![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Draga mea, uneori, la o anumita varsta se intimpla ceea ce se intimpla si cu tine acuma. A iubi omul neportivit. De ce este nepotrivit? Pai in primult rand este de o alta religie, unde femeia nu vine respectata si unde in conformitate nu Ku-Ran-ul lor, cine nu este de credinta lor sa fie omorati. In al doilea rand, el este casatorit, adica tu traiesti in adulter cu el, si el cu tine. Nu este acceptat nici de ortodocsi, nici de musulmani. Voi doi sinteti in afara ambelor religii. Acestea fiind spuse, eu cred ca tu trebuie sa te rogi mult lui Dumnezeu, sa te ajute, sa te lumineze si sa schimbi orasul, casa etc ce poti ca sa fii in afara de raa lui, adica d efamilia lui. In religia noastra spunem: ce Dumnezeu a unit omul sa nu desparta. Acuma oricat ti s-ar parea de dur, de nedrept deoarece tu suferi asa de mult acuma, daca prin absurd el si-ar lasa sotia( din experienta mea, din ceea ce vad eu aici, el nu o va lasa niciodata pentru tine, care esti d eo alta credinta in primul rand), tu te-ai gandit ca el intr-o zi te poate lasa pe tine (adica tu sa fii sotia aceea cu 2 copii si el umbla cu altele, in vreme ce tu ii cresti copii) asa cum discuta cu tine sa o lase pe ea acuma? Roata se intoarce. Nu ai copii, ai gresit, du-te departe de el si lasa-l sa-si vada de familia lui, de copii lui, ca in felul asta tie iti face doar o favoare. Roaga-te mult la Maica Domnului sa te ajute sa iesi din aceasta problema. |
|
|
|||
|
|||
|
Va multumesc tuturora pentru sfaturile care mi le-ati dat din inima.Sper sa am puterea sa pot sa tin cont de toate.Nu pot sa fug pentru ca sufletul ma impiedica sa fac acest lucru.Imi doresc asa de mult sa fie al meu incat ratiunea nu isi mai are loc.Imi doresc asa de mult sa revin la normal, sa incep sa zambesc, sa mananc, sa dorm, sa am puterea sa ies cu prietenii si sa ma gandesc ca viata mea nu se termina la el.Cu toate ca durerea ma apasa asa de tare si ma simt asa de slaba in interior o sa incerc cu ajutorul lui Dumnezeu sa fiu puternica pentru parintii mei care ma iubesc din tot sufletul.Nu o sa pun iubirea pentru el mai presus de iubirea pentru parintii mei.
Sufletul meu trebuie sa inteleaga ca acest barbat nu imi apartine si nu o sa fie al meu niciodata, nu stiu cum o sa fac asta dar trebuie. Singura mea dorinta e sa ma trezesc intr-o dimineata fara sa ma simt durerea aceasta in suflet si fara lacrimi pe obraz. Va multumesc din suflet! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar, fetita draga (imi permit sa-ti spun astfel pentru ca ai varsta nepoatei mele si parca simt ca stau de vorba cu ea ... scuze), mintea omului matur vede altfel situatiile de genul acesta, din alta perspectiva. Necuratul, impielitatul este un mare profitor si ne impinge de multe ori in directia slabiciunilor noastre. De aceea este intotdeauna o neconcordanta intre glasul inimii si cel al sufletului. Inima te indeamna pe cai "large" (vorba lui Eminescu), iar sufletul si ingerul pazitor iti spun ca nu aceea este calea cea buna... E greu sa lupti impotriva inimii, doare, doare la culme! Dar izbanda sufletului si a caii Domnului este de mii de ori mai aducatoare de dulceata decat calea larga. Nu-ti va fi usor, dar in ziua in care te vei trezi cu gandul ca Domnul Iisus te iubeste real, fara ratiune, cu o dragoste plina de lumina, curaj, incredere vei fi cu adevarat fericita! Roaga-te Lui sa-ti usureze durerea... Post, rugaciune si infinita nadejde, om al lui Dumnezeu! |
|
|
|||
|
|||
|
Sper ca Dumnezeu sa isi arunce ochii catre mine si sa ma ajute sa trec peste toate.Niciodata nu m-am gandit ca sunt oameni asa de buni in jurul meu care ma pot ajuta cu o vorba buna.Va multumesc tuturora pentru ca sunteti alaturi de mine, cu toate ca ma simt asa de singura.As vrea ca inima mea sa se trezeasca si sa zica gata.....dar.....pentru durerea ce o am in suflet am nevoie de prea mult timp ca sa imi revin.Astept ca Dumnezeu sa faca un miracol pentru mine si sa imi asculte rugaciunile.
