![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
O, nu, nu din nou!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Care e problema? Acel documentar e o minciuna? Daca da te rog insistent sa-l iei bucata cu bucate,absolut toate afirmatiile,si sa le demontezi pe fiecare in parte! Daca poti!
Stiu ca nu-ti convine,imi pare rau,dar ce vina am? Acesta este adevarul! |
|
|||
|
|||
![]()
Toate timpeniile creationistilor au fost deja demontate, nu inventez eu acum roata. Au pierdut chiar si niste procese in SUA.
Daca cumva ai tu vreo nelamurire sau crezi ca poti sustine vreo idiotenie din acel pseudo-documentar, iti stau la dispozitie. |
|
|||
|
|||
![]()
hmm, ma intreb de ce oare?!
|
|
|||
|
|||
![]()
nu e recunoscuta de vatican si automat de intreaga biserica crestina ar fi mai corect!
hmm, ma intreb de ce oare?! |
|
|||
|
|||
![]()
Asta e chiar o idee buna! Hai sa luam documentarul si sa-l analiza punct cu punt si nu de-a valma. Decat sa ne intindem pe o sumedenie de idei si subiecte luam un astfel de documentar si il analizam secvential.
|
|
|||
|
|||
![]()
Primele doua minute:
Discovery si NG sunt corupte prezentand doar documentare evolutioniste: atac la persoana! Cativa cercetatori (autodeclarati dar ii credem pe cuvand) s-au intalnit cu intentia de a nega evolutionismul. Daca vrei sa gasesti un raspund dar deformezi dovezile incat sa se potriveasca cu ideea de la care ai plecat asta nu e stiinta. Ok mai uit in continuare! |
|
|||
|
|||
![]()
Cica ne vine in minte intrebarea "Cine a facut ca toate acestea sa existe?"
Deja se afirma ca a fost cineva care e responsabil pt existenta noastra trebui doar sa-l cautam. Aceasta ipoteza probabil tine loc si de concluzie in sensul ca ne-a creat cineva. Argument circular. A implica A nu demonstreaza nimic! |
|
|||
|
|||
![]()
Evident exista si alternativa: intamplarea. Procesele care stau la baza vietii nu sunt intamplatoare deci este o falsa alegere cineva sau intamplare. Mai exista si alta varianta exclusa in mod bizar de cei care cauta adevarul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Citez "Darwin sustinea ca toate formele de viata sunt produsul unor forte nedirectionate ale naturii: Timpul, intamplarea + un proces pe care l-a numit selectie naturala". Nu e vb de intamplare fie ca Darwin a afirmat asta sau nu. Ar fi timpul sa-l lasati pe Darwin in pace pt ca Evolutionismul a evoluat intre timp si atacandu-l pe Darwin e ca si cum il atacati pe Newton ca n-a formulat direct relativitatea generalizata.
Si ca tot veni vb de timp, Darwin a spus ca evolutia a avut nevoie de cateva miliarde de ani. Varsta Pamantului e de cateva miliarde de ani. Asta e doar o predictie a teoriei evolutioniste care s-a confimat ulterior. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crezi în semne? | metafora | Generalitati | 30 | 21.01.2012 13:37:39 |
Este mai tarziu decat crezi... | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 16.10.2010 14:15:46 |
Sa vezi si sa nu crezi | Mara2009 | Nunta | 11 | 15.09.2009 09:34:10 |
De ce crezi in Dumnezeu ? | Tiberiu_Rusu | Generalitati | 145 | 04.05.2009 10:58:31 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|