Batrana nu a acceptat sub nici o forma sa facem curatenie. Spunea mereu ca dupa ce moare ea putem face.
Cam asta e. Ce pot spune? Poate ca intr-o zi va fi bine si pentru noi. Daca nu pentru mine, macar pentru copiii mei.
Azi am deschis un cont in euro si unul in lei, la rugamintea unuia dintre dumneavoastra, si le dau mai jos;
Contul in euro:cod IBAN: RO28 PIRB 1800 3803 5600 2000; cod SWIFT: PIRB ROBU
Contul in lei: cod IBAN: RO91 PIRB 1800 3803 5600 3000.
Banca: PIRAEUS BANK ROMANIA S.A. - Sucursala Galati, str. Nicolae Balcescu, nr. 1 bis, Galati
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? Mflory Generalitati 65 22.01.2015 23:14:41
"Vreau sa traiesc" dorinastoica14 Umanitare 224 25.01.2013 22:25:09
Vreau sa traiesc pentru copilul meu tugleaa Umanitare 0 10.05.2007 13:33:08
Vreau sa traiesc pentru copilul meu tugleaa Umanitare 0 10.05.2007 13:31:49
Cum traiesc crestinii in lume Tudor Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 3 21.11.2006 14:13:17