Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.06.2009, 21:23:46
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul

Nu treceti va rog peste faptul ca Iisus era doar un Prunc la data aceea. Magii au adus inchinare in felul lor, sa nu uitam ca ei nu erau crestini, nici macar evrei...
Iisus a fost Om adevarat si D-zeu adevarat...NU ??? asa credeti si voi.
Cand au venit magii era Prunc , dar nu era unul obisnuit , era Fiul lui D-zeu intrupat...chiar daca era Prunc CRED ca avea putere ca D-zeu (doar era D-zeu)...
Magii nu au fost crestini , dar prin Providenta Divina au veni si s-au inchinat Lui aducandu-i daruri , DE CE D-ZEU A INGADUIT ACEST LUCRU ? Crezi ca avea nevoie, putea (repet) sa-i impiedice sa vina...daca Lui nu-i placea aceste daruri (si aici ma refer in special la TAMAIE) aceasta relatare BIBLICA cred ca nu-si avea rostul, ...deoarece erau multe fapte facute de Iisus care daca s-ar fi scris in aceasta Carte n-ar incapea in lumea asta toate cartile.

Sunt intrebari firesti care isi au raspunsul in Biblie si, spre deosebire de cultele eretice, in viata Bisericii.
Eu asta cred , iar daca nu ar fi bine ce cred, am nadejdea ca asa cum nu i-a respins pe Magi , asa nu nu va respinge si pe noi atunci cand ii aducem DARURI.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Influente ortodoxe in gandirea penticostala romaneasca ioanna Secte si culte 138 18.02.2012 15:26:35
O colega de-a noastra de forum... dorinastoica14 Umanitare 20 17.06.2011 21:19:11
Pentru o colega deosebita Anica mara2008 Slujba inmormantarii 13 01.04.2011 04:09:15
Biserica Speranta Vietii Targoviste - O alta ramura penticostala petrut-angel Secte si culte 35 17.11.2010 10:36:19
prietena penticostala ionell Generalitati 26 17.11.2010 10:35:27