![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
nevrednicul.....eu zic ca din moment ce exista acea dispensa e o usa deschisa, daca nu ar exista, daca nimeni nu ar fi facut as zice ca nu e de acord nici Hristos si nici Dumnezeu, dar ea exista. problema e ca nu stiu de ce nu se aplica pt toata lumea aceleasi reguli
|
|
|||
|
|||
![]()
Te inteleg perfect,insa ce vroiam sa subliniez e faptul ca daca unora li s-au acceptat anumite lucruri,daca la ei preotii "au inchis ochii",asta nu inseamna ca este si bine pt ei sau ca s-au bucurat si de binecuvantarea lui Hristos.
Intr-adevar,este o situatie dificila,poate nici nu trebuia sa ma grabesc sa intru in discutie. Sa-mi fie cu iertare,nu vreau sa te descurajez,ci pur si simplu mi-am spus parerea. In tara nu mai vi si cu alta ocazie? Adica sa poti face nunta intr-o zi cand ai dezlegare si binecuvantare? |
|
|||
|
|||
![]()
nu, chiar nu pot ajunge in tara inainte de decembrie si nici nu pot ramane dupa 6 ianuarie cand as avea "liber" la cununie religioasa, asta e cea mai mare problema
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este posibila cununia religioasa fara nasi? | Samarineanca | Nunta | 6 | 05.09.2010 12:07:08 |
cununia religioasa acasa | anakatoh | Nunta | 8 | 10.01.2010 22:06:25 |
Cand se face cununia religioasa si alte detalii | sophia | Nunta | 2 | 29.06.2009 11:26:56 |
cununia religioasa la tara sau la oras? | crista | Nunta | 2 | 02.06.2009 12:20:44 |
CUNUNIA RELIGIOASA | carmenpenzes | Nunta | 4 | 06.04.2008 15:22:55 |
|