![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai soro Sophia pai Maica Domnului le-a lasat calugarilor locul acela asa.
Adica Sfantul Munte Athos. O fi stiut Maica Domnului ce o fi stiut nu? Ca doar e cea mai inteleapta dupa Domnul nostru Iisus Hristos. Poate o fi asa Calugarii nu primesc acolo femei nu pentru ca ar fi rele ci pentru ca se considera dansii rai si slabi si gandind gresit despre femei. Ca doar majoritatea barbatilor cand vad o femeie frumoasa trupeste in loc sa inteleaga din aceasta o creatie a lui Dumnezeu preafrumoasa se gandesc pe la altele care nu prea ii apropie de Dumnezeu. Stiu eu asta o fi asa pe cat poate sa inteleaga mintea mea cea intunecata si pacatoasa si prunceasca unul din motive. Si sunt si alte nenumarate taine pe care Dumnezeu le stie. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Petru Moga sau modelul preotului paroh | Mihailc | Mari Duhovnici si predicile lor | 6 | 05.12.2015 23:33:07 |
Arhitectura bisericilor: dupa canon sau dupa gust? | windorin | Arta bisericeasca in general | 247 | 19.09.2015 00:15:06 |
Stareta Cecilia Moldovan si maicile de la schitul Strambu au nevoie de ajutor | cherub | Umanitare | 3 | 08.10.2010 23:40:50 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului | 11111111 | Generalitati | 98 | 10.01.2010 08:41:15 |
|