![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
UUUuffff!Silvestar!:( Tare dura ai fost.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu e vorba de rautate, ci de realism. Laurentiu pare un tanar foarte de treaba, dar probabil exista niste motive pentru care pregatirea lui lasa de dorit atat de mult. Si Laurentiu este si foarte naiv. Ma uit cum se lasa amagit, manipulat si dus de nas de pocaitii de aici. El ar trebui sa invete lucrurile peste care, numai el stie de ce, a trecut cu superficialitate. Nu va rezista. Daca, pe viitor, se va pune accent pe competenta si cei superficiali si nepregatiti/incompetenti vor fi eliminati, Laurentiu nu va rezista unei competitii reale. Deocamdata, in aproape toate domeniile, se merge pe "pila, sila, mila", dar mai putin, "bila". Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun. Sper sa fi inteles si Laurentiu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am avut si eu o poveste de dragoste frumoasa cu o persoana de religie musulmana.insa m-am trezit la timp si am renuntat insa am ramas amici sau chiar mai mult decat atat.am o avut o perioada in care credeam ca nu conteaza religia,ci faptul ca ne iubim.insa mi-am dat seama ca o familie nu poate fi sfanta cand unul din membrii ei il huleste pe iisus si il considera doar un om.el accepta copii crestini,ca un compromis pentru ca nu vedea viata fara mine,insa sunt sigura,cum mi-a si spus,ca i-ar fi impus si religia lui.numai gandul la acest lucru ma facea sa innebunesc,pentru ca sunt total impotriva islamului.si nu putem sa slujim la doi dumnezei.tocmai de aceea nu as fi putut sa fiu fericita cu o persoana care il reneaga pe iisus ca fiu a lui dumnezeu.in privinta musulmanilor,am trecut de la iubire la ura,de la admiratie,la dispret.de asta am si ales un baiat musulman pentru ca ii vedeam cat sunt de credinciosi si cu cata usurinta vorbesc despre dumnezeu.ceea ce nu gasesc la baietii crestini(ma refer la tipul meu de baiat:D).acum,dupa ce am citit o parte din coran si stiu mai multe despre ce inseamna islam,am devenit total impotriva lor.
am renuntat(partial) la el pentru ca toata viata am facut teorie,am incercat sa-mi indrept prietenii pe calea cea buna(aceea a lui dumnezeu).insa acum a venit si momentul practicii,al faptelor.si am considerat ca dumnezeu m-a incercat sa vada pe cine aleg.iisus a spus ,,nu am venit sa aduc pacea ,ci sabia.voi desparti mama de fiu,sot de sotie...etc.deci nu exista pace si intelegere intre 2 persoane care se roaga la 2 dumnezei. totusi traiesc cu speranta ca am sa reusesc intr-o buna zi sa il fac sa deschida ochii.dupa ce i-am povestit despre iisus si biblie a spus niste vorbe care mi-au dat o urma de speranta ,,alexandra,poate daca noi(musulmanii) nu am fi atat de inapoiati,poate am putea si noi sa acceptam lucrurile astea si sa le intelegem(iisus-fiul lui dumnezeu,sfanta treime),, |
|
|||
|
|||
![]()
Interesanta intâmplare alexandra.Eu ii vad pe ei,cumva ca si niste farisei.Fariseii cred puternic in Dumnezeu,dar Il stiu doar undeva acolo,sus,suspendat.Noi,ne vedem aici,de treburile noastre,de afacerile si de comertzul nostru.Daca bine stiu,Mahomed era comerciant,nu stiu sigur ca(virgula)chiar arhanghelul Mihail i s-a aratat.Iara,dupa cum am mai mentzionat la o alta sectziune,ei vad pe satana doar afara,dând cu pietre simbolic la Mecca.Jihadul!?Miar placa sa fie razboiul interior,hm....cum ar trebui sa fie al nostru..E dureros ca totul s-a transformat in ura si dispretz pentru islamism .Vezi ca totusi sunt si ei fii ai lui Dumnezeu.Roaga-te Lui Dumnezeu si spune-I ca atunci ai vazut altfel credintza,si sa te invetze sa vezi altfel.Uita-te!!!Ia-i ca pelda pe sf.Maria egipteanca sf.Efrem Sirul si sf.Isaac Sirul!!Sunt de neam arab.Si nu numai ei!!!Imi pare enorm de rau cum fete românca trec la islam.Poate rugaciunile lor te vor curatza de acel rau ce ai ampotriva islamului,dar mai ales a oamenilor de acolo!
