legat de duhovnic si mersul in sfinta biserica
draga adriana,imi permiti fara ate jigni sa iti dau si eu un umil sfat.la momentul acesta ma aflu in strainatate,dar in locul unde sunt m-a binecuvintat domnul cu o biserica ortodoxa si cu un preot deosebit ,aparte ca e foarte tinar si foarte intelept.dupa mine nu conteaza in ce biserica mergi te simti bine oriunde in orice biserica ,daca exista credinta.cind credinta nu e desavirsita apar si indoielile,deci ingerul intunericului te ispiteste si te face sa nu te simti bine.important e sa mergi la biserica oricare si sa asculti cu atentie sfinta liturghie si sa te unesti cu cele sfinte in acele momente unice pe care le intilnesti in toate bisericile din toata lumea nu numai in romania.oriunde vei merge in aceasta lume pamintul e binecuvintat si nu numai romania.daca ai credinta cu adevarat nu trebuie sa ai aceste indoieli.mergi in sfinta biserica fati rugaiunile cu smerenie si concentreazate la ceea c faci si in timp ai sa vezi ca nu o sa mai te interseze in ce biserica te afli.totul pleaca din tine tu trebuie sa lupti si sa scapi de aceste indoieli.iti urez multa sanatate ,sa te lumineze bunul dumnezeu si imi cer iertare daca te-am deranjat.doamne ajuta
|