![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Atacul la persoana nu e permis! Si doar suntem in post...
|
|
||||
|
||||
![]()
În ce calitate mediezi aici ?
|
|||
|
|||
![]()
Ce importanta are, cine ne spune ca am gresit?!? Important e sa ne indreptam.
Crezi ca tu ai alta calitate, decat de om supus greselii, ca si mine?!? |
|
||||
|
||||
![]()
Îndreaptă-te tu mai întâi și apoi cere îndreptarea altora . Spusele tale sună a mahalagism curat !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu sa te binecuvanteze! |
|
|||
|
|||
![]()
Regulament:
2. NU sunt acceptate jignirile, injuraturile si orice al gen de expresii vulgare; 6. NU toleram atacurile la persoana, indiferent de natura lor; 7. NU acceptam decat discutiile ce se desfasoara pe un ton temperat; 8. NU ne este caracteristic noua,credinciosilor in Dumnezeu, sa apelam la invective si alte arme de asemenea natura, pentru a ne contrazice. 9. NU se aliaza ortodocsii, unii impotriva altora, ci pur si simplu discutam intre noi, despre credinta noastra. |
|
||||
|
||||
![]()
Ce ți-am spus ! ! ! M.H.L.G.S.E . Să fi si tu binecuvântată din plin dragă Anca !
|
||||
|
||||
![]()
Dragii mei frati si surori la biserica unde slujesc in altar am copilasi care ajuta preotul in anumite momente ale slujbelor,adica merg cu lumanarea aprinsa inaintea preotului,fac cadelnita,taie anafura etc.Altcineva nu intra in altar.Sfantul Ioan din Kronstadt numeste biserica(si in special altarul) cerul pe pamant.De aceea canonul 19 de la Laodiceea oprea intrarea in altar a oricarui laic.Din sec.XII s-a permis calugarilor si calugaritelor sa intre in altar pt diferite ascultari.Cu timpul s-a permis si laicilor cu binecuvantarea preotului.
Cat despre tragerea dverei(perdelutei care desparte altarul de naos)Acelasi sfant Ioan zice:"perdeaua care desparte altarul de naos inchipuie acoperirea tainelor si in acelasi timp perdeaua dintre lumea de aici si lumea de dincolo,in care multe lucruri raman pentru noi ascunse;perdeaua dintre cer si pamant" Eu personal incerc sa explic credinciosilor ce se petrece in altar,ca sa nu apara confuzii cum s-a intamplat cu o doamna care a inceput sa barfeasca preotul zicand,ca l-a vazut ea in altar cum bea din potir si iar turna si iar bea.De fapt preotul potrivea(consuma)Sfanta impartasanie si turna apa in potir sa nu mai ramana nici o faramitura apoi sterge potirul cu un procovat(stergar)curat.Femeile nu sunt discriminatede Biserica lui Hristos.Ele au un rol aparte in biserica dupa cum a lasat Dumnezeu.Sunt ca si barbatii, madulare ale aceluiasi trup care este Hristos. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul care nu ajuta la nimic | Delalucaci | Postul | 28 | 10.11.2014 08:56:28 |
OAIA RATACITA - Cum putem ajuta un om care si-a pierdut credinta? | maria32 | Generalitati | 5 | 01.02.2013 11:31:53 |
un sectant care se rusineaza in fata preotul in legatura cu Taina Botezului | vidoveczandrei | Secte si culte | 861 | 29.08.2011 19:03:25 |
Preotul care calca pe locurile bolnave | cozia | Preotul | 29 | 28.10.2009 14:56:51 |
Daca puteti ajuta...un om care are nevoie de ajutor... | pacatoasa | Umanitare | 0 | 13.10.2009 20:01:26 |
|