![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
eu sunt prietena doamnei Cobzarencu si sufar alaturi de ei.
Doamna care ne-a recomandat este medic roman pkecat din tara de 19 ani dar continua sa ajute oamenii din tara,ea ne-a dat o schema de tratament care este urmatoarea imun assist 3/zi Reishi red 3/zi Bio sylimarina 2/zi Henricium 3/zi Vitamina c3/zi aceste medicamente dunt naturale ea mi-a recomandat de la cine sa le iau din tara ca sa nu fie contrafacute. Eu nu aveam curaj sa incerc daca inainte de a vb cu doamna dr din los angeles nu vb cu o doamna din tara care s-a vindecat cu aceasta sheme de tratament mama ei fiind in metastaza la ficat medicii daduse de traitdoar 3 luni de viata si de atunci au trecut 3 ani si doamna este bine eu spun ca daca dumnezeu iti da zile traiesti |
|
|||
|
|||
![]()
domnul se numeste
Cobzarencu Traian |
|
|||
|
|||
![]()
este adevarat, numai Dumnezeu decide daca traim sau murim; dar minunile le face numai El, cand si cu cine doreste El; nu medicamentele minune! sunt convinsa ca vor ajuta putin o parte din produsele din lista, dar totusi intelegeti ca daca ar detine cineva reteta salvatoare de cancer la ficat ... nu ar ramane secreta in ziua de azi! si uneori "vindecarile" nu sunt decat diagnostice superficiale (gresite) ale doctorilor...
m-am informat putin pt dvs: intrati pe : http://forum.romedic.ro/arataprod.ph...7146&anc=38781 sa va faceti o idee; cititi toate raspunsurile; doamna de la care cumparati produsele se numeste Gabriela Gherghita? Principale sunt Reishi si ImmuneAssist, nu pot face rau din ce se lauda( reishi: daca dnul Cobzarencu are deja semne de ciroza-cum este ascita, poate incepe sa sangereze si sa aiba hipotensiune-deci trebuie atentie)(la immunassist:daca are si diabet trebuie readaptate medicamentele); silimarina are o lunga istorie, nu a putut nimeni dovedi ca a facut ceva , dar cand esti bolnav, nu-ti vine sa risti sa nu iei un medicament scump care cica face bine; vitamina c dintotdeauna se recomanda; dar ce doza? iar de henricium nu am ce sa va spun inca, e tot o ciuperca, am vazut ca e recomandata in hiperaciditate gastrica pe curand, Doamne-ajuta |
|
|||
|
|||
![]()
am gasit firma americana care produce medicamentele, inclusiv hericium si tratamentul pt o luna costa 112,8 dolari; diferenta fata de ce vi se cere in tara e imensa; e adevarat ca mai costa si transportul, dar, totusi, nu de 4 ori! vreti sa incercam ceva ? daca mai ajuta si altii reusim
|
|
|||
|
|||
![]()
Va multumim din toata inima pentru ajutor! Noi am fi fericiti daca am am primi medicamentele in sine ca donatie, daca are cineva ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Noi am vb cu doamna Gabriela Gherghit din Brasov, ea este singura care acest medicament in tara, mai sunt si altii dar sunt contrafacute
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
Ce sa mai fac? sunt disperat. | Vickuo | Generalitati | 154 | 18.08.2009 23:32:07 |
Ajutati-ne, avem un caz disperat ! | Cobzarencu | Umanitare | 9 | 27.06.2009 00:03:34 |
|