![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Stiu carticica respectiva. Zice ca trebuie sa o porti la tine pentru noroc si ca trebuie s-o citesti zilnic si alte bazaconii de astea. Am avut si eu o experienta de genul asta prin liceu... rad cand imi amintesc... Singurul lucru bun scris in ea este ca trebuie sa mergi des la biserica - ceea ce am si facut dupa aia. Talismanul l-am aruncat, ceea ce iti recomand si tie.
|
|||
|
|||
|
Multumesc mult pt sfaturi si lamuriri, aveti dreptate-cartea e cam ciudata.In legatura cu Dumnezeu nascut din Fecioara, aveti iarasi dreptate.Va doresc numai bine
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu stiu... Stiu ca si eu am carticica aceea. Talisman. Are cateva pagini numai, si cand am citit-o prima data stiu ca am fost subiectul unor senzatii mai tari decat pe caruselul groazei. Adica:
-pe prima pagina scria despre nasterea Domnului etc etc. nimic nou si nimic intrigant -pe a doua pagina ne spune de moartea si invierea lui etc -a 3 ne spune despre gasirea unui obiect la mormatul gol - deja devenea interesant -4,5,6, ne face reclama la obiectul gasit acolo, ca e un talisman, ca s-a gasit in mormantul gol a lui Iisus, etc, - atentia la maxim -7 ne spune ca toti mai marii tarilor si ai oraselor l-au purtat - !? -8 inca o reclama etc - nerabdare, transpiratii, tropaieli Si, pe coperta, literalmente, pe coperta, cand ajunsesem eu interesant la maxim, era scris Crezul. Si atunci mi-am dat seama ca nu e o carte agnostica sau oculta. Mie asa mi se pare. Nu contrazice niciuna dintre doctrinele ortodoxe. Stiu ca inca o am in buzunarul unei haine, dar nu mai stiu care... De fapt, daca ma gandesc bine, Crezul a fost descoperit prin anii 300, nu? Atunci Talismanul o trage de par... |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 20:23:54 |
| O lamurire va rog | Eliana | Despre Sfanta Scriptura | 4 | 29.11.2010 09:55:35 |
| o lamurire va rog | Hartford | Botezul | 8 | 07.07.2010 00:05:06 |
| Lamurire cip-uri!!! | ionell | Generalitati | 53 | 19.02.2009 18:08:13 |
| Lamurire, va rog! | dana_anghel2000 | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 24.08.2006 17:03:26 |
|
|