![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Povestea cineva ca o femeie de conditie mai modesta, a gasit o carte de rugaciuni de unde a inceput sa citeasca seara. Dupa o perioada, cand se ruga s-a intamplat ca patul sa inceapa a se misca singur, zgaltaindu-se... Si asta s-a intamplat in mai multe seri. Dupa care femeia merge la un preot si-i povesteste ciudatenia. Preotul a cerut sa-i aduca acea carte, sa vada ce fel de rugaciuni sunt. Imaginati-va ce citea femeia... moliftele Sfantului Vasile cel Mare.
Deci, nu va jucati cu focul. Mai bine nu-i da amicului tau nimic, caci probabil e un amator de senzatii tari sau probabil un necredincios care vrea sa-si demonstreze siesi ca nu exista supranaturalul. Citat:
Diavolul nu poate sa-si manifeste puterea distructiva pentru ca nu-l lasa Hristos. In neputinta lui, se manifesta doar prin intermediul nostru, in masura in care-i dam voie. Iar singura lui interactiune cu noi se produce la nivelul gandului. Numai astfel are voie sa ne ispiteasca: mental. Restul il facem noi, oamenii. Exista si situatii exceptionale, cand Dumnezeu il dezleaga sa se manifeste si altfel, dar mai rar se intampla: cazul lui Iov, al demonizatilor, al patului care e zdruncinat la auzul blestemelor citite de unii nepregatiti, samd.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Articolul de pe site: Moliftele Sf.Vasile | sophia | Intrebari utilizatori | 77 | 04.01.2013 15:33:56 |
| Moliftele Sf. Vasile citite in noaptea de revelion | sagetuta | Generalitati | 20 | 02.01.2013 20:05:52 |
| Moliftele Sfantului Vasile Cel Mare | Templier Knight | Sfinti Parinti (Patrologie) | 12 | 27.08.2012 11:53:03 |
| Moliftele sf vasile se pot citi de orice preot? | ingerul_pazitor | Generalitati | 46 | 15.12.2011 17:43:48 |
| Moliftele Sf Vasile | rafella | Generalitati | 6 | 15.07.2010 13:16:52 |
|
|