![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ne vom transforma in tzatze in curand ,mai trebuie sa gasim o poarta si o bancuta. |
|
|||
|
|||
![]()
Cand m-am ratacit in padure, pe la 16 ani, in padurile dese dintre Neamt si Suceava, ma chinuiam sa-mi amintesc ce citisem despre pustnici, depsre ceea ce mancau ei in pustie. Nu-mi aminteam deloc. Nu-mi dadeam seama cum voi supravietui, mai ales ca nu speram sa mai ies de-acolo, la cat de mult m-am chinuit sa gasesc drumul dupa o noapte si aproape doua zile. Nu am facut decat sa beau apa de izvor...Dar, Sf. Inger m-a scos de-acolo, iar Dumnezeu mi-a auzit strigatele de disperare pe care le-am indreptat spre cer.
Asa va avea Dumnezeu grija si atunci, nu trebuie sa ne gandim prematur, in general situatia in sine iti ofera si solutiile premergatoare... Oricum, este bine sa stie lumea cam ce ar putea face cand se pierd in padure, exact ca la emisiunea aceia a englezului, pe care-l ador. Mi se pare un om atat de puternic si de echilibrat ! Oricum, mi se pare cam stupid titlul...parca nici in gunoi nu m-as incumeta sa cotrobai, probabil ca nu as muri de foame, ci de toxiinfectie alimentara.
|
|||
|
|||
![]()
Paradoxul ar fi altundeva; ce te faci daca te nimeresti sa cauti in gunoiul celui care a primit pecetea si a avut acces la "cumparaturi " !?
Asta da intrebare 1 Deci, oricum am da-o, rationamentul sta mai degraba dincolo de aparente si vorbarie ...si iar vorbarie.
|
|||
|
|||
![]()
Da, ory, ai dreptate. In acest caz sa-si pastreze acestia si gunoiul; sa nu-l arunce, ca s-ar putea ca niste infometati de crestini sa se sature de la firimiturile lor. Personal prefer radacina de copac.
|
|
|||
|
|||
![]()
Vorbesti pentru tine?!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este buna intrebarea ta Oare un crestin neprihanit care iese noaptea din vagauna lui la cautat prin gunoaiele pacatosilor, pacatuieste si el sau nu? ce spun Duhovnicii? Oare nu se considera ca acest crestin gindeste in felul urmator: Lasa-i pe alti ignoranti in ale mintuirii sa se pecetluiasca si sa munceasca pentru Antihrist ca eu sunt mai destept, vin noaptea tiptil, pe virfuri, si-i maninc din resturile pe care mi le lasa el la intrare. De intoxicatie alimentara te imbolnavesti si din magazin. Am vazut un documentar cu ca exista grupuri nonconformiste parca de tineri care se hranesc din resturi alimentare si sunt bine merci. Aiai da antrenati pentru venirea Antihristului! |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca putem sa incepem de acum sa ne invatam si noi cu gunoaiele. Nu strica nici la smerenie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
CU smerenia insa, recunosc ca este mai greu |
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu ce aveti voi cu gunoaiele, dar am vazut in ceva indreptar de spovedanie ca sa mananci spurcaciuni este un pacat.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate un crestin ma poate ajuta? | andrei1994 | Umanitare | 6 | 16.10.2011 16:02:01 |
se poate sau nu? | bianca23 | Intrebari utilizatori | 23 | 27.07.2010 17:49:53 |
Se poate? | heaven | Preotul | 28 | 21.04.2010 12:21:03 |
Se mai poate? | livadarufelix | Preotia (Hirotonia) | 9 | 05.09.2009 22:11:30 |
Ce poate fi? | iliecata2003 | Generalitati | 4 | 24.08.2006 09:31:59 |
|