![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crezi ca Diavolul lucreaza fara ingaduinta lui Dumnezeu ? Bine ar fi sa fie asa cum spui ..sa-i creasca pe toti copii ..in frica de Dumnezeu ..din pacate realitatea arata tocmai contrariul....la biserica mai merg doar batranii si bolnavii...iar tinerii merg doar de craciun si pasti ..sa filtreze intre ei . |
|
||||
|
||||
![]()
nu
Citat:
Citat:
Adevarat este ca am inceput a merge la biserica mai des deoarece ma consideram bolnav [sufleteste] si nu gaseam scapare prin forte proprii (ceea ce incercasem, dar m-am afundat mai tare). Doamne ajuta ! |
|
||||
|
||||
![]()
Legat de avort, ca asta e titlul topicului, mi'a venit in minte cuvantul unui parinte:
"O femeie vine la duhovnic si ii spune ca nu mai vrea sa tina copilul, ca are deja 3 copii si ii este teama ca nu va putea avea grija de ei. Parintele ii spune astfel: daca tot vrei sa renunti la un copil, renunta la unul din cei trei, si lasa'l pe acesta din pantece sa se nasca la viata, la lumina. Atunci femeia si-a dat seama ca acela era deja copilul ei si nu mai putea renunta." Astfel de cazuri inca se mai intampla. Cand mama are inima sincere, ea primeste cuvantul si se lasa in grija lui Dumnezeu.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 20:42:21 |
Istorioara despre avort | spre_rasarit | Generalitati | 53 | 09.04.2011 21:18:44 |
Despre avort-metodele contraceptive o solutie? | urzicuta | Generalitati | 61 | 02.06.2009 23:26:49 |
|