![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
mie una mi se pare super penibila pentru un asemenea site, mai ales 'vestile' care se pun pe home page, cum ca s-a mai inregistrat cutarescu sau nu stiu cine s-a mai imprietenit cu unul si altul, etc etc. |
|
||||
|
||||
![]()
Mie imi place foarte mult. Felicitari.
|
|
||||
|
||||
![]()
Felicitari din toata inima! Se vede ca munciti mult ca site-ul sa fie cel mai bun. Si este.
![]() ![]()
Si-mi pare atat de rau ca se mai poate, Gasi atata vreme pentru ura, Cand viata nu-i decat o picatura, Intre minutul acesta care bate ... si celalalt. Si-mi pare neinteles si trist, Ca nu privim la cer mai des, Ca nu culegem flori si nu iubim, Noi, cei care asa de repede murim. http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/ |
|
||||
|
||||
![]()
Felicitari admin, bravo tie, esti foarte talentat si ai facut o treaba extraordinara.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unii chiar ajung sa se si casatoareasca din chestii "trendy" din astea :) |
|
||||
|
||||
![]()
sunt noua venita si totodata va multumesc ca v-am gasit,va doresc viata lunga si la cati mai multi membri crestini ortodocsi de pretutindeni.nu dati importanta celor care nu sunt de acord cu credinta si care au tot timpul ceva de comentat pe aceia sa ii numim "TOMA" dar sa avem totodata si mila pentru ei.
doamne ajuta!sa va ajute DUMNEZEU in tot ceea ca va propuneti.
|
|||
|
|||
![]()
atunci ar trebui sa scrie "nerecomandat minorilor", din toate punctele de vedere :))
|
|
|||
|
|||
![]()
apropo Alin, comentariul meu initial era de fapt legat de interfata, nu de faptul ca oamenii se imprietenesc sau nu pe internet. anume ca este nevoie de o anume intimitate in astfel de lucruri.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Tot respectul pentru efortul și dragostea care se depune pentru ca situl să ne ofere mereu ceva nou,deosebit și plăcut.M-am înregistrat și eu pe Comunitatea creștin ortodox.ro.Ori nu mă pricep,nu știu,poate greșesc dar eu nu văd ce îmi oferă aceasta în plus față de forum unde sunt discuții pe teme diverse,poți posta poze,îți poți cunoaște mai bine prietenii.Mie îmi place foarte mult forumul și nu-mi doresc altceva.
Când intru în cont pe forum este necesară introducerea parolei de mai multe ori. |
![]() |
Tags |
apel importanat ! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lansarea site-ului Catedralei Mantuirii Neamului | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 10 | 15.10.2010 22:36:52 |
|