Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.06.2009, 14:55:19
Lumi-giu Lumi-giu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.06.2009
Implicit tratament naturist

este adevarat, numai Dumnezeu decide daca traim sau murim; dar minunile le face numai El, cand si cu cine doreste El; nu medicamentele minune! sunt convinsa ca vor ajuta putin o parte din produsele din lista, dar totusi intelegeti ca daca ar detine cineva reteta salvatoare de cancer la ficat ... nu ar ramane secreta in ziua de azi! si uneori "vindecarile" nu sunt decat diagnostice superficiale (gresite) ale doctorilor...
m-am informat putin pt dvs: intrati pe :
http://forum.romedic.ro/arataprod.ph...7146&anc=38781
sa va faceti o idee; cititi toate raspunsurile; doamna de la care cumparati produsele se numeste Gabriela Gherghita?

Principale sunt Reishi si ImmuneAssist, nu pot face rau din ce se lauda( reishi: daca dnul Cobzarencu are deja semne de ciroza-cum este ascita, poate incepe sa sangereze si sa aiba hipotensiune-deci trebuie atentie)(la immunassist:daca are si diabet trebuie readaptate medicamentele); silimarina are o lunga istorie, nu a putut nimeni dovedi ca a facut ceva , dar cand esti bolnav, nu-ti vine sa risti sa nu iei un medicament scump care cica face bine; vitamina c dintotdeauna se recomanda; dar ce doza? iar de henricium nu am ce sa va spun inca, e tot o ciuperca, am vazut ca e recomandata in hiperaciditate gastrica
pe curand, Doamne-ajuta
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi avem nou martir mihaiB Stiri, actualitati, anunturi 9 07.11.2012 19:51:45
Ce sa mai fac? sunt disperat. Vickuo Generalitati 154 18.08.2009 23:32:07
Ajutati-ne, avem un caz disperat ! Cobzarencu Umanitare 9 27.06.2009 00:03:34