![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va imbratisez! Putere si lacrimi intaritoare, nu manioase! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Acest zbucium sufletesc il am si eu de vreo 3 zile... ma intristez nespus de tare cand vad ca unii oameni rosesc niste cuvinte atat de dureroase, fara un pic de empatie, de parca ar sta de vorba cu un pietroi! Si asa ma manii si eu la randu-mi si rostesc cuvinte de ocara. Stiu ca in biblie scrie sa iti iubesti aproapele, iar daca iti da o palma sa ii intorci si obrazul celalalt.. dar teoria ramane teorie, si practica = 0.
Doamne ce as vrea sa fiu si eu blanda si sa imi iubesc aproapele neconditionat! Dar capra m-am nascut si frica mi-e ca (,) capra am sa raman ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pana la urma, ce este durerea sufleteasca ?
O schingiuire de constiinta, un orgoliu mult prea idolatrizat, un dezastru interpus intre minte si suflet, o lovitura izbucnita in lacrimi , o pocainta formidabila nascuta din distinsa apasare peste sine ? Ce este aceasta durere sufleteasca ? Din experienta stiu ca cele mai mari dureri sufletesti le-am intampinat, le-am sustinut, le-am suportat datorita propriului orgoliu. Dar, tineretea inseamna un mare procent de orgolui si demnitate aberanta. Si-atunci, ce-as fi putut sa fac ca sa nu mai sufar intr-atat, daca mintea, simtirea,auzul, vazul si menirea imi erau marginalizate de atata imaturitate ! ! ! ? ? ? Multa durere risipim pe drumuri care nu duc spre nicaieri...sau, poate ca in obscuritatea sensului lor banal, ele chiar ne definesc decizii care sa ne contureze o perspectiva de netagaduit. Prezentul ne este format dintr-un amestec "irezolvabil" de suferinte inutile si decizii influientate de aceste nulitati. Atunci, ele chiar au un rost !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
este un pacat sa emigrezi? | bmadalin | Generalitati | 308 | 28.09.2017 20:53:03 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
Este oare pacat? | Darkanian | Pocainta | 10 | 31.07.2012 19:10:08 |
Este iluzionismul pacat? | Bunl | Generalitati | 2 | 05.09.2008 00:47:01 |
|