Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.06.2009, 10:54:30
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Anca ,schimonahia Nila spunea sa ne facem rezerve de ceai de urzica si ceai de tei.
Problema nu e chiar atat de simpla ,pesteri nu sunt la tot locul prin munti si nu e usor de trait acolo.
In zona unde traiesc eu muntii nu au pesteri.
Sa ne rugam si Dumnezeu va avea grija daca va fi sa traim pana in Ziua Judecatii.
Normal ca nu e simpla, incearca tu sa traiesti o saptamana cu ceai, nu 3 ani si jumatate..
Reply With Quote
Vechi 02.06.2009, 10:55:32
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Normal ca nu e simpla, incearca tu sa traiesti o saptamana cu ceai, nu 3 ani si jumatate..
Vad ca si aici ai ceva de spus.
Ne vom transforma in tzatze in curand ,mai trebuie sa gasim o poarta si o bancuta.
Reply With Quote
Vechi 02.06.2009, 11:16:31
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

Cand m-am ratacit in padure, pe la 16 ani, in padurile dese dintre Neamt si Suceava, ma chinuiam sa-mi amintesc ce citisem despre pustnici, depsre ceea ce mancau ei in pustie. Nu-mi aminteam deloc. Nu-mi dadeam seama cum voi supravietui, mai ales ca nu speram sa mai ies de-acolo, la cat de mult m-am chinuit sa gasesc drumul dupa o noapte si aproape doua zile. Nu am facut decat sa beau apa de izvor...Dar, Sf. Inger m-a scos de-acolo, iar Dumnezeu mi-a auzit strigatele de disperare pe care le-am indreptat spre cer.
Asa va avea Dumnezeu grija si atunci, nu trebuie sa ne gandim prematur, in general situatia in sine iti ofera si solutiile premergatoare...
Oricum, este bine sa stie lumea cam ce ar putea face cand se pierd in padure, exact ca la emisiunea aceia a englezului, pe care-l ador. Mi se pare un om atat de puternic si de echilibrat !
Oricum, mi se pare cam stupid titlul...parca nici in gunoi nu m-as incumeta sa cotrobai, probabil ca nu as muri de foame, ci de toxiinfectie alimentara.
Vechi 02.06.2009, 11:19:31
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

Paradoxul ar fi altundeva; ce te faci daca te nimeresti sa cauti in gunoiul celui care a primit pecetea si a avut acces la "cumparaturi " !?
Asta da intrebare 1 Deci, oricum am da-o, rationamentul sta mai degraba dincolo de aparente si vorbarie ...si iar vorbarie.
Vechi 02.06.2009, 13:16:56
Anca-Miha
Guest

Implicit

Da, ory, ai dreptate. In acest caz sa-si pastreze acestia si gunoiul; sa nu-l arunce, ca s-ar putea ca niste infometati de crestini sa se sature de la firimiturile lor. Personal prefer radacina de copac.
Reply With Quote
Vechi 02.06.2009, 14:07:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Vad ca si aici ai ceva de spus.
Ne vom transforma in tzatze in curand ,mai trebuie sa gasim o poarta si o bancuta.
Vorbesti pentru tine?!
Reply With Quote
Vechi 02.06.2009, 16:48:53
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Paradoxul ar fi altundeva; ce te faci daca te nimeresti sa cauti in gunoiul celui care a primit pecetea si a avut acces la "cumparaturi " !?
Asta da intrebare 1 Deci, oricum am da-o, rationamentul sta mai degraba dincolo de aparente si vorbarie ...si iar vorbarie.
Sper ca realizezi ca cei care produc deseuri alimentare si alte gunoaie sunt cei care si-au vindut deja sufletul ghiavolului.
Este buna intrebarea ta
Oare un crestin neprihanit care iese noaptea din vagauna lui la cautat prin gunoaiele pacatosilor, pacatuieste si el sau nu? ce spun Duhovnicii?

Oare nu se considera ca acest crestin gindeste in felul urmator:
Lasa-i pe alti ignoranti in ale mintuirii sa se pecetluiasca si sa munceasca pentru Antihrist ca eu sunt mai destept, vin noaptea tiptil, pe virfuri, si-i maninc din resturile pe care mi le lasa el la intrare.

De intoxicatie alimentara te imbolnavesti si din magazin.
Am vazut un documentar cu ca exista grupuri nonconformiste parca de tineri care se hranesc din resturi alimentare si sunt bine merci. Aiai da antrenati pentru venirea Antihristului!
Reply With Quote
Vechi 02.06.2009, 17:13:24
Lavrentiu's Avatar
Lavrentiu Lavrentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.09.2005
Locație: Bucuresti
Implicit

Cred ca putem sa incepem de acum sa ne invatam si noi cu gunoaiele. Nu strica nici la smerenie.
Reply With Quote
Vechi 02.06.2009, 17:40:18
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Cred ca putem sa incepem de acum sa ne invatam si noi cu gunoaiele. Nu strica nici la smerenie.
Nici o grija ca deja mincam(citeste ingredientele de pe semifabricate) insa nici nu banuim ca o facem.
CU smerenia insa, recunosc ca este mai greu
Reply With Quote
Vechi 02.06.2009, 20:03:23
IonutS's Avatar
IonutS IonutS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Nu stiu ce aveti voi cu gunoaiele, dar am vazut in ceva indreptar de spovedanie ca sa mananci spurcaciuni este un pacat.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Poate un crestin ma poate ajuta? andrei1994 Umanitare 6 16.10.2011 16:02:01
se poate sau nu? bianca23 Intrebari utilizatori 23 27.07.2010 17:49:53
Se poate? heaven Preotul 28 21.04.2010 12:21:03
Se mai poate? livadarufelix Preotia (Hirotonia) 9 05.09.2009 22:11:30
Ce poate fi? iliecata2003 Generalitati 4 24.08.2006 09:31:59