Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.06.2009, 17:31:57
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul

(Avand in vedere ca tu consideri ca exista mai multe cai de mantuire si, nu cred ca are rost sa incepem o discutie pe tema asta.
.
Iar fortezi cistigarea unui argument incercind sa pui cuvinte in gura adversarului.
Pentru nici o clipa nu am folosit cuvintul - mintuiitor -
ci ca ei vor ajunge in felul lor la Dumnezeu folosind alta cale, dar orgoliu si importanta de sine este prea coplesitoare in cazul unora care orice ai spune inteleg ce vor ei
Reply With Quote
Vechi 08.06.2009, 17:40:17
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Tu asa personal, in gindirea ta inalta departe de derizoriu care dupa tine nu conteaza ci doar ideile inalte, crezi ca Mintuitorul la asta indemna poporul, la al transforma intr-o masa de ciungi, orbi, chiori, castrati, cu genitalele ciopirtite?
hmmm?
Banuiesc ca la cite pacate ai , probabil ca ai deja ceva membre lipsa, nu? ca doar te-au impins la pacat, macar un ochi vad ca tot ti-a mai ramas, ca doar vezi ce scrie la monitor,
Capul il mai ai, ca doar ai gindit pacate cu el?
...sau ne ascundm cu smerenie si zicem ca nu putem sa traim ca Hristos, noi pacatosii si nevrednicii, vai, nu este pentru noi

din nou daca ar fi asa de ce nu umblau apostolii ciopirtiti?
Petru care s-a lepadat de Hristos de trei ori, nu si-a taiat nimic...

hmmm, oare o fi vorba despre altceva, nu de madularele noastre la propriu!
Nu ti-ar strica sa mai cercetezi si poate un prim pas ar fi sa lasi frustrarile locului nou si a a necazurilor care vin pachet care da, te indeamna citoadata sa iei in serios literal ce zice Hristos, si multi o fac...saracii
Reply With Quote
Vechi 08.06.2009, 17:43:22
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:
Tu asa personal, in gindirea ta inalta departe de derizoriu care dupa tine nu conteaza ci doar ideile inalte, crezi ca Mintuitorul la asta indemna poporul, la al transforma intr-o masa de ciungi, orbi, chiori, castrati, cu genitalele ciopirtite?
hmmm?
Tu cu mine te certi? sau cu cine?
Eu dau un citat si tu sari la gatul meu. Biblia nu am scris-o eu.
Tu cezi ca traiesti pentru lumea asta? Sau ca vei lua cu tine dincolo placuta politete civilizata a vestului?
Cand Iisus a vorbit despre "mladite" se astepta sa ne transformam noi FIZIC in mladite? Sau cand a vorbit despre oi.. crezi ca a venit pentru oi? Etc.
Da, sigur, conteaza IDEILE si capacitatea de a face diferenta dintre obiecte si simboluri.

(Nu traim pt aceasta viata, ci pt. mantuire. Acesta este doar un trup muritor, nu trecem cu el dincolo, dar vom lua cu noi patimile legate de el, iar pedeapsa pt aceste patimi este f grea.)
Reply With Quote
Vechi 08.06.2009, 17:44:50
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Iar fortezi cistigarea unui argument incercind sa pui cuvinte in gura adversarului.
Pentru nici o clipa nu am folosit cuvintul - mintuiitor -
ci ca ei vor ajunge in felul lor la Dumnezeu folosind alta cale, dar orgoliu si importanta de sine este prea coplesitoare in cazul unora care orice ai spune inteleg ce vor ei
Te citez:
Toti, inclusiv Iudeii care au vechime in dialogul( DOCUMENTAT) cu Dumnezeu daca doresc se vor mintui, noi prin Hristos, altii prin ce stiu ei
IMPORTANT ESTE SA-I TOLERAM SI SA LE RESPECTAM RELIGIA

(mai gasesc si altele, am memorie f buna)
Reply With Quote
Vechi 08.06.2009, 17:51:06
Banned

Implicit

ok, la evrei in locul mintuirii foloseste VOR AJUNGE la Dumnezeu, na, ca sa fi linistita.:)
Reply With Quote
Vechi 08.06.2009, 17:52:01
Banned

Implicit

Citat:

(mai gasesc si altele, am memorie f buna)
sunt convins, ca doar esti femeie :D
Reply With Quote
Vechi 08.06.2009, 17:54:36
Banned

Implicit

Citat:
Tu cu mine te certi? sau cu cine?
Eu dau un citat si tu sari la gatul meu. Biblia nu am scris-o eu.
.)
Pai cum, dintr-o data nu mai esti de acord cu Biblia? parca erai gata sa-ti tai un picior

...si tot nu mi-ai raspuns la intrebare...o dai cotita, de parca numai tu ai facut scoala de smecheri:)

Hai sa te iau ca la scoala:
Ce a vrut sa spuna Hristos prin asta?
Reply With Quote
Vechi 08.06.2009, 17:58:44
Banned

Implicit

Citat:

(Nu traim pt aceasta viata, ci pt. mantuire. Acesta este doar un trup muritor, nu trecem cu el dincolo, dar vom lua cu noi patimile legate de el, iar pedeapsa pt aceste patimi este f grea.)
Daca nu traim SI PENTRU VIATA ASTA, ce rost are sa ne mai chinuim, sau sa avem grija de sanatate? de ce ne-a pus Dumnezeu in Labirintul asta superb, misterios si ademenitor cu mirosuri si gusturi placute numit viata frumoasa daca putea pur si simplu sa nu ne mai nasca si ne mintuia la nivel de suflete?
Reply With Quote
Vechi 08.06.2009, 18:00:51
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Implicit

Citat:
Noi credem in inviere, nu uita. Trupul e important si e templu al Duhului Sfant.
Vechi 08.06.2009, 18:06:33
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Noi credem in inviere, nu uita. Trupul e important si e templu al Duhului Sfant.
Din cat stiu nu inviem cu acelasi corp (dar asta trebuie sa verific).
Si doar un trup despatimit este templul Duhului Sfant.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este scopul vietii? amatyyy Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 53 23.05.2013 20:57:02
Care e scopul existentei lui Dumnezeu? Archaeopteryx Generalitati 31 21.10.2011 23:09:14
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Scopul credintei-schimbarea omului vechi in om nou dorinastoica14 Biserica Ortodoxa si Massmedia 7 06.08.2009 09:28:43