|
|
|||
|
|||
![]()
sti.. cu ei nu am nimic,pot spune ca am o foarte mare atractie fata de lumea aceea dar islamul nu-l voi accepta niciodata pentru ca in afara de crestinism nimic nu mai este ca fiind valabil.pot spune ca-i iubesc dar am si dispret fata de ei.poate ca mi-as dori sa fie si crestinii nostrii la fel de credinciosi.acolo,orice om,indiferent de cum arata,oameni moderni,baieti care par doar niste golani,au de fapt si credinta in suflet.o discutie despre dumnezeu este la ordinea zilei pe cand aici, daca pomenesti cuvantul iisus oamenii te cred pocaita.
pot accepta evreii,pot accepta protestanti,catolici poate si budisti dar nu pot accepta un profet mincinos care se crede venind de la dumnezeu si care a adus atata rau in lume,si pe langa asta ii mai indeamna si pe altii.sunt de acord ca si ei sunt fii ai lui dumnezeu,orice om este,dar iisus spune nici macar sa nu stam la sfat cu necredinciosii.plus ca este foarte greu,ca si crestin care isi iubeste religia,sa traiasca cu un musulman.iti poti pierde foarte usor copilul,mi-ar fi si frica sa plec in tara lui cu el.plus ca,cu cine ma bucur eu de cuvintele ,,hristos a inviat,,? |
|
|||
|
|||
![]()
Scuza-ma,ma refeream la rugaciunile sfintzilor mai sus mentzionatzi,nicidecum ale fetelor trecute la islam.Vaaaaai!Ce durere poate avea acum Stefan cel mare si sfânt când vede cum fete românce trec la islam.Ce durere are sf.Constantin Brâncoveanu cu fii sai si consilierul sau.Si nu numai ei!Dar iti mai spun ceva!:O veste buna!Dupa câte stiu,din an în an,tot mai multzi musulmani la sf.Mormânt de sfânta inviere.Eh!Bineintzeles cea ortodoxa,ca doar atunci se petrece !Imi place sa cred,ca vor crede in Hristos Adevaratul Dumnezeul nostru!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
hehe si sa-ti mai spun si eu..am auzit ca foarte multi musulmani se roaga la icoana fecioarei maria de la manastirea sednaya din damasc.aceasa icoana este facatoare de minuni..poate ca daca vad si ei minunile noastre cu ochii lor,li se deschid mai mult mintile.
ma ingrozesc cat de multe fete sunt care trec la islam si nici macar citind coranul inainte.am citit pe niste forumuri islamice cum vorbeau..,,ce zici sa ma trec la islam,eu cred ca m-ar iubi mai mult sotul meu daca as fi de-a lui,,.pentru bani oamenii au ajuns sa-si vanda si credinta..ce pacat.sti ce e interesant..ca mohammed spune in coran ca iisus va judeca lumea.poate asta le pune un semn de intrebare si se gandesc cam cine ar putea face acest lucru...un simplu profet,cum zic ei sau insusi fiul lui dumnezeu. oupps cred ca ne-am abatut de la subiect |
|
|||
|
|||
![]()
povestile de iubire...ce bine ar fi sa nu fie numai povesti...As vrea sa va pun o intrebare si sa va cer totodata un sfat.Aproape cu totii consideram ca internetul are foarte multe parti negative...credeti ca ati gasi pe cineva pe internet si a-i spune ca il iubesti, crezand cu toata fiinta in acest lucru,desi nu este nici roman, nici ortodox, este un pacat? fara sa il fi vazut vreodata?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
povesti audio pt copii | matean | Muzica Bisericeasca | 3 | 23.08.2019 13:33:28 |
Povesti cu talc | silverstar | Generalitati | 500 | 22.03.2015 19:01:38 |
Despre iubire cu iubire | dobrin7m | Nunta | 27 | 18.10.2011 14:22:52 |
Povesti de divort | costel | Nunta | 61 | 18.08.2011 14:47:22 |
Povesti (1) | silverstar | Generalitati | 6 | 09.01.2007 23:11:55 |
|