![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si inca ceva,nu cred ca ai nevoie de ceva vitamine sau regim fiindca ai spus clar,iti vin de la ganduri,exact ca mine acum cativa ani,trebuie sa te gandesti la altceva.Fa rugaciunea Sf.Nectarie,gandeste-te la Sfant,gandeste-te la lucruri bune si pentru siguranta ta fa si un control.Si vei vedea ca totul o sa fie bine.
|
|
||||
|
||||
![]()
Parerea mea este sa te duci mai des la Sfanta Biserica si s-o lasi mai moale cu filmele caci i-ti spurca mintea.Esti la o varsta foarte frageda si vrei sa le incerci pe toate,insa filmele nu sunt bune ,de cele mai multe ori,asa cum credem noi.Este bine sa te spovedesti si sa te impartasesti cat mai des ,macar in cele 4 posturi.Sa mergi la preot si sa-ti citeasca de liniste.Esti la o varsta la care raspunzi de faptele tale.Sa aduca parintii si sa faca sfintirea casei si sa nu dati cu dracul ca nu este bine.La orice chemare el vine bucuros.Multa sanatate si Dumnezeu si Maica Domnului sa te aiba in paza lor.
|
|
|||
|
|||
![]()
la nightmare on the elm street, inca am cosmaruri.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai e clar... de la filmele de groaza ti se trage.
![]() O spune stan patitul, ca si mie imi placeau cand eram mica, si din cauza asta am capatat frica de noapte... dormi cu unul din parinti daca te ajuta cu ceva. Si renunta la filmele de groaza, ca nu fac bine la creier. ![]() |
|