![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dupa o luna am inceput sa lucrez nu stiam engleza de loc pe parcurs am mers la scoala,asta nu inseamna ca vorbesc perfect , am avut probleme cu sanatatea din cauza schimbarii de clima, dureri de cap si alte, plingeam mult in primele luni as fi vrut sa ma intorc cu primul avion, copiilor le placea la inceput apoi nici ei nu prea agreau tot ce vedeau. Nu dupa mult timp ajunsa aici am divortat si asa am ajuns sa ma lupt cu viata de America incontinuare singura ,(aici ar fi multe se scris). M-am reintors in Romania dupa sase ani batuti pe muchie si am simtit ca am facut sase ani de inchisoare. Am avut prilejul sa fac diferenta de viata de aici si acolo. Am realizat ca aici sint multe beneficii si odata ce te obisnuesti cu ele e greu cind te intorci in tara si nu le ai . De ex eu cind am venit in Rom si am incercat sa deschid un accont la banca mi sa vorbit foarte rastit si rece de parca as fi fost vinovata.Norocul meu ca am gasit alta banca unde mi sa vorbit calm si civilizat. Aici sint toate adunaturile de pe glob dar pentru mine la ora actuala sint toti oameni, despre religie nu discutam mai ales la servici. M-a ajutat Domnul sa gasesc biserica ortodoxa greceasca unde merg si acum, aici am inceput sa i-au parte la activitatile din biserica si asa multi dintre greci nu stiu ca sint romanca,spre rusinea mea nu am invatat greceste. Dupa parerea mea eu zic ca omul ar trebui sa stea acolo unde sa nascut, te leaga multe amintiri bune si rele si apoi niciunde viata nu e perfecta. Eu multumesc lui Dumnezeu si Maica Domnului ca m-au ajutat sa trec prin toate acum duc o viata modesta linga copii si nepoti si primesc viata asa cum e ,nadejdea la Domnul.Ma grabesc sa fac fapte bune sa plec cu ele cind v-a vrea Domnul. Ar fi multe se scris dar nu vreau sa se supere Adrian.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaminte pentru cei din strainatate | Va_iubesc | Umanitare | 9 | 07.01.2010 02:03:50 |
Pentru romanii din strainatate, si nu numai! | simona | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.10.2009 12:25:23 |
23 canale romanesti pentru cei din strainatate | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 10.08.2009 19:26:26 |
Pentru romanii aflati in strainatate- pensii | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 19.02.2009 06:31:42 |
Radio-Romania pentru cei din strainatate | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 25.01.2009 06:26:08 |
|