Lucruri care imi intuneca ratiunea, care ma impiedica sa vad adevarul, sa trec peste iubirea asta asa de puternica ce o simt pentru el, sunt urmatoarele: -nu inteleg de ce Dumnezeu m-a facut sa ma indragostesc de el? -nu inteleg daca ma iubeste de ce nu lupta pentru mine? -cum poate sa fie tot mai important decat persoana iubita? -oare is prea copila si cred prea tare in iubire? Cand iubesti totul e asa de frumos, fericit, nu conteaza greutatile,iubirea depaseste tot.Sper ca iubirea ce io port sa nu ma omoare incet. ,,Iubirea intodeauna ramane cu tine, pentru ca iubirea nu e facuta cu timpul ci cu persoana cu care iti doresti sa iti petreci timpul.Nu conteaza cum e maine pentru noi, o sa facem sa ne fie bine impreuna, dar daca nu esti langa mine nu exista azi nu exista maine'' Cand iti deschizi ochii si vezi in fata ta persoana ce o iubesti cum iti daruieste cel mai furmos zambet, cel mai dulce sarut, cea mai calda imbratisare atunci simti ca traiesti.Simti ca ai un rost in lumea asta, ca ai puterea de a trece peste toate greutatile...simti ca esti om ! Sper sa ii fie mila la Dumnezeu de mine si sa imi ia durerea asta prea mare pentru mine din suflet.Am incredere ca o sa o faca! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti si va multumesc din suflet pentru vorbele bune care mi le-ati scris.Multumesc |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sper sa intelegi candva ce inseamana sa fii parinte. Tu ai toate sansele sa iti gasesti un alt barbat, copiii lui nu isi vor gasi niciodata un alt tata. De asemena sper sa intelegi ce inseamna sa te straduiesti sa fi cinstit. Persoana iubita este adesea trecatoare, copiii tai, parintii tai, religia ta sunt valori peste care un om matur nu poate trece. In plus e musullman din Pakistan... ai putea sa fii a doua lui sotie! Poate ca asteapta sa intelegi tu asta. DAAAAAAAAAAA!!!! Iubirea creaza nu distruge. Tu i-ai distruge familia, i-ai umple de durere pe copiii lui, intr-un fel i-ai sfasia lui sufletul. Iubirea ta e dureroasa pentru ca e patimasa, lipsita de Harul Lui Dumnezeu... e "indragosteala" placuta, ametitoare ca vinul... dupa care uremaza mahmureala, durerea de cap, etc. Iarta-mi asprimea, dar sunt sotie si mama a 4 copii... Cum oare ar trebui sa fie biata lui sotie, cu doi copii mici, abia iesita din lauzie, venita intr-o tara straina si sa se trezeasca lepadata de sotul ei care si-a gasit amanta. Ea creste copii singura, munceste pentru ei (si crede-ma ca e foarte greu), se lupta singura cu greutatile sarcinii, nasterii, lauziei, vine atata drum cu avionul cu doi copii mici in tara straina, iar tu calci totul in picioare, iubirea ta se inalta peste cadavre. Ai auzit de depresia postnatala. Uneori ia forme grave ducand pana la sinucidere... toate femeile au niste zile negre in primele luni dupa nastere, dar daca mai apare si o astfel de nenorocire in viata ei, poate o arunci in adancul depresiei si se sinucide... si vei avea doi copii de crescut, vei fi urata de rudele lui, vei fi urata poate si de copiii lui cand vor afla de la rude cine esti tu de fapt.... NUUUUUUUU!!!!! Sa nu faci asta niciodata! Pleaca din Londra, pleaca din Anglia, pleaca si pe luna, oriunde... lasa-i cu viata lor, cu cultura lor, cu armonia lor, roaga-te sa poate si el sa treaca usor peste ruptura legaturii voastre, iar femeia lui nevinovata si copiii lui sa nu afle niciodata ca tatal lor era cat pe ce sa-i paraseasca. Tie iti este greu pentru ca nu sti ce sa faci. Cand ai sa te incredintezi ce este corect sa faci, totul va deveni mult mai usor. Schimba locul de munca, schimba si orasul si intr-o luna vei zambi iar. CURAJ! LEAPADA-TI POVARA PE CARE TU SINGURA TI-AI AGONISIT-O! DOAMNE AJUTA! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
'Instinctul' acesta e înselator, sa nu regreti. |
|
|
|||
|
|||
|
Asa este ! Poate fi controlat, daca incercam sa judecam si dicolo de el.
Este, cu adevarat deosebit...deosebit de puternic, dar tot atat de inselator daca este pus mai presus de viata insasi, de simplitatea linistitoare.
|
|||
|
|||
|
Faceam o legatura cu alt topic în care cineva se plângea de persoana pe care o urmase orbeste ani de zile.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ieși din casă, pur și simplu, și stai în Biserică în continuă rugăciune, varsă lacrimile acolo, cu nădejde și credință în puterea vinecătoare a Domnului. Înțeleg cât de greu îți este, dar trebuie să te ridici deasupra acestor probleme, să-ți impui să fii puternică...
Nu de la Domnul vine dragostea ta, fetiță dragă, ci din altă parte, din întuneric... Nu-l lăsa să te biruie! Luptă pentru tine, pentru sufletul tău, pentru credința ta! Spune-ți în minte ”Sunt puternică, sunt în stare să trec mai departe, am toate șansele de partea mea și sprijinitor pe Domnul!” Ohhhh, îmi dau seama că nu e simplu, dar nici prin minte nu-ți trece ce lucruri minunate face Domnul cu rugătorii Lui... Fiică a lui Dumnezeu, nu te lăsa biruită de întuneric! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| am nevoie de un sfat | Nico11 | Pocainta | 2 | 06.04.2011 20:58:27 |
| am nevoie de un sfat | mariuca92 | Homosexualitatea | 91 | 26.04.2010 19:01:53 |
| Nevoie de un sfat va rog ! | andreidiniasi | Umanitare | 9 | 20.04.2010 13:04:56 |
| Am nevoie de un sfat | sophia | Generalitati | 10 | 13.05.2009 02:08:32 |
|
|