![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Da, deci asta e treaba si din punctul meu de vedere adica, ei saracii se roaga, dupa cum zicea Stelica, insa contactul cu un preot duhovnic apropiat lor, mai ales pentru tragedia pe care o au ei acuma, este foarte important. Stelica, te rog sa-mi spui, daca ai avut facute ceva slujbe de Taina Sfantului Maslu. Asta este o slujba foarte importanta pentru bolnavi, Dumnezeu face minuni, si ar fii foarte indicat sa le incerci sa le ai facut chiar pe tine. Sa vina preotul cu Darurile sa ti le puna pe cap, si asta este foarte bine. Stelica: Mie imi pare rau de tine, de familia ta si de copilasii tai. Ceea ce ti s-a intimplat nu este o fericire, cu siguranta. Dumnezeu s ate aiba in sfanta Sa paza. Se anunta cineva din orasul respectiv sa se ocupe putin de Stelica? Sa ne organizam toti si sa vedem ce se poate face? |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? | Mflory | Generalitati | 65 | 22.01.2015 23:14:41 |
"Vreau sa traiesc" | dorinastoica14 | Umanitare | 224 | 25.01.2013 22:25:09 |
Vreau sa traiesc pentru copilul meu | tugleaa | Umanitare | 0 | 10.05.2007 13:33:08 |
Vreau sa traiesc pentru copilul meu | tugleaa | Umanitare | 0 | 10.05.2007 13:31:49 |
Cum traiesc crestinii in lume | Tudor | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 3 | 21.11.2006 14:13:17 |
|