![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru nici o clipa nu am folosit cuvintul - mintuiitor - ci ca ei vor ajunge in felul lor la Dumnezeu folosind alta cale, dar orgoliu si importanta de sine este prea coplesitoare in cazul unora care orice ai spune inteleg ce vor ei |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Capul il mai ai, ca doar ai gindit pacate cu el? ...sau ne ascundm cu smerenie si zicem ca nu putem sa traim ca Hristos, noi pacatosii si nevrednicii, vai, nu este pentru noi din nou daca ar fi asa de ce nu umblau apostolii ciopirtiti? Petru care s-a lepadat de Hristos de trei ori, nu si-a taiat nimic... hmmm, oare o fi vorba despre altceva, nu de madularele noastre la propriu! Nu ti-ar strica sa mai cercetezi si poate un prim pas ar fi sa lasi frustrarile locului nou si a a necazurilor care vin pachet care da, te indeamna citoadata sa iei in serios literal ce zice Hristos, si multi o fac...saracii |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu dau un citat si tu sari la gatul meu. Biblia nu am scris-o eu. Tu cezi ca traiesti pentru lumea asta? Sau ca vei lua cu tine dincolo placuta politete civilizata a vestului? Cand Iisus a vorbit despre "mladite" se astepta sa ne transformam noi FIZIC in mladite? Sau cand a vorbit despre oi.. crezi ca a venit pentru oi? Etc. Da, sigur, conteaza IDEILE si capacitatea de a face diferenta dintre obiecte si simboluri. (Nu traim pt aceasta viata, ci pt. mantuire. Acesta este doar un trup muritor, nu trecem cu el dincolo, dar vom lua cu noi patimile legate de el, iar pedeapsa pt aceste patimi este f grea.) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toti, inclusiv Iudeii care au vechime in dialogul( DOCUMENTAT) cu Dumnezeu daca doresc se vor mintui, noi prin Hristos, altii prin ce stiu ei IMPORTANT ESTE SA-I TOLERAM SI SA LE RESPECTAM RELIGIA (mai gasesc si altele, am memorie f buna) |
|
|||
|
|||
![]()
ok, la evrei in locul mintuirii foloseste VOR AJUNGE la Dumnezeu, na, ca sa fi linistita.:)
|
|
|||
|
|||
![]()
sunt convins, ca doar esti femeie :D
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
...si tot nu mi-ai raspuns la intrebare...o dai cotita, de parca numai tu ai facut scoala de smecheri:) Hai sa te iau ca la scoala: Ce a vrut sa spuna Hristos prin asta? |
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu traim SI PENTRU VIATA ASTA, ce rost are sa ne mai chinuim, sau sa avem grija de sanatate? de ce ne-a pus Dumnezeu in Labirintul asta superb, misterios si ademenitor cu mirosuri si gusturi placute numit viata frumoasa daca putea pur si simplu sa nu ne mai nasca si ne mintuia la nivel de suflete?
|
|
|||
|
|||
![]()
Noi credem in inviere, nu uita. Trupul e important si e templu al Duhului Sfant.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si doar un trup despatimit este templul Duhului Sfant. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este scopul vietii? | amatyyy | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 53 | 23.05.2013 20:57:02 |
Care e scopul existentei lui Dumnezeu? | Archaeopteryx | Generalitati | 31 | 21.10.2011 23:09:14 |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Scopul credintei-schimbarea omului vechi in om nou | dorinastoica14 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 7 | 06.08.2009 09:28:43 |
|