![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani cu bucurii draga Sergiu!!
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Sam/Desktop/GRADINA/Trandafiri/000_0131.JPG[/IMG] |
|
|||
|
|||
![]()
Ani multi, cu sanatate, bucurii si credinta tuturor celo de forum care poarta numele Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, precum si nume derivate din acestea!
Asadar, LA MULTI ANI! Petru, Petre, Petra, Petruta, Petrica, Pavel, Paul, Pavelut, Paula, Pavelina!!! |
|
||||
|
||||
![]()
La multi si fericiti ani celor ce isi aniverseaza azi ziua onomastica!
![]() ![]() ![]()
Si-mi pare atat de rau ca se mai poate, Gasi atata vreme pentru ura, Cand viata nu-i decat o picatura, Intre minutul acesta care bate ... si celalalt. Si-mi pare neinteles si trist, Ca nu privim la cer mai des, Ca nu culegem flori si nu iubim, Noi, cei care asa de repede murim. http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/ |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc tuturor pt urari(prin mess sau prin tel). Si eu va iubesc. Pe tooooti. Kiss for all :-*
|
|
|||
|
|||
![]()
"La mulți ani" celor care poartă aceste frumoase nume.Numai bucurii,sănătate și împliniri.
|
|
||||
|
||||
![]()
Iertare pentru întârziere , iar pe mess. intru f.f.f. rar . Multă sănătate și numai bucurii . Mulțumesc pentru ajutorul tău direct sau indirect de pe forum în acești 3 ani minunați de când suntem aici . La mulți ani !
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani celor care poarta numele de Petru, Peter, Pavel, Paul, s.a !
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te rog sa ma ierti ca asa cu intarziere, insa iti urez si eu alturi de toti ceilalti un calduros La Multi Ani!!! [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/OWNER%7E1.YOU/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-11.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/OWNER%7E1.YOU/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-12.jpg[/IMG] [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/OWNER%7E1.YOU/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-13.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/OWNER%7E1.YOU/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-14.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/OWNER%7E1.YOU/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-15.jpg[/IMG] basket.JPG |
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=Red]LA MULTI ANI VASILICA (HEARTFORT)[/COLOR]
cake_blackforest_flowers.jpg chocolate-B7.JPG fireworks2.jpg Toate cele buna de la Domnul si mai ales multa sanatate, acuma ca mai suferi si cu piciorul, saracuta de tine! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ani multi, cu sanatate, bucurii si binecuvantari alese, doamna Vasilica!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|