Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.05.2009, 20:45:02
Maleahi Maleahi is offline
Banned

Data înregistrării: 25.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 2io Vezi mesajul
mai bine decat ce?
Cred ca e mai bine ca toti sa "faca" copii in cunostinta de cauza ... si sa-i creasca in frica de Dumnezeu.

stii de actiunea de vaccinare de cancer de col?
stii ca acest vaccin este si avortiv?
si mai stii ca acest lucru nu se spune persoanelor care il fac?
de ce? cine ascunde acest fapt?
aceasta actiune este (una din formele) de reducere a populatiei pamantului. cine a initiat-o?

Un om intelept face copii pentru a asculta de Cuvantul lui Dumnezeu. Dar tot pentru a asculta de Cuvantul lui Dumnezeu, are responsabilitatea sa-i creasca in frica de Dumnezeu. Si, din mila Domnului nostru Iisus Hristos si a Preacuratei Sale Maici, i se schimba si sufletul.

Doamne ajuta!
Si crezi ca Dumnezeu a plecat in concediu ...nu stie de tot ce se intampla pe Terra?
Crezi ca Diavolul lucreaza fara ingaduinta lui Dumnezeu ?

Bine ar fi sa fie asa cum spui ..sa-i creasca pe toti copii ..in frica de Dumnezeu ..din pacate realitatea arata tocmai contrariul....la biserica mai merg doar batranii si bolnavii...iar tinerii merg doar de craciun si pasti ..sa filtreze intre ei .
Vechi 29.05.2009, 10:18:22
2io's Avatar
2io 2io is offline
Member

Data înregistrării: 14.04.2007
Locație: Giessen, D
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Maleahi Vezi mesajul
Crezi ca Diavolul lucreaza fara ingaduinta lui Dumnezeu ?
nu
Citat:
la biserica mai merg doar batranii si bolnavii...iar tinerii merg doar de craciun si pasti ..sa filtreze intre ei .
Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
[..]fiindca suntem adolescenti si habar nu avem, fiindca suntem batrani[...]
ma incadrez in domeniul de exceptii mentionat de voi, si asa mai vad si pe la bisericile la care am fost.

Adevarat este ca am inceput a merge la biserica mai des deoarece ma consideram bolnav [sufleteste] si nu gaseam scapare prin forte proprii (ceea ce incercasem, dar m-am afundat mai tare).

Doamne ajuta !
Vechi 29.05.2009, 11:00:50
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Legat de avort, ca asta e titlul topicului, mi'a venit in minte cuvantul unui parinte:

"O femeie vine la duhovnic si ii spune ca nu mai vrea sa tina copilul, ca are deja 3 copii si ii este teama ca nu va putea avea grija de ei. Parintele ii spune astfel: daca tot vrei sa renunti la un copil, renunta la unul din cei trei, si lasa'l pe acesta din pantece sa se nasca la viata, la lumina. Atunci femeia si-a dat seama ca acela era deja copilul ei si nu mai putea renunta."

Astfel de cazuri inca se mai intampla.
Cand mama are inima sincere, ea primeste cuvantul si se lasa in grija lui Dumnezeu.

Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Avort - pro sau contra? Bast-et Generalitati 224 25.02.2018 20:42:21
Istorioara despre avort spre_rasarit Generalitati 53 09.04.2011 21:18:44
Despre avort-metodele contraceptive o solutie? urzicuta Generalitati 61 02.06.2009 23:26:49