![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Fani, tu ai dreptate. Nici eu n-am probleme cu nimeni, ca e grec, rus, sau etiopian.
Probleme sunt la nivel mai inalt si se rasfrang asupra noastra: ba ca nu e platit preotul (unii sunt, altii nu, sau unii mai mult, altii mai putin etc.), ba probleme cu cladirea bisericii etc. Uite vorbeam cu mai multe persoane zilele astea, inclusiv cu un preot care apartine de romani. Ei nu au probleme. La noi e vesnic teama si de aceea nu se poate face nimic (nici proiectele mele nu s-au facut), ca "nu avem voie de la ceilalti". Nu reusesc sa ma lamuresc, dar ma rog. Treaba lor. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cei din diaspora - cum este cu strana la voi? | sophia | Muzica Bisericeasca | 22 | 30.06.2011 16:11:41 |
Pentru cei diaspora (dar si din tara)-aveti biblioteca de carti religioase? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 6 | 08.10.2009 23:35:55 |
Are voie si interes BOR sa se dezvolte in diaspora? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 6 | 07.05.2009 18:15:08 |
Românii ortodocși din diasporă, în pelerinaj la mânăstirile moldave | cristiboss56 | Generalitati | 4 | 19.04.2009 12:03:37 |
|