![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar inteligenta se poate primi si de la diavol (vezi New Age, cunosc o multime din acestia); Oameni, care in scurt timp ajung la un IQ de 200, si care sunt foarte capabil de foarte multe lucruri, dar Il reneaga pe Dumnezeu. Si atunci de unde sa aiba intelepciune? De aceea, cand cineva face ceva iesit din comun, trebuie sa ne intrebam cu puterea cui face. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Capul se dezvolta mai repede ca trupul si de aceea oamenii devin ata de inteligenti la o varsta frageda si e cam greu sa stapanesti aceasta cunoastere daca nu ai intelepciune iar intelepciunea vine cu timpul adica cu inbatranirea. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce inseamna crestin??????? Eu cred ca un om se poate numi crestin numai atunci cand poate sai accepte pe ceilalti indiferent de modul lor de afi si sai ajute in continuare chiar daca ei nu aprecieaza. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta am luato de la silvestar special pentru voi din topic cugetari. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca orisicine are dreptul la o parere personala. Si nu cred ca pe un forum crestin ar trebui negate astfel de atitudini. Eu cred ca aceste "incercari" consolideaza fundamentul oricarui credincios.
Ce ar fi daca nu ar aparea intrebarile? Nu-i asa ca ar fi prea simplu. Si tineti cont ca nr ortodoxilor pe plan mondial este un pic cam limitat. E ceva de asteptat ca aceste intrebari sa apara. Daca sunteti buni crestini ortodoxi, puteti sa dati raspunsul si eventual sa indrumati persoana respectiva. Negarea din start suna a ... altceva. Crestinismul-ortodox nu cred ca ar fi de acord cu astfel de manifestari. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doar ASA te putem ajuta. Ai vazut ca si la scoala, intelegerea poate avea loc numai in conditiile in care cel mic TACE SI ASCULTA, NU SE IA IN GURA CU PROFESORUL cum o fac DESTEPTII STIE-TOT DIN SCOLILE VESTICE CARE MAI NOU VIN SI LA NOI SA NE INVETE MESERIE |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sunteti cu adevarat crestini? | Zarathustra_revenind | Generalitati | 43 | 21.06.2010 00:42:04 |
Sunteti de acord cu noua lege data ? | MIRELAMM | Preotul | 21 | 19.03.2010 19:48:58 |
"Voi sunteti lumina lumii!" | Alex_Ciceu | Preotul | 0 | 18.07.2007 22:21:03 |
|