Sunt sotia lui Stelica, Mariana.
Buna seara la toata lumea. Din pacate sotul meu nu se simte foarte bine si nu va poate scrie personal. As vrea sa va multumesc si eu pentru sprijinul pe care ni-l acordati, in special cel moral, care conteaza foarte mult. Am postat acest anunt si pe inca 2 site-uri, dar dumneavoastra sunteti singurii care ati raspuns strigatului nostru de ajutor. Pentru mine este cumplit sa vezi cum cel alaturi de care ai trait 18 ani de zile se stinge sub privirile tale. Sa-l vezi cum striga de durere si sa nu-l poti ajuta. Pentru copii este si mai greu sa-si vada tatal suferind. Cuvintele nu pot descrie suferinta prin care trecem.
Am vrut sa ajungem la Cluj, unde am auzit ca sunt doctori mai buni ca in alte parti. Dar lipsa banilor ne-a impiedicat sa facem acest lucru. Nu mai vorbim de strainatate. Ne-am documentat doar pe internet. Ne consolam cu gandul ca am facut tot ceea ce este posibil pentru a usura suferintele lui. Daca nu erau metastazele la oase poate era mai usor, dar e foarte greu. Are metastaze osoase mai peste tot: coloana, coaste (o coasta e deja mancata de metastaza), centura scapulara si bazin. A facut radioterapie pentru vertebrele tasate de la coloana, iar maine avem programare pentru alte masuratori pentru urmatoarea serie de radioterapie. Probabil vor actiona pe ganglionul din zona mediastinala, de 4 cm., din cauza caruia, probabil, scuipa sange de vreo saptamana.
Suntem oameni cu credinta in Dumnezeu, cu frica de Dumnezeu, si ne rugam la El sa ne ajute, sa ne aline suferinta.
|