![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca am omis un amanunt .... majoritatea topicurilor sunt foarte pertinente, imi plac la o prima vedere, postez o perspectiva si apoi e gata... devine aceiasi monotonie.
Har si Pace de la Domnul! |
|
||||
|
||||
![]()
Nu trebuie trecut cu vederea faptul ca niciodata un element intermediar nu va reusi sa redea aceeasi pace si unitate ca o intalnire directa.
Totul este de folos atunci cand este luat cu multumire, insa uneori, cand oboseala ajunge sa se instaleze, nevoia de o intalnire nemijlocita se face mai dorita decat orice alt instrument intermediar. Ma simt vizat, intre cei care au perioade mai active si apoi dispar o vreme. Insa, de fiecare data revin cu aceeasi bucurie, gasind oameni dragi si cuvintele de folos. Din pacate ma si intristez cand vad lipsa de dragoste a multora. Sa aveti o seara cu pace, dragii mei. Si sa ne intalnim de fiecare data cu bucurie.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ea ortodoxa - el nebotezat in nici un fel | tinutza | Nunta | 13 | 26.09.2011 23:19:57 |
nu este bine si nici util... | victortiti89 | Generalitati | 2 | 10.06.2011 14:49:36 |
Cine nici nu știe, nici nu poate... | NECTARIE | Generalitati | 0 | 26.01.2011 13:39:16 |
Nici casatorie,nici monahism | florinna01 | Generalitati | 13 | 31.07.2009 14:56:42 |
In convietuire nu-i bun nici abuzul nici refuzul. | Laurentiu | Generalitati | 24 | 31.07.2009 04:57:38 |
|