![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te plimbai?, erai in autobuz? ti-a adus-o vintul pe o hirtie, cum? |
|
|||
|
|||
![]()
nu conteaza cum am gasit-o sau cum m-a gasit ea pe mine. trebuie doar sa sinteleg ce inseamna ca sa-mi dau seama de ce m-a ales pe mine. abia atunci o sa stiu de ce.
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa cureti un lucru, murdaresti un altul.Dar poti murdari mai multe lucruri fara a curata nici unul.
Da dar stii ce omiti? Efortul care este in esenta lui ziditor! cladeste si intareste caractere tari. Chiar daca nu reusesti sa cureti ceva. |
|
|||
|
|||
![]()
Conteaza chiar foarte mult imprejurarile in care ai avut revelatia. Cine era in jurul tau, ce vorbe ai auzit. Daca ai vazut vre-o cioara zburind spre dreapta sau spre stinga, daca cromcanea sau nu, daca ploua sau era insorit, ziua sau noaptea
|
|
|||
|
|||
![]()
o sa pot explica aceste lucruri atunci cand le voi intelege. acum doar percep ceva... care sper din tot sufletul sa fie spre binele meu. si da sunt niste fapte care s-au intamplat si care merita sa fie cunoscute. doar ca atunci cand spui aceste lucruri risti sa fi luat drept.. nebun cu capu. si atunci ma feresc sa intru in amanunte. mi s-au intamplat lucuri extraodrinare, inaltatoare, care mi-au intarit credinta in Dumnezeu. Stiu acum cu certitudine ca suntem iubiti si iertati. ca suntem protejati si indrumati. ca trebuie doar sa constientizam ca Il avem alaturi. Uneori e imposibil sa-ti dai seama ca tot ce te inconjoara este real. ca ceea ce ti se intampla este de fapt ireal. si atunci trebuie sa existe un echilibru intre real si ireal. mi s-a intamplat. undeva in subconstientul meu doream sa se intample asta. ca o confirmare a faptului ca suferinta prin care trec este sprijinita de divinitate. si realizez, pe zi ce trece ca asa e. LA fel de bine stiu ca nu toti primim sprijinul acesta si ca cei alesi trebuie sa spuna mai departe. Da. Dumnezeu exista! este alaturi de fiecare, prin ingerii sai. dar oare cati dintre noi constientizam asta cu adevarat? daca este cineva care poate sa-mi desluseasca problema pusa de mine anterior, acel insemn sau litera, atunci treburile vor fi foarte clare. cel putin dintr-un anumit punct.
|
|||
|
|||
![]()
ok, succes!
|
|
|||
|
|||
![]()
chiar nu este nimeni care ma poate ajuta cu problema descrisa de mine anterior? sa-mi explice cineva ce inseamna mai clar in alfabetul ebraic aceasta litera? [SIZE=3][COLOR=black]ץ[/COLOR]·. [/SIZE][SIZE=3]nu gasesc pe net nimik explicit in legatua cu asta. de aceea am apelat la voi.
[/SIZE]
|
|||
|
|||
![]()
Sigur nu este un semn de la Dumnezeu. De ce ti-ar trimite ceva in "chineza" cind tu esti romanca
|
|
|||
|
|||
![]()
da, si eu sunt de aceeasi parere cu Andrei. Nu cauta supranaturalul aici. daca ai primit biletul de la cineva, du-te la acea persoana si intreab-o clar ce vrea de la tine (s-o fi indragostit un evreu de tine
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
amina, te cheama Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu... asta e... ca sa cunoshti Adevarul... Cuvantului ... lui Dumnezeu... Iubirea pe Cale... calea spre Viatza... shi cine nu cauta, nu bate, nu cere, ... aceluia cum?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Este Este permisa slujba logodnei pe perioada postului? | pompi | Preotul | 16 | 21.03.2011 20:32:41 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 14 | 26.01.2011 11:00:06 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 1 | 07.01.2011 15:27:11 |
Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? | maria-luisa | Generalitati | 41 | 05.01.2010 21:35:11 |
|