Citat:
În prealabil postat de sophia
Nu judec pe nimeni, in cazul lui Geo cred ca ar fi un calugar bun. Preot nu stiu, iar duhovnic nici atat. Cred ca ar produce multa frica oamenilor si i-ar indeparta, daca nu se pondereaza in gandire si vorba.
Cel mai greu cred ca ii va fi cu sotia, dar poate gaseste una potrivita lui
|
...sper sa nu te INTERESEZE de mine de familia mea sau de sotia mea!!! defapt mai bine te rog sa iti vezi de viata fratiei tale!!! NU SE ADMIT PE FORUM BARFELE SI PRESUPUSURILE!!!!
EU NICIODATA NICICAND NU AM VORBIT DE NIMENI PE FORUM (te poti convinge singura si sa intrebi si pe altii) POZITIA MEA FIIND POZITIA BISERICII SI A SF.PARINTI!!! de aceea se cade ca si fratia ta sa nu mai "profetesti" de nimeni ce va face si cum va fi!!! si ce este bine pt fiecare!!!
Stiu ca NU-ti convine ca NU admit pozitia fratiei tale legat de femeie in Biserica, dar nu e 'vina' mea, BISERICA O SPUNE!!! NU ESTI IN MASURA SA JUDECI PE NIMENI!!! Eu nu am facut asta niciodata la o persoana anume, ci daca am spus ceva am spus la GENERAL si nu am aratat cu degetul pe nimeni!!!
Asadar... FEMEIA E FACUTA DIN COASTA BARBATULUI, NU din crestet nici din calcai, deci TRE SA FIE SMERITA SI SUPUSA atat barbatului cat mai ales Sf.Parinti si BISERICII!!!